Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μου έφαγαν τον λεβέντη μου οι αλήτες οι Αλβανοί

❱❱ Το ξέσπασμα της μάνας του Κωνσταντίνου Κατσίφα έξω από την εκκλησία στους Βουλιαράτες
❱❱ Το βρόμικο παιχνίδι από τις τοπικές Αρχές με την άταφη (εδώ και εφτά ημέρες) σορό του Ελληνα ήρωα συνεχίζεται!Με την οργή της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα να ξεχειλίζει, εψάλη στην Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στους Βουλαριάτες η επιμνημόσυνη δέηση για τον 35χρονο Ελληνα ομογενή, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου!

Εφτά μέρες μετά τον θάνατό του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας παραμένει άταφος, καθώς οι αλβανικές Αρχές αρνούνται να παραδώσουν τη σορό του στην οικογένειά του.

Αυτό είναι είναι ένα βάρος που δεν μπορεί να σηκώσει η μητέρα του 35χρονου, η κυρία Βασιλική, η οποία όλες αυτές τις μέρες κλαίει και οδύρεται, ζητώντας να της δώσουν το παιδί της για να το κηδέψει.

Στο μνημόσυνο που έγινε χθες στην εκκλησία του χωριού Βουλιαράτες, για την ανάπαυση της ψυχής του άτυχου παλικαριού, η τραγική μάνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μετά το τέλος της τελετής: «Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας! Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου, για το παλικάρι μου που μου το έφαγαν. Μου το ‘φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες! Θέλω να προστατεύσετε τα δικαιώματά μας. Ολο τον χειμώνα μάς ανοίγουν τα σπίτια. Θα τα πω, Γιάννη μου» είπε ανάμεσα σε λυγμούς η άτυχη γυναίκα προς τον σύζυγό της, ο οποίος προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Λίγο αργότερα ανέφερε με κλάματα στα μάτια: «Να δικαιωθεί το παιδί μου, ο λεβέντης μου! Αγαπούσε το χωριό του! Αγαπούσε τη Βόρεια Ηπειρο»!

Σύμφωνα με πληροφορίες των αλβανικών μέσων ενημέρωσης, κλήθηκε από τον εισαγγελέα Τιράνων να καταθέσει τις επόμενες μέρες η πρώην σύζυγος του 35χρονου. Ομως, η ίδια δεν προτίθεται να εμφανιστεί, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν σε διάσταση με τον Κωνσταντίνο και δεν γνωρίζει τι έκανε. Μέχρι στιγμής, στον Αλβανό εισαγγελέα έχει δώσει κατάθεση ο πατέρας του Κωνσταντίνου Ιωάννης Κατσίφας.

Σε μια προσπάθεια να φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 35χρονος ομογενής, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον αρχηγό της αλβανικής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο Ελληνες αξιωματικοί, οι οποίοι επέστρεψαν την Κυριακή από τα Τίρανα, ζήτησαν από τον Αλβανό αρχηγό να τους αναλύσει κάθε πτυχή της επιχείρησης που οδήγησε στον θάνατο τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ωστόσο, δεν τους δόθηκε πρόσβαση στη δικογραφία, καθώς δεν προβλέπεται.

Συγκίνησαν οι Κύπριοι καταδρομείς

Φορώντας μαύρες μπλούζες με τυπωμένη τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι οποίες έγραφαν «Η Ελλάδα αρχίζει από την Κερύνεια και τελειώνει στη Βόρειο Ηπειρο – Δεν ξεχνώ», Κύπριοι καταδρομείς συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου 4.800 μέτρων που διοργάνωσε το Σάββατο ο Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων.

kyprioi

Μετά το τέλος του αγώνα, που στην αρχαιότητα ονομαζόταν Δόλιχος και ήταν ολυμπιακό άθλημα, ο σύνδεσμος ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook πως η ομάδα εφέδρων κομάντος τίμησε τη μνήμη του ηρωομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε άνανδρα από Αλβανούς αστυνομικούς την 28η Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες στις οποίες εικονίζονται οι Κύπριοι καταδρομείς φορώντας μπλούζες με το πρόσωπο του 35χρονου.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...