Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ερευνούν για συνεργό της «μαύρης χήρας»

❱❱ Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για τις 30 Ιανουαρίου! Ελέγχεται αν στη δολοφονία του καπετάνιου είχε ανάμειξη αδελφικός φίλος τουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Δύο χρόνια μετά την επιβολή ισόβιας κάθειρξης στη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της Θανάση Λάμπρου τον Δεκέμβριο του 2014, η Δήμητρα Βούλγαρη κάθισε χθες ξανά στο εδώλιο του Εφετείου Ναυπλίου. Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης-θρίλερ πήρε αναβολή για τις 30 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, διεξάγεται έρευνα αναφορικά με την ανάμειξη του αδελφικού φίλου του αδικοχαμένου καπετάνιου, στην αυλή του σπιτιού του οποίου, στην Κοιλάδα Αργολίδας, βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος καπετάνιος στις 8 Δεκεμβρίου 2014, έχοντας δίπλα του ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 23 εκατοστών.

Εδώ και μήνες έχουν διαβιβαστεί αντίγραφα της δικογραφίας στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου για τη διερεύνηση τυχόν ποινικής ευθύνης ή συμμετοχής του στη δολοφονία, καθώς έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του σχετικά με το τι ακριβώς έκανε τη μοιραία ημέρα.
Ο θάνατος του Θανάση Λάμπρου είχε αρχικά παρουσιαστεί από τη σύζυγό του ως αυτοκτονία. Ομως, η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς σε θώρακα και κεφάλι, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος.

Ετσι, η -41χρονη σήμερα- Δήμητρα Βούλγαρη, που έχει αποκτήσει μία 14χρονη κόρη με τον άτυχο ναυτικό, άρχισε να παριστάνει την τεθλιμμένη χήρα που αναζητούσε τους δολοφόνους του άντρα της! Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να πάει και στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη! Σε άλλη τηλεοπτική συνέντευξη είχε ισχυριστεί ότι θα έφτανε ακόμα και στο… φεγγάρι για να βρει τους φονιάδες!

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά, το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από κατάθεση 16 ωρών, η Δήμητρα Βούλγαρη «έσπασε», ομολογώντας την ενοχή της και ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του 42χρονου ήταν ατύχημα που έγινε πάνω σε έναν καβγά μεταξύ τους. Ομως, οι δύο πυροβολισμοί είχαν χρονική απόσταση σχεδόν 30 δευτερολέπτων, πράγμα που, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταρρίπτει τον ισχυρισμό για ατύχημα κατά τη διάρκεια πάλης.

Στοιχείο «κλειδί» αποτέλεσε η κατάθεση αυτήκοου μάρτυρα, σύμφωνα με τον οποίο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τους πυροβολισμούς ο άτυχος ναυτικός φώναζε και έβριζε, ενώ μια γυναίκεια φωνή μιλούσε έντονα και έκλαιγε. Πάντως, η Δήμητρα Βούλγαρη ακόμη και σήμερα υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης, καθώς, όπως λέει, δεν είχε κίνητρο για να σκοτώσει τον σύζυγό της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...