Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Συγκλονίζει η Ανίτα Μπραντ: «Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ παραβρέθηκαν στο...

Σύλληψη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από δύο νέες καταγγελίες για σεξουλικές...

Υπό κράτηση τέθηκε χθες στο Παρίσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ...

Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Η ζωή (!) με μια κούκλα

Αντρες και γυναίκες που ζουν παρέα με κούκλες και αναπτύσσουν μαζί τους ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση

Γεμίζουν τα κρεβάτια τους και -κυρίως- τα συναισθηματικά κενά τους. Οι ρεαλιστικές κούκλες σιλικόνης για τους ιδιοκτήτες τους δεν είναι μόνο ένα υποκατάστατο γυναίκας για το σεξ. Στην ταινία «Lars Αnd Τhe Real Girl» του 2007 ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν νεαρό άνδρα που αναπτύσσει ρομαντική σχέση με μια κούκλα του σεξ. Αντίστοιχα, για τους άνδρες που πληρώνουν ακόμα και 41.000 ευρώ για να τις αποκτήσουν αυτές οι κούκλες είναι πραγματικές σύντροφοι, αφού αποτελούν είδος γιατρικού για την επούλωση των πληγών που αφήνει ένα διαζύγιο, ένας θάνατος ή η αδυναμία τους να κάνουν σχέση με το αντίθετο φύλο.
kouirjyj54eh456jh 9Η φωτορεπόρτερ Μπενίντα Μαρκούσεν, από την Κοπεγχάγη, πλησίασε μερικούς από αυτούς τους ανθρώπους διαδικτυακά και αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, τους έπεισε να ποζάρουν με τις κούκλες τους για τη σειρά της με τίτλο «Men & Dolls».
kouirjyj54eh456jh 5Για κάποιους από αυτούς οι πραγματικού μεγέθους κούκλες είναι η μόνη τους συντροφιά, ενώ άλλοι επιλέγουν να τις έχουν παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένοι και με παιδιά. Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά. Ενας από αυτούς είναι ο Σαμ. Αν και η γυναίκα του αποδέχεται την παρουσία της κούκλας στη ζωή του, εκείνος την κρατάει έξω από το σπίτι του, για να μην τη βλέπουν τα παιδιά του.

kouirjyj54eh456jh 3Αλλοι αναπτύσσουν τη λογική συλλέκτη. Ενας από αυτούς είναι ο Εβεραρντ, ο οποίος συλλέγει κούκλες εδώ και χρόνια και έχει προτίμηση στα μοντέλα από σιλικόνη αντί για τα πιο απαλά μοντέλα (γνωστά ως «teddy babes»). Η συλλογή του πια αριθμεί 12 κούκλες, οι οποίες προέρχονται από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία αλλά και την Ασία. Για την ακρίβεια, έχει οκτώ κορμιά και τέσσερα πρόσωπα, ώστε να μπορεί να αλλάζει συνεχώς το «χαρέμι» του.

Θυσίες

Το πάθος για τις κούκλες απαιτεί πολλές φορές και θυσίες. Ο Φιλ, για παράδειγμα, έκοψε το κάπνισμα επί έναν χρόνο για να μπορέσει να μαζέψει χρήματα και να αποκτήσει την Τζέσικα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κούκλας του σεξ αποφεύγουν να μιλήσουν γι’ αυτές επειδή νιώθουν ντροπή, ο Φιλ το έχει πει στους φίλους του, τονίζοντας ότι δεν τον νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτήν την επιλογή του.
kouirjyj54eh456jh 2Δεν είναι όμως μόνο οι άνδρες που βρίσκουν συντροφιά στις κούκλες του σεξ. Η Ανγκελα, αν και γυναίκα, απέκτησε φέτος την πρώτη κούκλα της. Μάλιστα έχει προμηθευτεί δύο πρόσωπα, για να τροποποιεί την εμφάνιση της κούκλας της ανάλογα με τις διαθέσεις της.

Πληρώνουν από 1.250 μέχρι 41.000 ευρώ
kouirjyj54eh456jh 7
Χρειάζονται 80 ώρες δουλειάς για την παραγωγή μίας κούκλας σιλικόνης, της οποίας η τιμή κυμαίνεται από 1.250 ευρώ έως και 41.000 ευρώ για μοντέλα που διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατά παραγγελία, όπως «δέρμα» από βελούδο, για πιο απαλό άγγιγμα. Οι συλλέκτες φροντίζουν να αγοράσουν διαφορετικά κεφάλια, για να αλλάζουν κάθε τόσο την εμφάνιση της «συντρόφου» τους, ενώ μεγάλο κεφάλαιο αποτελεί η γκαρνταρόμπα της κούκλας.
kouirjyj54eh456jh 1Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιδιοκτήτες παρασύρονται και αγοράζουν πάρα πολλά γυναικεία ρούχα, με αποτέλεσμα τα δικά τους να χωράνε οριακά στην ντουλάπα τους. Ο σκελετός μιας κούκλας μπορεί να είναι από μέταλλο ή PVC, πράγμα που απαιτεί προσεκτικό χειρισμό από τους ιδιοκτήτες, καθώς μια άγαρμπη κίνηση μπορεί να προκαλέσει σχίσιμο της «επιδερμίδας» της.

Κατερίνα Νικολοπούλου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...