Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στο εδώλιο τα κτήνη!

Αποκαλύψεις-σοκ στη δίκη συμμορίας που πλεύριζε εγκύους για να έχει πρόσβαση σε νήπια, τα οποία βίαζε σε live streaming

Δίκτυο παιδεραστών στη Βρετανία έφτανε στο σημείο να πλευρίζει εγκύους για να εξασφαλίζει πρόσβαση σε μωρά και να μεταδίδει σε live streaming τη σεξουαλική κακοποίησή τους.

Η αδιανόητη, κτηνώδης δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε ύστερα από την εξάρθρωση διεθνούς δικτύου παιδεραστών. Γεγονός που βοήθησε τις βρετανικές Αρχές να εντοπίσουν 11 Βρετανούς υπόπτους, να σώσουν 24 παιδιά και να διασταυρώσουν τα στοιχεία τριών θυμάτων, ενός παιδιού προσχολικής ηλικίας, ενός τετράχρονου αγοριού και ενός μωρού.

Τα μέλη της συμμορίας (μερικοί από τους οποίους ήταν ήδη σεσημασμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα, καθώς είχαν βρεθεί στην κατοχή τους φωτογραφίες κακοποίησης παιδιών) εκμεταλλεύονταν γυναίκες του κοινωνικού κύκλου τους για να έχουν πρόσβαση σε παιδιά και να τα κακοποιούν.

Κάποιες φορές επικοινωνούσαν με άλλα μέλη της συμμορίας, τα οποία δεν δίσταζαν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να είναι μάρτυρες της κακοποίησης. Ενδεικτικά, ένας από αυτούς σηκώθηκε στις 4.00 τα χαράματα για να διανύσει την Αγγλία, προκειμένου να κακοποιήσει ένα παιδί πριν επιστρέψει σπίτι του και προλάβει να πάει στη δουλειά του. Ενα μωρό, δε, βιάστηκε από τρία μέλη της συμμορίας μέσα σε διάστημα εννέα μηνών. Οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν ζωντανά μέσω ίντερνετ. Ενα δεύτερο θύμα, το τετράχρονο αγόρι, αναγκάστηκε να παρακολουθεί παιδεραστή να προβαίνει σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις σε παράλληλη σύνδεση με υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, που χρησιμοποιούσαν ειδικό λογισμικό τηλεδιάσκεψης – ακόμα και το Skype.

Στις διαδικτυακές τους επικοινωνίες χαιρετούσαν ο ένας τον άλλο χρησιμοποιώντας ανοιχτά συντομεύσεις της λέξης «παιδεραστής» και καυχιόνταν για τις πράξεις που είχαν κάνει σε βάρος παιδιών. Χρησιμοποιούσαν επίσης έναν όρο που οι αστυνομικοί συνάντησαν πρώτη φορά σε τέτοια δίκτυα, το «nep» (συντόμευση του νηπιόφιλου, δηλαδή αυτού που ελκύεται σεξουαλικά από νήπια).

Μέχρι στιγμής οι βρετανικές δικαστικές Αρχές έχουν καταδικάσει τον 49χρονο παντρεμένο πατέρα Τζον Ντίναμ και τον 34χρονο Μάθιου Στάνσφιλντ. Πριν τη δίκη την ενοχή τους παραδέχτηκαν ο 33χρονος Ανταμ Τομς, ο 35χρονος Κρίστοφερ Νάιτ και ο 32χρονος Μάθιου Λισκ. Δύο άλλοι σεσημασμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα, ο 30χρονος Ρόμπιν Χόλισον και ο 51χρονος Ντέιβιντ Χάρσλεϊ παραδέχτηκαν επίσης την ενοχή τους.

Ο Χόλισον έγινε φίλος μ’ ένα ζευγάρι που είχε μωρό και είχε καταφέρει να κερδίσει σε τέτοιο βαθμό την εμπιστοσύνη τους, ώστε τον άφηναν να κάνει babysitting. Τις ώρες που υποτίθεται ότι πρόσεχε το μωρό εκείνος το βίαζε και έστελνε βίντεο στους υπολοίπους! Ο Χάρσλεϊ από την πλευρά του που δούλευε σε νοσοκομείο έπιασε φιλίες με μια «τρωτή» ανύπαντρη έγκυο, την οποία γνώρισε σε κλαμπ. Είχε αναλάβει να προσέχει το αγοράκι της (τώρα είναι τεσσάρων ετών) και προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά του, ενώ τον παρακολουθούσαν μέσω Skype ο Ντίναμ και ο Λισκ.

Πέραν κάθε υποψίας

Οι περισσότεροι από τους παιδεραστές εμφανίζονταν ως πολίτες πέραν κάθε υποψίας, ωστόσο όλοι τους είχαν παράλληλη ζωή, που δεν είχε να κάνει μόνο με την κακοποίηση παιδιών. Για παράδειγμα ο Ντίναμ, αν και παντρεμένος, είχε συχνές σεξουαλικές επαφές με ομοφυλόφιλους άνδρες, ενώ ο Νάιτ σε σάιτ αναζήτησης σεξουαλικού παρτενέρ συστηνόταν ως «γκέι σκίνχεντ». Ολα τα μέλη της συμμορίας γνωρίστηκαν μέσω των σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ΣΕ chatrooms. Οι ίδιοι έδειχναν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο, μέχρι που ο 33χρονος Τομς παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Σόμερσετ τον περασμένο Σεπτέμβριο, ομολογώντας ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί κάτω των 5 ετών.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα