Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Τον έφαγαν κουνιάδα και πεθερά!

Αγριο έγκλημα στη Θεσπρωτία με θύμα συνοριακό φρουρό.

Δύο σατανικές γυναίκες, μάνα και κόρη, είχαν πλέξει το αιματοβαμμένο κουβάρι της φρικιαστικής δολοφονίας του 37χρονου συνοριακού φρουρού στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα! Η 42χρονη κουνιάδα και η 60χρονη πεθερά του άτυχου υπαρχιφύλακα ομολόγησαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και περιέγραψαν στους αστυνομικούς πώς σχεδίασαν και εκτέλεσαν το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οπως ισχυρίστηκαν, για οικονομικές αλλά και… συναισθηματικές διαφορές τον χτύπησαν με πέτρες, ενώ η 42χρονη τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με ένα πιστόλι. Ομως, όπως είπαν στους εμβρόντητους αστυνομικούς, μόνο δύο από τις σφαίρες βρήκαν στόχο. Η μία στην πλάτη και η άλλη στον μηρό… Ο 37χρονος εξακολουθούσε να αναπνέει… Ετσι σήκωσαν μια πέτρα και τον αποτελείωσαν συνθλίβοντάς του το κρανίο.

Επειτα, με ιδιαίτερη ψυχραιμία, οι δύο διαβολικές γυναίκες σκηνοθέτησαν τον τραυματισμό της 42χρονης στο κεφάλι προκειμένου να παραπλανήσουν τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Η 60χρονη με μια πέτρα χτύπησε την κόρη της στο κεφάλι, έκρυψε το όπλο σε κοντινή απόσταση και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, οι δύο φόνισσες τα είχαν υπολογίσει σχεδόν όλα. Αρχικά οι υποψίες έπεσαν σε Αλβανούς κακοποιούς που λυμαίνονται την περιοχή και η τοπική Αστυνομία επιχειρεί συχνά για να τους αναχαιτίσει.

Ομως, η έρευνα του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, που μαρτυρούσε ότι το θύμα είχε παλέψει με γυναίκα, αλλά και ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αστυνομία έδωσαν νέα τροπή στην υπόθεση. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στους αστυνομικούς ανέφερε ότι ο άτυχος αστυνομικός τον περασμένο Οκτώβριο είχε χάσει από ανίατη ασθένεια τη γυναίκα του και είχε συνάψει ερωτική σχέση με την κουνιάδα του, η οποία είχε βρεθεί τραυματισμένη και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον κωφάλαλο σύζυγο της 42χρονης, αλλά και στην 60χρονη μητέρα της, οι οποίοι προσήχθησαν για ανάκριση.

Λίγη ώρα αργότερα η 60χρονη ομολόγησε το έγκλημα. «Τον χτυπήσαμε περισσότερες από δεκαπέντε φορές με την πέτρα στο κεφάλι για να πεθάνει» ανέφερε. Την πράξη της παραδέχτηκε και η 42χρονη, όταν την επισκέφθηκαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο νοσοκομείο. Μάλιστα, μετά από υπόδειξή της βρέθηκε κρυμμένο στον τόπο του εγκλήματος και το 22άρι πιστόλι. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν με εντάλματα της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

ΤΟΥ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε την περασμένη Τετάρτη, όταν ο 37χρονος συνοριακός φύλακας βρέθηκε νεκρός μέσα σε χωράφι στην περιοχή Κιοσέικα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας. Ο αστυνομικός, που ήταν χήρος και πατέρας ενός παιδιού, είχε γλιτώσει πρόσφατα από άλλη μια απόπειρα δολοφονίας. Δίπλα του βρέθηκε βαριά τραυματισμένη και η 42χρονη κουνιάδα του, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αρτας. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο άτυχος άνδρας αρχικά πυροβολήθηκε και στη συνέχεια λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου με πρωτοφανές μίσος και εκδικητικό πάθος που σοκάρουν! Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης διαπίστωσε ότι είχε δεχτεί δυο σφαίρες, μία στην πλάτη που του τρύπησε τον πνεύμονα και του προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία και μία στον αριστερό μηρό. Ομως, όσο ήταν πεσμένος και ανήμπορος να αντιδράσει, ο δολοφόνος πήγε πάνω από τον τραυματισμένο αστυνομικό και άρχισε να τον λιθοβολεί σε όλο του το σώμα! Μάλιστα, με συνολικά δεκαπέντε θανατηφόρα χτυπήματα του πολτοποίησε το κρανίο, σε βαθμό που να μην αναγνωρίζεται!

Το ασύλληπτης αγριότητας έγκλημα έγινε τη στιγμή που τα θύματα βρίσκονταν στο χωράφι της μητέρας της 42χρονης και πεθεράς του συνοριακού φρουρού, η οποία προσήχθη στην Ασφάλεια μαζί με τον κωφάλαλο σύζυγο της γυναίκας. Ο τελευταίος θεωρήθηκε ύποπτος από την πρώτη στιγμή, μετά από μια ανώνυμη καταγγελία που έγινε στους αστυνομικούς, αλλά τελικά δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο εις βάρος του. Το θύμα είχε γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης και στις 14 Απριλίου. Τότε, άγνωστος είχε παγιδεύσει με χειροβομβίδα το αυτοκίνητό του στη θέση Τυροκομείο Φιλιατών, δένοντας από το εσωτερικό της πόρτας ένα σχοινί συνδεδεμένο με την περόνη, έτσι ώστε μόλις άνοιγε την πόρτα να γινόταν η έκρηξη! Ομως ο συνοροφύλακας είχε αντιληφθεί την παγίδα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...