Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026

Αντιγόνη Μπάξτον για το τραγούδι της Κύπρου: «Δε με νοιάζουν τα αρνητικά...

Η Antigoni (Αντιγόνη Μπάξτον) είναι η τραγουδίστρια που θα...

Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα και Μπάρκα: «Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη...

Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε για την ένταση που δημιουργήθηκε...

Αθηνά Οικονομάκου: Στην Ιταλία με την κόρη της και τον Μπρούνο Τσερέλα...

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, έχοντας...

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω σταματήσει γύρισμα λόγω στύσης»

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στην αγκαλιά...

Εφιάλτης για 14χρονη

Τη βίαζαν οι συγγενείς της και δύο συμμαθητές της που την εξέδιδαν και σε άλλους

Μια απίστευτη ιστορία, που προκαλεί αποτροπιασμό, ήρθε στο φως μετά την καταδίκη δύο νεαρών που κατηγορούνταν ότι βίαζαν και εξέδιδαν την ανήλικη συμμαθήτριά τους! Οπως αποκαλύφθηκε, μία ανήλικη που πήγαινε σχολείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης βίωνε τη φρίκη στα χέρια συμμαθητών της από την ηλικία των 14 χρόνων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν την τριετία 2009-2012, διάστημα κατά το οποίο οι μαθητές ανάγκαζαν τη συμμαθήτριά τους με απειλές και βία να ικανοποιεί τις σεξουαλικές τους ορέξεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους με αντάλλαγμα χρήματα!

Οι κατηγορούμενοι

Στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης κάθισαν δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας σήμερα 20 και 19 ετών. Η δίκη, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, τους έκρινε ένοχους για βιασμό, μαστροπεία και σωματική βλάβη εις βάρος της συμμαθήτριάς τους. Η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν φυλάκιση τριών ετών και τριών μηνών στον καθένα, ενώ οι δικαστές αποφάσισαν να μετατρέψουν την ποινή τους σε εξαγοράσιμη, προς 5 ευρώ την ημέρα. Αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι, εν όψει του εφετείου, με την προϋπόθεση να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν άλλοι τρεις συνομήλικοί τους, οι οποίοι αθωώθηκαν.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ήρθε στην επιφάνεια το δράμα του κοριτσιού, που άρχισε όταν ήταν έξι ετών. Μεγαλωμένο σε χωριό του νομού Καρδίτσας, βιάστηκε από συγγενείς του αλλά και άλλους κατοίκους του χωριού! Επειτα από αρκετά χρόνια το κοριτσάκι απομακρύνθηκε με εισαγγελική εντολή από το οικογενειακό περιβάλλον του και μεταφέρθηκε σε ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκλονιστική ιστορία της μικρής δεν άργησε να μαθευτεί στη νέα κατοικία της, και ο εφιάλτης είχε συνέχεια… Συμμαθητές της άρχισαν να τη βιάζουν, ενώ έφτασαν στο σημείο να την εκδίδουν! Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για την ανήλικη ήταν όταν τη χτύπησαν άσχημα και τη βίασαν, επειδή αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά με τους «πελάτες». Η ίδια κατήγγειλε τα πάντα στην Αστυνομία και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Κατά την ακροαματική διαδικασία η κοπέλα επέμεινε στις καταγγελίες της για τους δύο κατηγορουμένους που κρίθηκαν τελικά ένοχοι, ενώ ανακάλεσε για άλλους, οι οποίοι αθωώθηκαν.

«Τα παιδιά που αθωώθηκαν ταλαιπωρήθηκαν άδικα. Οι ποινές που επιβλήθηκαν από το δικαστήριο ήταν εντός των προβλεπόμενων ορίων. Οταν τελέστηκε το αδίκημα, τα παιδιά ήταν ανήλικα και οι ποινές που προβλέπονται για ανηλίκους είναι διαφορετικές από ό,τι για τους ενηλίκους» σχολίασε ο δικηγόρος των παιδιών που αθωώθηκαν Μ. Αποστολίδης.

Νίκος Πιτσιακίδης 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συγκλονίζει ο Τζώρτζογλου: «Μετακομίζω σε ένα σπίτι που μου δανείζουν, γιατί δεν έχω να πληρώνω το νοίκι»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα: «Κάνει λάθος αυτός που το λέει»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα. Τι συνέβη; Η ηθοποιός πόσταρε ένα ποστ στο οποίο ανέφερε:

Η όμορφη Διώνη είναι κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών

«Σε έναν τσακωμό είπε φεύγω από το σπίτι κι έφυγε. Μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Να τις πω, τι; Σε κλειδώνω στο σπίτι;

Η Espresso φέρνει στο φως την καλλιτεχνική πλευρά του δολοφονημένου ιδιοκτήτη κάμπινγκ

Οσο συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ που συγκλόνισε τη Φοινικούντα τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγωδία παραμένει στο επίκεντρο κάθε συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Έρικ Ντέιν: Η αίτηση διαζυγίου «πάγωσε» όταν έμαθαν για την ασθένειά του – «Κλαίγαμε και οι δύο»

Η σύζυγός του και ηθοποιός, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου όταν όμως έμαθε για την ασθένειά του σταμάτησε τα πάντα και έμεινε δίπλα του ως το τέλος με τις κόρες τους.

Οριστική αυλαία για τη σειρά «Μία νύχτα μόνο»

Αυλαία πέφτει στη σειρά «Μία νύχτα μόνο»!Μετά τον Alpha,...

«Μυστικός» Βαλεντίνος (;) για Μπλάτνικ

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα ανήμερα της γιορτής του έρωτα και...