Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Ο Λάκης έχασε τη Ριρίκα της ζωής του

Αποχαιρετά σήμερα την πολυαγαπημένη μητέρα του Ριρίκα, που άφησε την τελευταία πνοή της ξημερώματα Σαββάτου, στα 83 της

Συντετριμμένος ο Λάκης Λαζόπουλος, που σήμερα το μεσημέρι αποχαιρετάει για πάντα, στη γενέτειρά του τη Λάρισα, την πολυαγαπημένη του μητέρα Μαρία Λαζοπούλου. Η 83χρονη, που νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου, βυθίζοντας στη θλίψη τον δημοφιλή ηθοποιό και τον αδελφό του, τον τηλεοπτικό παραγωγό Κώστα Λαζόπουλο.

Η Ριρίκα, όπως ήταν το χαϊδευτικό της, είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς και, όπως λένε πληροφορίες, νικήθηκε από τις μετεγχειρητικές επιπλοκές σε συνάρτηση με την προχωρημένη ηλικία της. Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε τον Λάκη, όλοι ήξεραν πόσο τη λάτρευε. Ανέφερε τις περιπέτειες της μητέρας του σε κάθε εκπομπή του «Αλ τσαντίρι νιουζ» και κέρδιζε το χειροκρότημα. Η Ριρίκα αυτό, η Ριρίκα το άλλο. Έκλαιγε ο κόσμος από τα γέλια! Μέχρι και στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» είχε βάλει ρόλο με το όνομά της, αυτό της Υρώ Μανέ.

34e3q4twet 2«Ο καθένας έχει κάποιον στο μυαλό του όταν παίζει, εγώ έχω εκείνη» είχε αποκαλύψει ο παρουσιαστής για τη λατρεμένη σεμνή μητέρα του. Κι εκείνη όμως τον καμάρωνε. «Μόλις τελείωσε το πανεπιστήμιο, το 1981, αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα. Ο πατέρας του στην αρχή είχε αντιρρήσεις. Εγώ όμως του έδωσα τη δύναμη να φύγει. Νιώθω δικαιωμένη σήμερα, γιατί όλος ο κόσμος μιλάει για τον γιο μου. Χαίρεται και η γειτονιά. Εδώ μαζευόμαστε όλοι μαζί και βλέπουμε την εκπομπή κάθε Τρίτη» είχε δηλώσει η Ριρίκα Λαζοπούλου σε τηλεοπτική συνέντευξή της πριν από καιρό. «Ο κόσμος τον αγαπάει και δεν θέλει με τίποτα να σταματήσει το “Τσαντίρι”. Δεν φοβάμαι τίποτα, ούτε εκείνος φοβάται» είχε συμπληρώσει. Κι όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος φοβόταν αυτήν τη Δευτέρα, που οι καμπάνες του Αγ. Νικολάου στη Λάρισα θα χτυπήσουν στη 1.00 το μεσημέρι πένθιμα κι εκείνος για τελευταία φορά θα τη φιλήσει, θα της χαϊδέψει τα λευκά της μαλλιά, θα της ψιθυρίσει με δάκρυα στα μάτια το παντοτινό αντίο. 

Ο ηθοποιός μαζί με πολύ στενούς του συνεργάτες και στελέχη του Alpha βρίσκεται από χθες στην γενέτειρά του. «Είναι δύσκολες οι ώρες που περνάει. Και τα δύο αδέλφια είναι ψυχολογικά ράκος» λέει στην «Espresso» φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Μοιράστηκε τη σοβαρή περιπέτεια με το κοινό στο «Αλ τσαντίρι νιουζ»

Τις ημέρες που η Ριρίκα Λαζοπούλου νοσηλευόταν στο ιδιωτικό νοσοκομείο, ο Λάκης Λαζόπουλος μοιράστηκε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της με το κοινό και τους τηλεθεατές στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» που προβλήθηκε την προηγούμενη Τρίτη από το θέατρο Βέμπο.

Γνώριζε ότι η μητέρα του θα τον καμάρωνε από την τηλεόραση στο δωμάτιο της κλινικής, αν και βαριά χειρουργημένη. Ηταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε την αγαπημένη της εκπομπή. «Θα σας εξομολογηθώ κάτι.

»Λίγο πριν τις γιορτές, η μάνα μου που κολλάει στην τηλεόραση, αν και της λέω μακριά από την τηλεόραση, άκουσε τον Αδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι θα μπω είκοσι χρόνια φυλακή επειδή είδα το DVD του Παύλου Χαϊκάλη.

»Αρχισαν η πίεση, οι στεναχώριες, ο έρπης ζωστήρας, πόνοι, οδηγήθηκε στο “Υγεία”, γιατί εκεί είναι οι γιατροί της. Ερχόταν το ένα πάνω από το άλλο και ξαφνικά, από το πουθενά, ήρθε ένα έμφραγμα και ανακάλυψαν ότι έπρεπε να μπει να κάνει εγχείρηση καρδιάς. Αν ήταν στο σπίτι και της συνέβαινε αυτό, δεν θα ζούσε. Για καλό έγινε όλο αυτό» είχε πει ο Λάκης συγκινημένος και το κοινό με το χειροκρότημά του προσπάθησε να δώσει δύναμη τόσο σε εκείνον όσο και στη Ριρίκα.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...