Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Εφυγε από το MEGA η Ολγα Τρέμη

Η τελεπαρουσιάστρια έκλεισε στον τοπικής εμβέλειας σταθμό όπου θα βρίσκεται και ο Νίκος Ευαγγελάτος

Με μία κίνησή της ανακάτεψε την «τράπουλα» των ειδήσεων και τώρα οι εξελίξεις στον ενημερωτικό τομέα του Mega είναι πλέον ραγδαίες, ενώ η ίδια ετοιμάζεται να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή (22.00-23.00) στον τοπικής εμβέλειας σταθμό Action24!

Η Ολγα Τρέμη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Μεγάλου καναλιού, υπέβαλε την παραίτησή της -επιβεβαιώνοντας την «Espresso»-, παρά το γεγονός ότι οι μέτοχοι του σταθμού προσπάθησαν να την αποτρέψουν.

Πάντως η ίδια έδειξε αποφασιστικότητα και παρέμεινε σταθερή στην άποψή της, καθώς πιστεύει πως το σημερινό status quo του σταθμού δεν της παρέχει όλα αυτά που χρειάζονται για την ανάκαμψη του δελτίου.

Η παραίτησή της θα γίνει επισήμως δεκτή στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του καναλιού, ενώ σε μια ύστατη προσπάθεια να την κρατήσει στο δυναμικό του, το Mega θα της προτείνει την παρουσίαση μιας βραδινής εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής.

Η «Espresso» προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το τηλεοπτικό πρόσωπο των ημερών, την Ολγα Τρέμη, η οποία επικοινώνησε με ένα λακωνικό μήνυμα μαζί μας:

«Με συγχωρείτε που δεν επικοινώνησα. Στην παρούσα φάση έχω επιλέξει να μην κάνω καμία δήλωση, όπως άλλωστε έχετε διαπιστώσει από τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ και για το τηλεφώνημά σας και για το μήνυμα, Ολγα Τρέμη».

Ο ιδιοκτήτης

Μάλιστα, έγκυρες πληροφορίες θέλουν την Ολγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο να έχουν σχεδόν οριστικοποιήσει τις εκπομπές τους στον σταθμό Action24, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης, σύζυγος της ηθοποιού και πρώην βουλευτού Ελένης Κούρκουλα.

Οι δύο δημοσιογράφοι προορίζονται για πολιτικές εκπομπές, η μεν Τρέμη 22.00-23.00, ο δε Νίκος Ευαγγελάτος καθημερινά 18.00-20.00. Στο ίδιο κανάλι αθλητική εκπομπή θα παρουσιάζει (20.00-21.00) ο αθλητικογράφος Αντώνης Κατσαρός.

Οσο παράξενες και αν φαίνονται οι συνεργασίες αυτές λόγω της τοπικής εμβέλειας του Action24, το δέλεαρ ήταν -όπως φάνηκε- μεγάλο, καθώς μέσω της δικτύωσης που θα επιδιώξει το κανάλι με πάνω από σαράντα σταθμούς στην Ελλάδα, θα καθίσταται πλέον εφικτή η πανελλαδική έκθεση.

Αν πραγματοποιηθεί η δικτύωση του Action24 με περιφερειακούς σταθμούς, αυτό θα πυροδοτήσει ένα ντόμινο εξελίξεων και σε άλλα κανάλια που έχουν άδεια τοπικής εμβέλειας, τα οποία ζητούν επίμονα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δικτύωση, αλλά εκείνο δεν τους δίνει το πράσινο φως. Το Action24 εκπέμπει και μέσω της πλατφόρμας της Nova.

Τα σενάρια διαδοχής της στο κανάλι της Μεσογείων και το (αβεβαίο) μέλλον του Γ. Πρετεντέρη

ΜΕΤΑ τον αιφνιδιασμό που δέχτηκε το ενημερωτικό τμήμα του Mega από την απόφαση της Ολγας Τρέμη να μην παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού την ερχόμενη σεζόν, οι μέτοχοι του σταθμού είναι αναγκασμένοι να επιταχύνουν τις διαδικασίες εύρεσης νέου προσώπου που θα αναλάβει τα ηνία του δελτίου από Σεπτέμβριο. Οι «μνηστήρες» για τη θέση είναι πολλοί και μένει να δούμε τώρα ποιος θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα την αντικαταστήσει. Οπως φαίνεται, η «πτώση» της κυρίας των ειδήσεων εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης του δελτίου θα συμπαρασύρει και τον σχολιαστή του καναλιού Γιάννη Πρετεντέρη.

Από τις γυναίκες δημοσιογράφους του καναλιού της Μεσογείων, φαβορί για τη θέση εμφανίζεται η Μαρία Σαράφογλου, αλλά και η Ράνια Τζίμα. Τη λύση της Μαρίας Σαράφογλου φέρεται να επικροτεί ένας εκ των μετόχων του Mega, ο Γιώργος Μπόμπολας, αλλά και ο διευθυντής Ειδήσεων του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Υπάρχουν όμως και πολλοί μέσα από τη διοίκηση του σταθμού που τονίζουν ότι η λύση μπορεί να μην είναι γυναικεία υπόθεση, αλλά ανδρική. Πιστεύουν, δηλαδή, ότι μεταβατικός παρουσιαστής μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο μπορεί να είναι ο Νίκος Στραβελάκης.

Στο Mega υπάρχουν και οι φωνές που λένε ότι η λύση δεν θα βρεθεί μέσα από τον σταθμό, αλλά στο πρόσωπο της Σίας Κοσιώνη! Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα ταίριαζε στο προφίλ του Mega, αλλά υπάρχει ένας «σκόπελος», το συμβόλαιό της με τον σταθμό του Φαλήρου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2015. Για τη Σία Κοσιώνη αυτή η μεταγραφή θα έδινε τεράστια ώθηση στην καριέρα της, αλλά το ερώτημα είναι ένα: προτίθεται το Mega να πληρώσει τη ρήτρα;

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...