Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Εχθροπραξίες δίχως τέλος στον άγριο πόλεμο Κούστα και Γιαννικοπούλου

❱❱ Στην αντεπίθεση ο εφοπλιστής, που μήνυσε την πρώην σύζυγό του για ανυπόστατα ψεύδη εις βάρος τουΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

Η μία μάχη διαδέχεται την άλλη στον «πόλεμο των Κούστα», που μετρά πλέον μία εξαετία, με τις δύο πλευρές να παραμένουν απρόθυμες να… παραδώσουν τα όπλα.

Πριν από λίγες ημέρες οι δικηγόροι του Γιάννη Κούστα και της Σοφίας Γιαννικοπούλου συναντήθηκαν στην αίθουσα του Ι’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την εκδίκαση μήνυσης του εφοπλιστή σε βάρος της πρώην συζύγου του, την οποία κατηγορεί για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία!

Η μήνυση, που υποβλήθηκε πριν από περίπου οκτώ μήνες, τον Ιούνιο του 2017, φέρεται ότι είναι η «απάντηση» του 61χρονου εφοπλιστή σε άλλη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας η Σοφία Γιαννικοπούλου πέντε χρόνια νωρίτερα (!) κατηγορώντας τον για βιαιοπραγία σε βάρος της μπροστά στα μάτια της μίας κόρης τους, που ήταν ανήλικη.

Μάλιστα, η επίμαχη υπόθεση, που κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Γιάννη Κούστα για πρόκληση ενδοοικογενειακής βίας και σωματικής βλάβης τελεσθείσας ενώπιον ανήλικου μέλους της οικογένειας και ενδοοικογενειακή απειλή, αναμένεται να εκδικαστεί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας σε λίγες ημέρες (στις 5 Μαρτίου).

Στο νοσοκομείο

Και ενώ η Σοφία Γιαννικοπούλου είχε υποστηρίξει ότι μόλις λίγους μήνες μετά την απόφαση να χωρίσουν, τον Δεκέμβριο του 2012, ο Κούστας τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κάκωση στον αυχένα και να χρειαστεί να φορέσει αυχενικό κολάρο (όπως έκριναν οι γιατροί που την εξέτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Παντελεήμονας», στη Νίκαια), ο εφοπλιστής αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και ανταποδίδει την «επίθεση» με τη νέα μήνυσή του. Σε αυτή «χρεώνει» στην επί 16 έτη αγαπημένη σύζυγό του ανυπόστατα ψεύδη εις βάρος του.

Ομως, η πλευρά του εφοπλιστή δεν πρόλαβε να αναπτύξει στο δικαστήριο τα επιχειρήματά της, καθώς η δίκη αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Σοφία Γιαννικοπούλου, που δεν πήγε στο δικαστήριο, είχε εξουσιοδοτήσει τους συνηγόρους της να ζητήσουν αναβολή, εν αναμονή του αποτελέσματος της δίκης, που έχει προσδιοριστεί να γίνει σε λίγες ημέρες και, μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της!

Η ολική ρήξη στις σχέσεις του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού έχει ανοίξει τον… ασκό του Αιόλου δικαστικά, καθώς οι δύο πλευρές διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν πολυμέτωπο δικαστικό αγώνα. Εκτός από τις μηνύσεις με αφορμή τον καταγγελθέντα ξυλοδαρμό, η διαμάχη τους επεκτείνεται και σε άλλες ποινικές και αστικές περιπέτειες, με επίκεντρο το «χρυσό» διαζύγιο, τη διατροφή και το μοίρασμα των περιουσιακών στοιχείων τους.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

«Ησαΐας» με την 25χρονη Μέρμηγκα σε δουκάτο της νότιας Ιταλίας

Και ενώ ο δικαστικός «πόλεμος» με τη Σοφία Γιαννικοπούλου συνεχίζεται, ο 61χρονος εφοπλιστής δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει τη ζωή του στο πλευρό της κατά τέσσερις δεκαετίες (!) νεότερής του Δήμητρας Μέρμηγκα. Ο έρωτας του ζευγαριού, που μετρά ήδη δύο χρόνια, θα σφραγιστεί και επισήμως το καλοκαίρι στο Δουκάτο του Σορέντο, στη νότια Ιταλία.

6958 dimitra mermiga gianis koystas 1182016

Μάλιστα, στη γαμήλια τελετή και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει θα παρευρεθούν περίπου 250 άτομα, μεταξύ των οποίων εφοπλιστές απ’ όλο τον κόσμο, μέλη του διεθνούς jet set και γαλαζοαίματοι. Αλλωστε, τον Σεπτέμβριο του 2016 το ζευγάρι γιόρτασε τον λαμπερό αρραβώνα του με 500 καλεσμένους στο club-restaurant Island!

Η προσφυγή της πρώην αρτίστας κατά της λύσης του γάμου

Την ίδια ώρα παραμένει σε εκκρεμότητα και το πολύκροτο διαζύγιο του προέδρου της Danaos Corporation από την πρώην ηθοποιό, που έχει προσφύγει κατά της υπ’ αριθμ. 9416 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία εκδόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και με αυτήν «λύεται ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, που είχε τελεστεί στις 30 Ιουνίου του 1996, στη Βάρκιζα».

69293

Λίγες ημέρες μετά την έκδοση της απόφασης η Σοφία Γιαννικοπούλου προσέφυγε στο Εφετείο ζητώντας «να εξαφανίσει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου» ή «να μεταβάλει την αιτιολογία της απόφασης ως προς τον ακριβή χρόνο έναρξης της τριετούς διάστασής» της με τον Γιάννη Κούστα. Αιτία της νέας προσφυγής δεν είναι -φυσικά- ότι η πρώην ηθοποιός επιθυμεί να παραμείνει παντρεμένη με τον εφοπλιστή! Οι λόγοι αφορούν την ημερομηνία της διάστασης του ζευγαριού και σχετίζονται με την αγωγή που έχει καταθέσει για το μοίρασμα της περιουσίας η οποία αποκτήθηκε στα 16 χρόνια του έγγαμου βίου τους. Ο ανελέητος πόλεμος, με εκατέρωθεν αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα για την επίλυση των οικονομικών διαφορών τους, δεν άφησε ανέπαφες ούτε τις κόρες του ζευγαριού, με τον εφοπλιστή να υποχρεώνεται με δικαστική απόφαση να καταβάλλει μηνιαία διατροφή συνολικού ύψους 20.500 ευρώ στην πρώην σύζυγο και στα δύο ανήλικα κορίτσια τους.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...