Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Άθλια αλβανικά «παιχνίδια» με τη σορό του Βορειοηπειρώτη ήρωα

❱❱ Οι Αλβανοί αλλοίωσαν τα στοιχεία-φωτιά! Επλυναν το πτώμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα και έραψαν τα τραύματα από τις σφαίρες! Αίσχος! Μόλις για 5΄επέτρεψαν να δει τον νεκρό ο Ελληνας ιατροδικαστήςΝα αποκρύψουν κάθε πιθανό στοιχείο που υπάρχει για τη δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες από άνδρες των αλβανικών ειδικών δυνάμεων επιχειρούν με προκλητικό και «βρόμικο» τρόπο οι Αρχές της γειτονικής χώρας.

Τη στιγμή που οι συγγενείς του αδικοχαμένου ομογενούς ανεβαίνουν τον δικό τους γολγοθά, καθώς δεν έχουν στα χέρια τους ούτε ένα επίσημο έγγραφο τρεις μέρες μετά τη δολοφονία του και ταυτόχρονα δεν έχουν πάρει καμία απάντηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός, οι αλβανικές Αρχές φαίνεται ότι παίζουν «κρυφτό», και μάλιστα με άθλιο τρόπο που προκαλεί το κοινό αίσθημα…

voyliarates2

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες αργά το βράδυ -και ενώ υπήρχαν πληροφορίες ότι έπειτα από διπλωματικές πιέσεις οι Αλβανοί επέτρεψαν να γίνει εξέταση στη σορό του 35χρονου και από Ελληνα ιατροδικαστή- η ιατροδικαστική εξέταση εξελίχθηκε σε φιάσκο και παρωδία! Οπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Γιοβανόπουλος, ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος μετέβη στην Αλβανία για να εξετάσει τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, τελικά κατάφερε να τη δει για μόλις πέντε λεπτά…

Στα Τίρανα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλβανική εισαγγελία ζήτησε να μεταφερθεί η σορός για εξέταση από το Αργυρόκαστρο στα Τίρανα και δεν αποδέχθηκε την παρουσία συμβούλου της οικογενείας στην πραγματογνωμοσύνη με την αιτιολογία ότι αυτό απαγορεύεται από την αλβανική νομοθεσία!

Ετσι, έδωσαν… άδεια στον Ελληνα ιατροδικαστή να δει τη σορό για μόλις πέντε λεπτά με τη συνοδεία του δικηγόρου της οικογενείας και ενός συγγενούς. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Γιοβανόπουλος, η σορός φέρει δύο διαμπερή τραύματα στον θώρακα, κοντά στην καρδιά.

Δεν φαίνεται να υπήρχε εξ επαφής πυροβολισμός, ωστόσο τα τραύματα στον θώρακα έχουν ήδη συρραφεί, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί όλα τα στοιχεία και τα υπολείμματα από τις σφαίρες. Επίσης, οι αλβανικές Αρχές έχουν πλύνει τη σορό, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει στο να βρεθούν περαιτέρω στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση… Πάντως, ένα στοιχείο που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ο έμπειρος ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης ξαφνιάστηκε από το πόσο γαλήνιο ήταν το βλέμμα με το οποίο έφυγε ο Κωνσταντίνος…

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την Ελληνίδα πρέσβειρα στα Τίρανα Ελένη Σουρανή και διεμήνυσε (!) ότι για τα εγκλήματα που γίνονται σε αλβανικό έδαφος αρμόδιες να ερευνήσουν είναι μόνο οι αλβανικές Αρχές, κάτι που μεταφράζεται σε άρνηση της Αλβανίας να δεχτεί συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνες, όπως ζητούσε η Ελλάδα.

Στο μεταξύ, η υπόθεση του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα μπαίνει στο μικροσκόπιο της ελληνικής Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 35χρονου θα ερευνήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες προσήλθε η αδελφή του θύματος και προσκόμισε την ταυτότητά του, από την οποία προκύπτει ότι ο 35χρονος είχε ελληνική υπηκοότητα.

Η υπόθεση έρχεται στην Αθήνα λόγω αρμοδιότητας, καθώς αφορά Ελληνα υπήκοο και έγκλημα που έχει τελεστεί στην αλλοδαπή (και μάλιστα κακούργημα). Η δικογραφία σχηματίστηκε έπειτα από δημοσίευμα και καταθέσεις συγγενών του που φέρεται ότι ενέχουν θέση μηνυτήριας αναφοράς.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Πέταξαν μολότοφ σε τουριστικό γραφείο

Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο τουριστικό γραφείο ενός Βορειοηπειρώτη στην οδό Δηλιγιάννη στην Ομόνοια (φωτό), όπου άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες εκτιμούν ότι ο εμπρησμός ήταν αντίδραση για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία.

Προφανώς, οι δράστες της εμπρηστικής ενέργειας θεώρησαν ότι θα χτυπούσαν κάποια επιχείρηση αλβανικών συμφερόντων, εξαιτίας της επιγραφής για τα καθημερινά δρομολόγια από και προς τα Τίρανα που ήταν γραμμένη στην αλβανική γλώσσα. Ομως, η επιχείρηση ανήκει σε Βορειοηπειρώτη ο οποίος διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα.

molotof

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες ήταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, την εικόνα των οποίων έχει αποτυπώσει η κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Μόλις βρέθηκαν στην είσοδο του τουριστικού γραφείου, έριξαν δύο βόμβες μολότοφ στην πρόσοψη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά στο εσωτερικό. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το πλήρωμα ενός υδροφόρου της Πυροσβεστικής έσβησε την πυρκαγιά, ενώ τις έρευνες ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Κρέμασαν εμετικό πανό σε αγώνα ποδοσφαίρου

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση Αλβανών εθνικιστών να ανεβάσουν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ένα πανό, το οποίο αναφερόταν με υβριστικό και χυδαίο τρόπο στη δολοφονία του Ελληνα ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα από αστυνομικούς των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Το περιστατικό, το οποίο ωθεί στα άκρα την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο λαών και έχει προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις, συνέβη στο ματς της Παρτιζάνι Τιράνων με την ομάδα της Σκεντέρμπεη Κορυτσάς.

«Ενας Ελληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος» έγραφε το εμετικό πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί της Παρτιζάνι και το οποίο αναφερόταν στον νεκρό ομογενή!

pano albania podosfairo

Σύμφωνα με το epiruspost, δεν είναι διόλου τυχαίο ότι οι οπαδοί της αλβανικής ομάδας προχώρησαν σε αυτή την προκλητική ενέργεια, καθώς διευθυντής της Παρτιζάνι Τιράνων είναι ο αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα, Ολσι, ενώ ο πρόεδρός της είναι βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων. Παράλληλα, φέρεται ότι είναι ο άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά όλη την προπαγάνδα.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...