Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Στα… χαρακώματα Τατιάνα και Ελένη

Οι δύο παρουσιάστριες θα κονταροχτυπηθούν την ίδια ώρα στη μεσημεριανή ζώνη

Η μεγάλη μονομαχία στη μικρή οθόνη είναι γένους θηλυκού και ορίστηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου. Ελένη Μενεγάκη και Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται ήδη στα… χαρακώματα, αφού φέτος η μεσημεριανή ζώνη αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον από την παρουσία των δύο κυριών της ψυχαγωγίας ακριβώς απέναντι (χρονικά). Δύο από τις ισχυρότερες τηλεοπτικές μετοχές και σταθερές αξίες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ένα μήνα και μάλιστα την ίδια μέρα, χωρίς να δώσει η μία στην άλλη το αβαντάζ, ώστε να γίνει βολιδοσκόπηση του… εχθρού.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποδέχτηκε την πρόταση-πρόκληση των υπευθύνων του Star Channel και θα μετακομίσει στη ζώνη 13.00 με 15.00, απέναντι ακριβώς από την εκπομπή «Ελένη» του Alpha. Στελέχη από το κανάλι της Κηφισιάς τόνισαν στην «Espresso» ότι η παρουσιάστρια είναι έτοιμη για σαρωτικές αλλαγές προκειμένου να πετύχει την ανατροπή και να κάνει ακόμη ένα βήμα στην καριέρα της.

Ο τίτλος «Μίλα» θα αποτελέσει παρελθόν, θα υπάρξει ένα νέο, ευφάνταστο ξεκίνημα με καινούργιο σκηνοθέτη, συνεργάτες, τεχνικούς, πανελίστες, ρεπόρτερ και θέματα που θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Αλλωστε ανάμεσα στις δύο όμορφες και κομψές παρουσιάστριες η διαφορά στους πόντους τηλεθέασης θα εξαρτηθεί από τη σκαλέτα των θεμάτων που θα έχουν να παρουσιάσουν.

Ηδη στα γραφεία της Τατιάνας υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και η δημοσιογράφος μετά τις διακοπές της στο εξοχικό της στην Εύβοια (αλλά και σε διάφορα νησιά, μεταξύ αυτών και η Κεφαλλονιά, όπου βρέθηκε με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους), βρίσκεται σε πυρετό συσκέψεων αλλά και σε αναζήτηση νέων, άφθαρτων τηλεοπτικών προσώπων. Το στοίχημα για την Τάτι με το κανάλι είναι μεγάλο. Αμέσως μετά, σύμφωνα με τις φήμες, θα ακολουθούν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Στο άλλο «στρατόπεδο», η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη μια στρωμένη και επιτυχημένη εκπομπή, την οποία δεν προτίθεται να ρισκάρει να αλλάξει. Αν και οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει διακόψει τις διακοπές της, λόγω των εξελίξεων στο Star, εκείνη συνεχίζει με ψυχραιμία τα μπάνια της στην Ανδρο με τα παιδιά της και τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Με την ίδια ομάδα

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Ελένη δεν ασχολείται με την εκπομπή της, μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή. Οπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια δεν θα αλλάξει το πάνελ της και θα συνεχίσει με την ίδια ομάδα, δηλαδή τους Κατερίνα Ζαρίφη, Γρηγόρη Γκουντάρα, Αση Μπήλιου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Αντωνία Καλλιμούκου και Ελιάννα Χρυσικοπούλου. Ενδέχεται όμως να δει και κάποιους νέους δημοσιογράφους που ίσως αναλάβουν τα ρεπορτάζ, αλλά και κάποιους υποψήφιους για τις ενότητες της μαγειρικής, της ψυχολογίας, των σχέσεων και της διατροφής. Το ατού της Ελένης, εκτός από τη «χημεία» με τους συνεργάτες της, παραμένει η ανθρώπινη προσέγγιση των θεμάτων, ιδιαίτερα στις συνεντεύξεις, όπως και οι παροιμιώδεις απορίες της.

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...