Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Ποινικές διώξεις για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Στο εδώλιο θα καθίσουν δύο άτομα, ένα από τα οποία είναι ποδοσφαιριστής, ενώ εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Ποινική δίωξη σε βάρος δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου άσκησε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας. Πρόκειται για τον Δ.Μ. 46 ετών και τον Χ.Π. 27 ετών. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Μάλιστα, σοκ προκαλεί η πληροφορία που πηγάζει από την ΕΛ.ΑΣ. και αναφέρει πως ο ένας από τους δύο δράστες που τακτοποιήθηκε για την επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο είναι… ποδοσφαιριστής σε ομάδα του Πειραιά και κάτοικος Κορυδαλλού. Τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί από την ελληνική Αστυνομία και εις βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Επίσης, σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, στην υπόθεση εμπλέκονται και δυο εν ενεργεία αστυνομικοί, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει ανεπανάληπτο διασυρμό για το σώμα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στην επίθεση συμμετείχαν τελικά τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν στο λευκό Polo σύμφωνα με δύο ερασιτεχνικά βίντεο και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού. Οι δύο δράστες που δεν έχουν ταυτοποιηθεί – αναγνωριστεί, όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com υπηρετούν στην ελληνική Αστυνομία και πρόκειται για 49χρονο Υπαστυνόμο Α’ και 36χρονο Ανθυπαστυνόμο.

Πληροφορία που έρχεται να προσθέσει άλλον έναν κρίκο σε αυτή την… δύσοσμη υπόθεση, που αμαύρωσε ακόμα περισσότερο τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς την πλήρη διαλεύκανση της. Κάτι που φυσικά έχει ανάγκη το ίδιο το ποδόσφαιρο!
Παράλληλα, όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, ο Δ.Μ. φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

Για την ίδια υπόθεση η Ελληνική Αστυνομία με επίσημη ανακοίνωση τόνισε: «Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διαιτητή ποδοσφαίρου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πόλη της Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι, πρωινές ώρες της 19 Δεκεμβρίου, τη στιγμή που ο 36χρονος επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, εξωτερικά της οικίας του, δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι του οχήματος, έριξαν τον παθόντα βίαια στο οδόστρωμα και του κατάφεραν πολλαπλά λακτίσματα και χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και με σφυρί που έφερε ένας εκ των δραστών, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο. Από την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν από την πρόοδο της έρευνας, κατέστη δυνατή η διακρίβωση της συμμετοχής και η ταυτοποίηση των στοιχείων δύο εκ των δραστών. Πρόκειται για ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας», ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...