Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στέψη με… γιουχαΐσματα

Η Κολομβιανή Παουλίνα Βέγκα αναδείχθηκε Μις Υφήλιος, αλλά το κοινό είχε διαφορετική άποψη

Τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο κατέκτησε στο Μαϊάμι η 22χρονη Κολομβιανή Παουλίνα Βέγκα, η στέψη της όμως, αντί να συνοδευτεί από χειροκροτήματα, αμαυρώθηκε από τα γιουχαΐσματα του κοινού, το οποίο πίστευε πως εκείνη που άξιζε να νικήσει ήταν η Τζαμαϊκανή Κέτσι Φένελ.

Οταν ο κόσμος διαπίστωσε ότι η αγαπημένη του όχι μόνο δεν βγήκε πρώτη, αλλά κατέληξε πέμπτη, ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες. Η Παουλίνα Βέγκα από την πλευρά της δεν φάνηκε να πτοείται και με απαστράπτον χαμόγελο παρέλαβε το στέμμα της Μις Υφήλιος από τα χέρια της Βενεζουελάνας προκατόχου της, Γκαμπριέλα Ισλερ. Νωρίτερα είχε δώσει σκληρή μάχη ώστε να επικρατήσει των άλλων φιναλίστ, από τις ΗΠΑ, την Ουκρανία, την Ολλανδία και την Τζαμάικα.
Εμφανίστηκε με λαμπερό βραδινό φόρεμα στο χρώμα του ασημιού και άρεσε ιδιαίτερα όταν είπε ότι είναι υπέρμαχος της ισότητας και πως στόχος της είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της εταιρία.

Μπορεί η κριτική επιτροπή να έμεινε και με το παραπάνω ικανοποιημένη, δεν συνέβη το ίδιο όμως και με το κοινό. Την καρδιά του είχε κλέψει η 22χρονη Τζαμαϊκανή με τη στιλάτη εμφάνισή της, την αυτοπεποίθηση και τις αντισυμβατικές απαντήσεις της. Οπως κατήγγειλαν, η Φένελ «πλήρωσε» το αλά Χάλι Μπέρι κοντό μαλλί της, το οποίο ήταν πολύ έξω από τους συνήθεις κανόνες του διαγωνισμού, καθώς και την ειλικρίνειά της όταν χαρακτήρισε τον Γιουσέιν Μπολτ και τον Μπομπ Μάρλεϊ ως τη μεγαλύτερη συνεισφορά της χώρας της στην ανθρωπότητα.

Η νικήτρια Παουλίνα Βέγκα, από την άλλη, δεν είναι όποια και όποια. Είναι εγγονή του διάσημου Κολομβιανού τραγουδιστή Γκαστόν Βέγκα και με γιαγιά την Ελβίρα Καστίγιο που είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ατλάντικο το 1953. Η Σοφία Βεργκάρα, δε, φρόντισε να ενημερώσει μέσω twitter ότι κατάγονται από την ίδια πόλη, την Μπαρανκίγια. Ισως τελικά και αυτά να έπαιξαν τον ρόλο τους…

Η selfie της Νταφοπούλου

ΕΔΩΣΕ σκληρή μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρά το γεγονός ότι θεωρούταν φαβορί, η Ισμήνη Νταφοπούλου δεν μπόρεσε τελικά να μπει στη δεκαπεντάδα του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος. Η 25χρόνη εκπαιδευτικός από την Καρδίτσα αναχώρησε χθες από το Μαϊάμι και σήμερα, αργά το απόγεμα, θα βρίσκεται πίσω, στα πάτρια εδάφη, κουβαλώντας μια βαλίτσα γεμάτη… αναμνήσεις από τη συναρπαστική εμπειρία που έζησε. «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι τιμή ήταν για εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και πόσο ευγνώμων είμαι για όλους εσάς που με πιστέψατε και με υποστηρίξατε» σχολίασε η ίδια στα social media μετά το τέλος του διαγωνισμού, ανεβάζοντας και μια selfie.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα