Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Βίος και… Politia Tennis Club

O γάμος της όμορφης Μαριέττας Δροσοπούλου με τον διάσημο πλαστικό χειρουργό Γιώργο Σκούρα

«Σαν δύο σταγόνες βροχής… έτσι ταιριάζουμε εμείς». Βέρα στο δεξί για μια από τις πιο περιζήτητες νύφες της εγχώριας showbiz, η οποία στα μάτια του συντρόφου της βρήκε τον «πρίγκιπα» της ζωής της και το άλλο της μισό. Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου ένα από τα ταιριαστά ζευγάρια της χώρας μας, η Μαριέττα Δροσοπούλου και ο Γιώργος Σκούρας. Εκείνη είναι κόρη του Μr «Politia Tennis Club», ενώ εκείνος ένας από τους πετυχημένους πλαστικούς χειρουργούς της νέας γενιάς και γιος του μετρ της ρινοπλαστικής Θανάση Σκούρα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια και είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγες ημέρες θα σταλθούν και τα προσκλητήρια του γάμου, ενώ ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους θα είναι λαμπερά ονόματα και προσωπικότητες που απασχολούν με το έργο τους και την επαγγελματική τους πορεία. Ετσι από τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού δεν γίνεται να απουσιάζουν αγαπημένοι φίλοι του «Politia Tennis Club» και της οικογένειας Δροσόπουλου, καθώς και επώνυμοι που κατά καιρούς έχουν εμπιστευτεί την ομορφιά τους στα χέρια της πετυχημένης οικογένειας Σκούρα. Ειδικά για την ημέρα του γάμου της η Μαριέττα Δροσοπούλου, η οποία ασχολείται με τις διοργανώσεις γάμων στον πιο in χώρο των βορείων προαστίων, είναι αποφασισμένη να αφήσει στους καλεσμένους της τις καλύτερες εντυπώσεις. Αλλωστε, όπως υποστηρίζουν όσοι τη γνωρίζουν καλά, η γαμήλια τελετή και η δεξίωση που θα ακολουθήσει στην οικογενειακή της επιχείρηση δεν θα διαφέρει και πολύ από τους γάμους που ήδη έχει διοργανώσει, αφού όπως επιθυμεί το καλύτερο για κάθε υποψήφιο ζευγάρι που την εμπιστεύεται, το ίδιο θα κάνει και στη δική της περίπτωση. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι επώνυμες εταιρείες, καθώς και οι σχεδιαστές που επικοινωνούν καθημερινά μαζί της προκειμένου να τη βοηθήσουν στις προετοιμασίες, αλλά και στην επιλογή του νυφικού. Η Μαριέττα, από την άλλη, σκοπεύει να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τη γαμήλια εμφάνισή της, αφού το μοναδικό που θέλει είναι η εικόνα της εκείνη την ημέρα να είναι έκπληξη στον μέλλοντα σύζυγό της. Ετσι όλα τα ραντεβού της τα κάνει χωρίς εκείνον, ώστε να μην προδοθεί κανένα από τα μικρά, μα πολύτιμα μυστικά της ομορφιάς της. Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η γλυκιά Μαριέττα με τις αναλογίες και την ομορφιά μοντέλου την ημέρα του γάμου της θα μεταμορφωθεί σε νεράιδα του παραμυθιού, χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές ώστε να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά της. Το ίδιο θα συμβεί και με τη διακόσμηση τόσο στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου, Ελένης και Αγίας Ειρήνης όσο και στον χώρο γύρω από τη μεγάλη πισίνα του «Politia Tennis Club», που θα είναι λιτή και φίνα, όπως ακριβώς είναι και ο χαρακτήρας τόσο του Γιώργου Σκούρα όσο και της Μαριέττας. Ετσι σε κάθε σημείο θα κυριαρχούν τα κεριά σε κάθε μέγεθος, αλλά και ανθοστήλες με λουλούδια στους τόνους του αγαπημένου χρώματος της νύφης, που είναι το λευκό. Εκλεκτοί θα είναι και οι κουμπάροι του ζευγαριού, που θα είναι ο ορθοπεδικός Ιορδάνης Αγγελίδης, αδελφός της μητέρας του Γιώργου και πνευμονολόγου-ογκολόγου Αθηνάς Σκούρα, η παιδική φίλη της Μαριέττας Δροσοπούλου, Βενετία Πορτόλου και αδελφή του γαμπρού Ελενα Σκούρα με τον σύζυγό της Γκαρσία Χοσέ Φρανσίσκο.

Ενας μεγάλος έρωτας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια μέσω κοινών του φίλων. Αμέσως αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση, που στην αρχή κανένας από τους δυο δεν ήθελε να παραδεχτεί. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις άλλωστε τόσο του πλαστικού χειρουργού όσο και της διοργανώτριας κοινωνικών εκδηλώσεων ήταν τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν αρχικά σκέψεις για δεσμεύσεις και γάμους. Ετσι το ζευγάρι συνέχισε να βρίσκεται σε φιλικό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι την ημέρα που ανακάλυψε πως περισσότερα είναι τα κοινά σημεία που τους ενώνουν παρά οι μικρές λεπτομέρειες που τους χωρίζουν. Αυτό που επιθυμούσαν και οι δύο ήταν η σχέση τους να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και τις πολυάριθμες δημόσιες εμφανίσεις τους τις έκαναν πάντα συνοδευόμενοι από αγαπημένους τους φίλους. Ακόμα και σε πρόσφατες διακοπές τους στη Μύκονο λίγες ήταν οι στιγμές που το ζευγάρι βρέθηκε μακριά από τη διάσημη παρέα του. Οσοι τους ξέρουν καλά μιλούν για το απόλυτο ζευγάρι, που πλέον είναι αχώριστο, αφού κανένας από τους δυο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι μακριά από τον άλλον. Μάλιστα έχουν βρει κοινούς κώδικές επικοινωνίας, έχουν κοινό χιούμορ, ενώ ταυτόχρονα έχουν και κοινά γούστα τόσο στον τρόπο ψυχαγωγίας τους όσο και σε πιο προσωπικά θέματα. Πλέον ένα κοίταγμα του Γιώργου Σκούρα είναι αρκετό ώστε η Μαριέττα να προβλέψει -όσο μπορεί- την επιθυμία του.

Η μεταμεσονύχτια έκπληξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση γάμου στη Μαριέττα Δροσοπούλου έγινε την ημέρα που το ζευγάρι συμπλήρωνε δύο χρόνια σχέσης. Εκείνη μάλιστα την ημέρα ο Γιώργος Σκούρας, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος, είχε φροντίσει να κάνει πως είχε ξεχάσει την επέτειό τους. Ετσι σε κάθε τηλεφώνημα της Μαριέττας εκείνος φρόντιζε να μην της λέει το παραμικρό, με αποτέλεσμα εκείνη να αποφασίσει αργά το βράδυ να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν τότε. Εδειχνε μάλιστα και λίγο πειραγμένη, κάτι που ο σύντροφός της είδε, αλλά έκανε τον κουρασμένο, μια και μόλις είχε βγει από ένα απαιτητικό χειρουργείο. Ετσι λίγο πριν τις 12.00 και προτού η γλυκιά Μαριέττα μεταμορφωθεί σε «ταύρο εν υαλοπωλείω», ο Γιώργος ξεκίνησε να της μιλά και να της εκφράζει την παντοτινή του αγάπη. Η Μαριέττα φανερά συγκινημένη του είπε αμέσως το ναι, ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν ότι οι δυο νέοι είχαν πάρει τη μεγάλη απόφαση. Οι γονείς τους είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιλογές των παιδιών τους και τους υποστήριξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μάλιστα η γλυκιά Ελενα Σκούρα, που διανύει τον έκτο μήνα της κυήσεώς της, έχει τη Μαριέττα σαν αδελφή της, ενώ αυτή την περίοδο υποστηρίζει την κάθε της επιλογή γύρω από τις προετοιμασίες του γάμου.

Wedding market με άρωμα γυναίκας

Ηταν Φεβρουάριος του 1981 όταν ο νεαρός τότε Κώστας Δροσόπουλος, γεμάτος δίψα για ζωή και επαγγελματική καταξίωση, αποφάσιζε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο τένις κλαμπ της χώρας. Εναν επιβλητικό χώρο στην Πολιτεία όπου οι λάτρεις του τένις -και όχι μόνο- θα μπορούσαν να έχουν τον δικό τους τόπο συνάντησης με μαγευτική θέα προς το λεκανοπέδιο. Το μεγαλεπήβολο εγχείρημα, όπως έδειξαν τα χρόνια και η πορεία του Mr «Politia Tennis Club» Κώστα Δροσόπουλου, πέτυχε: όλο αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στον χώρο της άθλησης και των κοινωνικών εκδηλώσεων. Και ποιος δεν έχει περάσει από τους καλόγουστους χώρους του και ποιος δεν έχει αθληθεί στα γήπεδα του τένις και τα γυμναστήρια που διαθέτει! Σήμερα, με πολλή χαρά έχει παραδώσει τα ηνία της επιχείρησής του στην κόρη του Μαριέττα, ενώ εκείνος μαζί με τη σύζυγό του Ειρήνη την καμαρώνουν, καθώς δείχνει να διαθέτει στόφα σωστού επιχειρηματία και μάνατζερ εκδηλώσεων. Και ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, αφού η μοναχοκόρη του Κώστα Δροσόπουλου μεταξύ άλλων ήταν η πρώτη που δημιούργησε στην Ελλάδα οργανωμένο wedding marker, στα πρότυπα του εξωτερικού, διοργανώνοντας γάμους με τη δική της υπογραφή.

Θάνος Μακρογαμβράκης

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...