Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Κατέρρευσε στην Ευελπίδων η 25χρονη σύντροφος του τηλεστάρ ενεχυροδανειστή

❱❱ Ο Ριχάρδος μετά την απολογία του οδηγήθηκε στις Φυλακές ΝαυπλίουΠροφυλακίσεις, «αλληλομαχαιρώματα» αλλά και… λιποθυμίες (!) σημάδεψαν τον μαραθώνιο απολογιών που έδωσαν ενώπιον της ανακρίτριας Διαφθοράς τα κατηγορούμενα μέλη του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, με πρωταγωνιστή τον 51χρονο τηλε-ενεχυροδανειστή Ριχάρδο Μυλωνά, που μεταφέρθηκε χθες στις Φυλακές Ναυπλίου.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους προσωρινά κρατουμένους, ο «βασιλιάς του χρυσού» δεν οδηγήθηκε εν τέλει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού προκειμένου να αποφευχθούν οι «συναντήσεις» με τους συγκατηγορουμένους του. Η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως για την προφυλάκισή του το βράδυ της Κυριακής προκάλεσε την κατάρρευση της 25χρονης συντρόφου του, που βρισκόταν από το πρωί στο πλευρό του, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η ξανθιά καλλονή, με την οποία ο κατηγορούμενος έχει αποκτήσει ένα παιδί (έχει άλλα τέσσερα από τον πρώτο γάμο του), στο άκουσμα της απόφασης που έστειλε τον «βασιλιά του χρυσού» πίσω από τα κάγκελα της φυλακής υπέστη σοκ και έχασε τις αισθήσεις της έξω από το κτίριο 6. Μάλιστα, όλες οι προσπάθειες των παρευρισκομένων να τη συνεφέρουν έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα δικαστήρια για να την παραλάβει!

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι 23 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν χθες στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς για συμμετοχή στο κύκλωμα του χρυσού. Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο και υποστήριξαν πως δεν υφίσταται αδίκημα λαθρεμπορίας στην υπόθεση. Στον φερόμενο ως αρχηγό της β’ εγκληματικής οργάνωσης και στον αστυνομικό ο οποίος εμφανίζεται στις τηλεφωνικές συνομιλίες που εμπεριέχονται στη δικογραφία να ενημερώνει τον ενεχυροδανειστή Δημήτρη Ριχάρδο Μυλωνά για τις κινήσεις της Αστυνομίας επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε Α.Τ. Στους υπόλοιπους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ σε δύο κατηγορουμένους τουρκικής καταγωγής επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 500 ευρώ. Η αυλαία των απολογιών των συνολικά 63 συλληφθέντων έπεσε με την προφυλάκιση οκτώ εξ αυτών.

«Οι εντολείς μου αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή σε πράξεις λαθρεμπορίας για πραγματικούς και νομικούς λόγους. Επί της ουσίας ουδέποτε μετέφεραν κράματα χρυσού στην Τουρκία» δήλωσε ο συνήγορος δύο εκ των κατηγορουμένων Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ντέμη Ντάβαρη

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...