Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Τσιμεντάρισε τη μητέρα της

Η κόρη την έχτισε κάτω από τη βεράντα για να μη… χάσει τη σύνταξή της!

Φρίκη στην Καλαμάτα! «Εχτισε» τη νεκρή μητέρα της κάτω από τη βεράντα του σπιτιού όπου διέμεναν και την έκρυβε επί δύο μήνες λέγοντας στους γείτονες ότι τη φιλοξενούσε οίκος ευγηρίας. Το ανατριχιαστικό μυστικό της μεζονέτας στο χωριό Μεγάλη Μαντίνεια, έξω από την Καλαμάτα, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Παρασκευή, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της 56χρονης κόρης, η οποία κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών. Οταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τη γυναίκα, ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έμαθαν από τους περιοίκους ότι η παρ’ ολίγον αυτόχειρας ζούσε επί χρόνια με την 85χρονη μητέρα της, την οποία όμως είχαν να δουν από τον περασμένο Αύγουστο!

Η νοσηλεία

Η 85χρονη ζούσε με την κόρη της (με μοναδικό έσοδό τους τη σύνταξη της ηλικιωμένης). Λόγω προβλημάτων υγείας νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για τελευταία φορά στις 10 Αυγούστου. Η 56χρονη πήρε τη μητέρα της στο σπίτι, αλλά έκτοτε ουδείς είδε την ηλικιωμένη, ενώ -όπως έγινε γνωστό- την επομένη της επιστροφής της από το νοσοκομείο, η κόρη επέστρεψε στην εταιρία το μηχάνημα οξυγόνου που είχε προμηθευτεί για την άρρωστη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως εκείνη τη χρονική στιγμή η ηλικιωμένη ήταν ήδη νεκρή, ενώ η κόρη της διέδιδε ότι είχε στείλει τη μητέρα της σε ίδρυμα στην Αθήνα.

Την περασμένη Παρασκευή η 56χρονη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. Οταν διέφυγε τον κίνδυνο, οι αστυνομικοί τη ρώτησαν για την τύχη της μητέρας της κι εκείνη τους απάντησε ό,τι είχε πει και τους γείτονες, ότι, δηλαδή, την είχε μεταφέρει σε ίδρυμα. Από την έρευνα που ακολούθησε όμως η ηλικιωμένη δεν εντοπίστηκε πουθενά, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές να συνεχίσουν τις ενδελεχείς έρευνές τους, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του διώροφου σπιτιού. Οι έρευνες έγιναν την Κυριακή και στις σχετικές ερωτήσεις των αστυνομικών, οι γείτονες αποκάλυψαν ότι πριν από λίγο καιρό η μικρή αποθήκη που βρίσκεται κάτω από τη βεράντα του σπιτιού είχε… χτιστεί.

Οι αστυνομικοί έσπασαν το τοιχίο και αντίκρισαν το πτώμα της ηλικιωμένης τυλιγμένο με σεντόνια που ήταν δεμένα με κολλητική ταινία, ενώ τριγύρω υπήρχαν σακούλες απορριμμάτων! Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται ο Αλβανός εργάτης που έχτισε τη βεράντα, ο οποίος φέρεται να αρνείται κάθε συμμετοχή, δηλώνοντας πως του ζητήθηκε να εκτελέσει την εργασία.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

ΤΗΝ περασμένη Παρασκευή, η 56χρονη επισκέφθηκε το νοσοκομείο Καλαμάτας λέγοντας ότι είχε εμμονές και διάφορα συμπτώματα, με αποτέλεσμα να καταφέρει να προμηθευτεί ηρεμιστικά χάπια.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και -προφανώς- έχοντας τύψεις, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.

Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου και αφού διέφυγε τον κίνδυνο, μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στην 85χρονη, τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης είναι παθολογικά, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί το κίνητρο για την πράξη της 56χρονης, παρά μόνο το ενδεχόμενο να ήθελε να καρπωθεί τη σύνταξη της 85χρονης.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...