Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ: Κομμουνίστρια με γούνα και MEGAλη ζωή!

❱❱ Η ιλαροτραγική συνέντευξη της «ανκοργούμαν» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega στο «Πρώτο Θέμα»Το κνίτικο «μπιτσόνι» με τα Van Cleef

MEGAλη ζωή για την 66χρονη Ολγα Τρέμη που έχει αδυναμία στις γούνες

Οποιος είχε απορίες για το κλείσιμο του Mega Channel μπορούσε να τις λύσει διαβάζοντας την ιλαροτραγική συνέντευξη της Ολγας Τρέμη, της «ανκοργούμαν» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Εκεί, η 66χρονη παρουσιάστρια με όσα είπε φανέρωσε όλα τα γηρατειά της άρχουσας τάξης της τηλοψίας, που οδήγησαν τα ΜΜΕ στην παρακμή και τη σημερινή ανυποληψία τους. Σταχυολογούμε μερικά από τα χρυσά λεκτικά… βατόμουρα που χάρισε στον… συνεντευξιαστή της Δημήτρη Δανίκα:

«Το παρατσούκλι μου ήταν “μπιτσόνι”. Από το bitch. Γλυκιά μπιτσόνι».

Το «bitch» στα ελληνικά μεταφράζεται ως σκύλα. Ισως αυτό το… πρόθεμα στο κακόηχο «μπιτσόνι» να της το κόλλησαν συνάδελφοί της, όταν η Ολγα, σύμφωνα με τις δηλητηριώδεις, απύλωτες και απλήρωτες γλώσσες των απολυμένων του Mega, πρωτοστάτησε στο να εκπαραθυρωθεί ο πρώην σύζυγός της Χρήστος Παναγιωτόπουλος από διευθυντής Eιδήσεων.

newego large t 1401 106753449

«Αρχισα και εγώ, χωρίς να το συνειδητοποιώ από την αρχή, να συμβολίζω το Mega. Δεν υπάρχει δημοσιογραφικό κείμενο και σχόλιο για το Mega που να μη διακοσμείται με τη δική μου φωτογραφία. Αυτός ήταν ο συμβολισμός».

Η Ολγα δεν συμβόλιζε μόνο το κανάλι και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά κυρίως το λογιστήριό του. Οταν την… έφυγαν εν μέσω Μνημονίου και ανέλαβε η Σαράφογλου, συνέχισε να αμείβεται με πενταψήφιο μηνιάτικο! Διόλου άσχημα για μια περίοδο όπου λιποθυμούσαν τα παιδιά από την πείνα στα σχολεία.

«Η δεύτερη περίοδος αφορά την περίπτωση των τριών διαδόχων. Ο Ψυχάρης στη θέση του Λαμπράκη, ο Γιάννης στη θέση του Βαρδή Βαρδινογιάννη και ο Φώτης στη θέση του Γιώργου Μπόμπολα. dsc 0145 copyΚάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα, τα οποία συμπίπτουν με την οικονομική κρίση. Προφανώς απρόθυμοι για συνεννόηση και συνεργασία. Ετσι, ένα τόσο ευλογημένο κανάλι κατέληξε στην κατάρρευση».

Ενώ η Ολγα τα ρίχνει στους «διαδόχους» για το «λουκέτο» στο κανάλι, εκείνη την περίοδο άρχισε τις κολεγιές και τα «σούξου μούξου» με τη σύζυγο ενός εκ των «διαδόχων» και βασικού υπαιτίου της καταστροφής του Mega, του Φώτη Μπόμπολα. Επίσης, επεδίωκε να βρίσκεται κοντά στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη (μητέρα ενός εκ των «διαδόχων», του Γιάννη Βαρδινογιάννη).

«Ψηφίζω ΚΚΕ. Πάντα. Για δύο λόγους. Ο πρώτος, από νοσταλγία. Ο δεύτερος, επειδή είναι κόμμα συνεπέστατο σε όσα πρεσβεύει».

«Εκάλη, χαβιάρι και Βελουχιώτη Αρη» η 66χρονη πασιονάρια των Van Cleef. Είναι νοσταλγική ψήφος (τι νοσταλγεί, άραγε; Tα σταλινικά γκούλαγκ;) και επιλογή συνέπειας. Να, σαν την Ολγα, καλή ώρα. Οσο κυβερνούσε ο Σημίτης ήταν συνεπέστατη στον εκσυγχρονισμό και τον χλιδεπίχλιδο τρόπο ζωής, στα γκαλά, στα πανάκριβα φορέματα κ.λπ.

«Καλύτερα να κατεβαίνεις στις διαδηλώσεις με γούνα, παρά να μην κατεβαίνεις χωρίς γούνα. Και τι γούνα! Από γιδοπρόβατα η προέλευσή της. Και πόσοι κατεβαίναμε; Ελάχιστοι. Οι περισσότερες, χωρίς γούνα, μονίμως στον καναπέ να σχολιάζουν τις… γούνες».

Τι τραγουδούσε ο Χάρρυ Κλυνν για πλάκα; «Ελάτε, κορίτσια, να βγούμε στους δρόμους, με Ρόλεξ στα χέρια και γούνες στους ώμους». Τι είπε η Τρέμη στα σοβαρά; Το ίδιο! Η Τρέμη νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος, ενώ είναι σκετς επιθεώρησης…

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 7.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ SHOPPING ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

H αριστερή Ολγα Τρέμη με τα… βασιλικά γούστα! Η δημοσιογράφος έχει καταφέρει να αποκτήσει πολυσυζητημένο στιλ, ξοδεύοντας πολύ χρόνο κι ακόμα περισσότερες χιλιάδες ευρώ! Διαθέτει ολόκληρη συλλογή από τσάντες του οίκου Chanel, tremh2που η αξία της καθεμίας ξεκινάει από τα 5.000 ευρώ και ανεβαίνει κατά πολύ, καθώς η συλλογή περιλαμβάνει και συλλεκτικά κομμάτια. Αδυναμία της αποτελούν και οι τσάντες του οίκου Hermes, με τη φθηνότερη που κοσμεί την γκαρνταρόμπα της να κοστίζει 6.500 ευρώ!

Η περίφημη αλυσίδα στον λαιμό της, δε, με τη διάσημη υπογραφή Van Cleef & Αrpels -που έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της, καθώς δεν τη βγάζει σχεδόν ποτέ από πάνω της-, κοστίζει από 8.000 ευρώ η μία. Βλέπετε, έχει διαφορετικές που τις αλλάζει ανάλογα με τις εποχές.

Ομως, και στα δελτία ειδήσεων τα σακάκια που συνήθιζε να φορά ήταν των οίκων Chanel, Dior αλλά και του αγαπημένου της Ralph Lauren, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονταν από την προσωπική συλλογή της.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το 2015 είχε πάει για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια φορώντας ρούχα που ξεπερνούσαν τα 7.000 ευρώ! Οσο για τις στιλιστικές επιλογές της στα τηλεοπτικά debates, εκεί τα νούμερα… ξέφευγαν.

2134 olga tremh

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...