Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εισβολή Σουλεϊμάν στο Καστελόριζο

«Φατμαγκιούλ» και «Σουλεϊμάν» επέλεξαν για τις διακοπές τους το ακριτικό νησάκι του Αιγαίου.

Απόβαση Τούρκων ηθοποιών στο ακριτικό Καστελόριζο, γνωστό και ως Μεγίστη! Μετά τον γοητευτικό πρωταγωνιστή του πετυχημένου σίριαλ «Fatmagul» Ενγκίν Ακγιουρέκ και την εκρηκτική Ζουχρέ Κοτς, γνωστή από τη συμμετοχή της στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»,  ραντεβού στο πανέμορφο νησί δίνουν το επόμενο διάστημα η Μπερέν Σάατ αλλά και ο Χαλίτ Εργκένς ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν» με την οικογένειά του.24g1b778q3

Ξετρελαμένος με το πανέμορφο Καστελόριζο δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του πετυχημένου σίριαλ «Fatmagul», Ενγκίν Ακγιουρέκ. Ο μελαχρινός νεαρός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί το περασμένο Σαββατοκύριακο έπειτα από πρόσκληση του Ελληνα φίλου του Τσίκο Μαγιάφη. Οι δύο νέοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν στο Κας της Τουρκίας, όπου είχε μεταβεί ο Ελληνας επιχειρηματίας μαζί με την Τουρκάλα σύζυγό του Χουριγκιούλ, καθώς εκείνη κατάγεται από εκεί.

Τον αγαπημένο των γυναικών Κερίμ συνόδευε στη χώρα μας ο αδελφός του και ακόμη πέντε φίλοι του. Ολοι μαζί έμειναν μέσα σε σκάφος, το οποίο παρέμεινε δεμένο στο γραφικό λιμάνι του Αγίου Γεωργίου (που βρίσκεται απέναντι από το Καστελόριζο) μέχρι και την Τρίτη. Ο Τσίκο Μαγιάφης και η Χουριγκιούλ, ο γάμος των οποίων είχε απασχολήσει και τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είχαν την ευκαιρία να ξεναγήσουν τους καλεσμένους τους στις ομορφιές του νησιού. Οπως δηλώνει στην  Espresso της Κυριακής» ο πατέρας του Ελληνα επιχειρηματία, Παράσχος, ο Τούρκος ηθοποιός δήλωσε γοητευμένος από το νησί, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του. «Τα παιδιά μου γνωρίσανε τον ηθοποιό σε μια εκδήλωση. Εκεί μιλήσανε και ο γιος μου τον κάλεσε στο νησί. Ο Ενγκίν δέχτηκε την πρόταση και ήρθε μαζί με τον αδελφό του και τους φίλους του. Είναι ένα υπέροχο παιδί που ενθουσιάστηκε με το νησί και τη φιλοξενία μας. Πέρασε φανταστικά και μας ευχαρίστησε όλους με τους τρόπους του».

Στο Καστελόριζο ο 32χρονος ηθοποιός είχε την ευκαιρία να απολαύσει, εκτός από τα καταγάλανα νερά, και πεντανόστιμες παραδοσιακές λιχουδιές. «Ευχαριστήθηκε πάρα πολύ τα ντόπια προϊόντα μας, ενώ δοκίμασε και τις σπεσιαλιτέ μας. Τα παιδιά τον πήγαν στο εστιατόριο της Κατίνας, όπου δοκίμασε γεμιστό κατσικάκι, γεμιστό κρεμμύδι με ρύζι, ρεβιθοκεφτέδες κι άλλες σπεσιαλιτέ. Είναι τόσο καλό και προσιτό παιδί που δεν πίστευε την αναγνωρισιμότητα που θα είχε στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό χαμογελούσε συνέχεια, ενώ φωτογραφήθηκε με όλους όσοι τον πλησίαζαν και του ζητούσαν αυτόγραφο ή φωτογραφία».

Οπως αναφέρει ο κ. Παράσχος, ο Ενγκίν ήταν φιλικός και ευδιάθετος με όλους. «Μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε. Μας είπε πως θέλει να έρθει ξανά. Ευχόμαστε αυτό να γίνει σύντομα. Οπως μάθαμε μάλιστα με σκάφος θα έρθει και η πρωταγωνίστρια του “Fatmagul” Μπερέν Σάατ και ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν που αγαπά πολύ την Ελλάδα. Πρόσφατα ήταν εδώ και η Ελενα από το σίριαλ “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”» καταλήγει ο κ. Μαγιάφης.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...