Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η ΔΕΗ «ακύρωσε» λόγω βλάβης και συναυλία του Χατζηγιάννη

❱❱ Η άγνωστη φιλία που «δένει» τον τραγουδιστή με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία ΓεννιάΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Θύμα» της μεγάλης διακοπής του ρεύματος στην Υδρα έπεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αφού, παρά την ωραία υποδοχή που του έκανε η φίλη του Γεωργία Γεννιά στο νησί, λίγο αργότερα χάθηκαν κι οι δυο στα σκοτάδια! 

Η συναυλία ακυρώθηκε, καθώς η Υδρα δεινοπαθούσε. Την άγνωστη λοιπόν οικογενειακή σχέση της Γεωργίας Γεννιά, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αποκάλυψε η ίδια στα social media, με αφορμή και τη μεγάλη βλάβη στο υποθαλάσσιο δίκτυο της ΔΕΗ, που ταλαιπώρησε το νησί. Η βουλευτής Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοφιλής τραγουδιστής γνωρίζονται από χρόνια, κυρίως γιατί ο αδελφός της βουλευτού είναι κολλητός του Μιχάλη.

f2 9

Ετσι, όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί στο πλαίσιο συναυλίας που διοργάνωσε ο δήμος για τους πυροπλήκτους, η οποία τελικώς αναβλήθηκε εξαιτίας διακοπής ρεύματος, η Γεωργία τον περίμενε και τον υποδέχτηκε στο λιμάνι, παρέα με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Κοτομάττη», όπου διέμενε. «Είχα πολύ καιρό τον δω. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Τον συνόδεψα στο ξενοδοχείο με τον γιο μου. Εγώ ήμουν εκεί για τα Κουντουριώτεια, και τα εγκαίνια νέου δρόμου στο νησί, Καμίνι – Βλυχός. Δυστυχώς το νησί πέρασε πολύ δύσκολα εκείνο το βράδυ και τις επόμενες ώρες» μας λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα το «καλύτερο ψέμα», αγαπημένο τραγούδι της Γεωργίας Γεννιά και του γιου της Σωκράτη, λίγοι γνωρίζουν ότι το έχει γράψει έτερος οικογενειακός φίλος της από την Τρίπολη, ο στιχουργός Νίκος Γρίτσης.

Στα… κεραμίδια της Βουλής ο Νίκος Βούτσης

img 8149

❱❱Από μέσα τον θόλο της Βουλής τον έχουμε δει ουκ ολίγες φορές, κυρίως αυτές που έβρεχε και οι κουβάδες συγκρατούσαν το νερό από το να… λούσει τα βουλευτικά κεφάλια. Απέξω όμως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη στέγη, κι αυτό χάρη στον πρόεδρο Νίκο Βούτση, που ανέβηκε να επιβλέψει τα έργα.

Ο πρόεδρος της Βουλής, λοιπόν, «ανέβηκε στα κεραμίδια» κι ενημερώθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για την πρόοδο των εργασιών, ενίσχυσης του μεταλλικού φορέα στέγασης της αίθουσας της Ολομέλειας, καθώς και αντικατάστασης του παλιού υαλοπετάσματος με νέο, σύγχρονων προδιαγραφών.

Οι εργασίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο και η αίθουσα «χωρίς τρύπες» θα παραδοθεί με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου που έρχεται. «Με την ολοκλήρωση του έργου θα λυθούν τα σημαντικά προβλήματα στεγανότητας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια η αίθουσα της Ολομέλειας και θα σταματήσει οριστικά η εισροή υδάτων κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων» μας λέει ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης.
Μακάρι, πρόεδρε, αλλιώς οι βουλευτές θα αγορεύουν «in the rain», που τραγουδούσε κι ο Φρανκ Σινάτρα.

❱❱Η Ευγενία Μανωλίδου μετά την πτώση της από την τριήρη «Ολυμπιάδα» τον Ιούλιο που μας πέρασε δεν πτοήθηκε και ξαναμπήκε στο πλοίο για την Κεφαλλονιά, όπου και βρέθηκε για ένα κομμάτι των διακοπών της με τον σύζυγό της κι αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη.
Οι δυο τους φιλοξενήθηκαν στο σπίτι του επικοινωνιολόγου Παύλου Παπαδάτου στον Αγιο Κωνσταντίνο Κεφαλληνίας. Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο Παύλος Παπαδάτος, τον οποίον οι πληροφορίες θέλουν να μπαίνει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. για τον νομό Κεφαλληνίας, αναρτώντας φωτογραφία του ζεύγους στη σελίδα του στο facebook.

Γεύματα σε φτωχούς μαθητές

❱❱Η φτώχεια των παιδιών απασχόλησε, ως φαίνεται, και την υφυπουργό Παιδείας Μερόπη Τζούφη. Ανακοίνωσε χθες την παροχή σχολικών γευμάτων σε 46 σχολεία της Ηπείρου.
Θα προσφερθούν κατά τη νέα σχολική χρονιά, και τα 21 από αυτά τα σχολεία είναι στην πατρίδα της, τα Γιάννενα. «Τα σχολικά γεύματα αποτελούν απάντηση τόσο στον υποσιτισμό κάποιων παιδιών όσο και κυρίως στη διαμόρφωση μιας νέας διατροφικής κουλτούρας, κοινωνικής ανταλλαγής, αλλά και αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας» λέει η υφυπουργός δικαιολογώντας την απόφασή της. Δεν θα ήταν καλύτερα, όμως, αντί τα παιδάκια να τρώνε στις άψυχες αίθουσες, να κάθονται με τους γονείς τους στο οικογενειακό τραπέζι; Δηλαδή να έχουν εισόδημα οι γονείς να τα ταΐσουν; Δείτε το επιτέλους και με αυτή την προοπτική, υφυπουργέ μου.

(!)

elli psarianou

Περήφανος μπαμπάς έγινε χθες ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, αν και δεν του φαίνεται, έτσι επαναστατικά όπως ζει. Η κόρη του Ελλη Ψαριανού εισήχθη στη σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην 39η σειρά, και μπράβο της.
Μιλώντας για την κόρη του λίγους μήνες πριν στην «Espresso» ο βουλευτής είχε πει:
«Η Ελλη έκλεισε τα 17 τη μέρα της ψηφοφορίας για την Κεντροαριστερά και ψήφισε ανήμερα των γενεθλίων της πρώτη φορά στη ζωή της, όχι με μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν πειράζει. Εγώ έχω ψηφίσει σαράντα φορές με μεγάλη αποτυχία. Από το 1977 συνέχεια ψηφίζω και πάντα έχανα».
Ο Γρηγόρης, με χαρά που ξεχείλιζε χθες, γιόρτασε με την Ελλη του την ωραία πρώτη νίκη της στη ζωή. Συγχαρητήρια, Γρηγόρη.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...