Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Ποιος θα βγει ζωντανός

Τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Δευτέρας – «Παιχνίδι» με τα δευτερόλεπτα για το ποιος θα ξεκινήσει πρώτος – Συναγερμός για Σκορδά – Λιάγκα, που δεν είναι πλέον μόνοι.

Στα τηλεοπτικά… χαρακώματα ρίχνονται Mega και ANT1. H επικείμενη πρεμιέρα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έχει σημάνει συναγερμό στα στρατόπεδα της Μεσογείων και του Αμαρουσίου. Ειδικά μετά την αιφνιδιαστική κίνηση-ματ του Μεγάλου καναλιού να μετακινήσει άρον άρον την έναρξη της εκπομπής του μία εβδομάδα νωρίτερα και να πάρει θέση στην ίδια γραμμή εκκίνησης. Τελικά ποιος θα βγει… ζωντανός;

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά δηλώνουν ψύχραιμοι, πανέτοιμοι και ανανεωμένοι για να παρουσιάσουν «Το πρωινό», παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα η αγωνία τους χτυπάει κόκκινο. Σαφώς είναι έμπειροι, αφού βρίσκονται σε αυτό το πόστο ήδη τρία χρόνια τώρα. Πέρυσι σημείωναν ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις που ξεπερνούσαν το 35%. Ομως, ήταν νικητές χωρίς αντίπαλο. Κανένα κανάλι δεν είχε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, πλην του ΑΝΤ1, που στα μέσα της σεζόν επιστράτευσε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Fthis». Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και οι δύο παρουσιαστές έχουν πάθει «νευρικό κλονισμό» που δεν θα είναι πλέον μόνοι. Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα βρεθεί απέναντί τους με το «Πρωινό mou», έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Τώρα το «παιχνίδι» θα παιχτεί επί ίσοις όροις. Ηρθε η στιγμή της αλήθειας.

Το Mega θέλει όσο τίποτα να κερδίσει το στοίχημα και θα κάνει ό,τι μπορεί γι’ αυτό. Ο διευθυντής προγράμματος Πέτρος Μπούτος έχει πάρει λίγο πιο προσωπικά το θέμα. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώην συνεργάτες του δεν του φέρθηκαν «σπαθί», ενώ εκείνος τους «έφτιαξε» δίνοντάς τους μια μεγάλη ευκαιρία σε μια ζωτικής σημασίας ζώνη για το κανάλι. Παρόλο που μεταξύ τους είχαν γίνει οι συζητήσεις για την παραμονή τους στο Mega, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά έφυγαν με τα συμβόλαια ανά χείρας, αλλά υπέγραψαν στον ΑΝΤ1. Σε αυτό έβαλε το χεράκι της, όπως λέγεται, η Φαίη, η οποία απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι το κανάλι δεν της εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο σόου για παρουσίαση, όπως εκείνη επιθυμούσε. Το γεγονός αιφνιδίασε τους πάντες στη Μεσογείων, αφού τους θεωρούσε δεδομένους. Οπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, την προσέγγιση στον ΑΝΤ1 την έκαναν οι ίδιοι οι Σκορδολιαγκαίοι και ο Γιάννης Λάτσιος άρπαξε την ευκαιρία.

Φέτος, λοιπόν, η μάχη δείχνει ιδιαίτερα σκληρή, γιατί υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Ολοι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να κερδίσουν τις εντυπώσεις στην πρώτη τους εκπομπή. Ακόμη και η ώρα έναρξης των δύο προγραμμάτων έχει μέγιστη σημασία. Θα γίνει «παιχνίδι» και στο δευτερόλεπτο. Και τι εννοούμε; Τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης στο Μαρούσι όσο και ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Γιώργο Οικονομέα στη Μεσογείων έχουν ρητές εντολές να μην καθυστερήσουν ούτε λεπτό τη λήξη της εκπομπής τους. Απεναντίας, δεν αποκλείεται να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους πέντε με δέκα λεπτά νωρίτερα, έτσι ώστε το επόμενο πρόγραμμα να κάνει έναρξη όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα. Ακόμη και το λεπτό του σήματος έναρξης παίζει σημαντικό ρόλο.

Στην πρώτη τους εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα φιλοξενήσουν τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», τον Αποστόλη Τότσικα, την Ελένη Βαΐτσου και τον Ανδρέα Γεωργίου. Ομως, το ζευγάρι υπόσχεται να κάνει τη διαφορά με ένα πρόσωπο-έκπληξη. Λέγεται, δε, ότι στο πάνελ της εκπομπής τους θα προστεθεί είτε η Νικολέττα Ράλλη είτε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Στην πρεμιέρα τους θα έχουν και πολλά χιουμοριστικά βίντεο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Ρούλα στο μανίκι του Πέτρου που επιστρέφει στο Mega 16 χρόνια μετά154165a4sd4sd45a64wd5

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, με τη σειρά του, θα έχει βασική καλεσμένη στο πλατό μια φίλη από τα παλιά, τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία έχει να εμφανιστεί τηλεοπτικά από το 2011, όταν παρουσίαζε το «Greek idol» στον Alpha. Η πρόσκλησή του μόνο τυχαία δεν είναι. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και η Ρούλα ήταν εκείνη που τον επέβαλε το 2010 στην κριτική επιτροπή του «Greek idol» και στον Alpha, στηρίζοντάς τον το διάστημα που ο εκδότης αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι, ουσιαστικά, η αιτία της επιστροφής του Πέτρου Κωστόπουλου στην τηλεόραση. Εκείνος της ανταποδίδει και την καλεί ως τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή του για να του κάνει ποδαρικό. Μάλιστα, αυτή η στιγμή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιστορική» στα τηλεοπτικά χρονικά, αφού η παρουσιάστρια δεν έχει «πατήσει» στο Mega από την εποχή που τα «έσπασε» με το κανάλι, όταν παρουσίαζε το «E, ναι λοιπόν» το 1997. Αυτή, ίσως, είναι και μια ευκαιρία να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους εξολοκλήρου. Αν κάνουμε και μια πιο βαθιά σκέψη, θα μπορούσε να είναι εκείνη η τηλεοπτική παρτενέρ του που τόσο καιρό έψαχναν από την παραγωγή. Και θα κολλούσε… γάντι. Τότε θα είχαμε είδηση μεγατόνων.

Οι συντελεστές του «Πρωινό mou» στο Mega θα βρίσκονται «αιχμάλωτοι» μέχρι και την Κυριακή στο στούντιο προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη Δευτέρα. Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Βίκυ Παγιατάκη, Αρη Καβατζίκη, Ελισάβετ Σπανού και φυσικά τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού ανάβουν φουλ τις μηχανές. Κάθε πρωί θα βρίσκονται στο πλατό για να κάνουν κανονικά γυρίσματα, σαν να πρόκειται να βγει η εκπομπή στον «αέρα», με τον Ακη να μαγειρεύει πιάτα τα οποία θα τρώνε στα διαλείμματα οι συντελεστές. Επίσης, είναι σημαντικό να ρυθμιστούν οι φωτισμοί, να μοιραστούν οι χρόνοι, αλλά και να βρεθούν οι κώδικες επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών, ώστε να αρχίσουν να «δένουν» ως ομάδα. Οσον αφορά το σκηνικό, θα προστεθούν κάποιες μικρές πινελιές ανανέωσης ώστε να δείξει το παλιό… καινούργιο, κυρίως στα χρώματα. Μάλιστα, το «Πρωινό mou» δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα σε στήλες και κόνσεπτ, αφού το Μεγάλο κανάλι θέλει να περάσει το μήνυμα ότι η εκπομπή είναι δημιούργημά του και όχι των παρουσιαστών του.

Το πλατό του «Πρωινού», πάλι, στον ΑΝΤ1 είναι ολοκαίνουργιο, με ζωντανά χρώματα και θυμίζει κάτι από εκείνο του «Πρωινό mou». Φαίνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μη θέλοντας να ρισκάρουν πολλά, αφού ήδη η μετακίνησή τους στον ΑΝΤ1 είναι μια αλλαγή για τους τηλεθεατές, επέλεξαν όχι μόνο να κρατήσουν σχεδόν τον ίδιο τίτλο εκπομπής, αλλά και πολλά στοιχεία από το προηγούμενό πλατό. Πάντως το ζευγάρι είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί και φαίνεται πως είναι πολύ καλά διαβασμένο.

Ο ξαφνικός, απρόοπτος έρωτας του Κωστόπουλου

Σε μια «αποκλειστική» συνέντευξή του στο site του… Μega, ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλά για το νέο του ξεκίνημα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Ωστόσο, το κανάλι φαίνεται ότι τον… κρύβει έως τη μεγάλη πρεμιέρα, καθώς δεν τον έχουμε δει ούτε στο τρέιλερ ούτε σε κάποια τηλεοπτική εμφάνιση. Ολα λειτουργούν για εκείνον, χωρίς εκείνον. Οι κακές γλώσσες λένε ότι στο πρόσφατο ταξίδι του στο Λος Αντζελες έκανε γενικό… ρετούς και θα εμφανιστεί ιδιαίτερα ανανεωμένος. Πάντως, όπως δηλώνει στη συνέντευξη του, δεν είχε σκεφτεί ούτε στο πιο τρελό όνειρό του να κάνει πρωινό. «Οταν το άκουσα έμεινα άναυδος, κάγκελο. Περιέργως πώς, ούτε δέκα λεπτά αργότερα, είχα φτιαχτεί με την ιδέα. Ηταν σαν ξαφνικός, απρόοπτος έρωτας» εξομολογήθηκε. Οχι ότι δεν έχει άγχος: «Τι είμαι, ο Δαλάι Λάμα; Μόνο αυτός δεν έχει άγχος». Αυτό που θέλουν οι γυναίκες το πρωί, αν κρίνει από τις τρεις κυρίες που έχει στο σπίτι του, τη σύζυγο και τις κόρες του (που ανησυχούν για το πώς θα καταφέρει να μη βρίζει) είναι «τρυφερότητα, χιούμορ, να ξέρουν τι γίνεται στον κόσμο, να διαμορφώνουν άποψη και να έχουν ένα καλό, χαμογελαστό ξεκίνημα στη μέρα τους. Και συνταγές μαγειρικής». Οπως είπε: «Δεν θα αντέξω να μη μαγειρέψω. Οποτε τσιτώνω θα μαγειρεύω, γιατί έτσι ηρεμώ. Αλλά μ’ αρέσει να βοηθάω τον Ακη (Πετρετζίκη). Τον θεωρώ πολύ καλό και θα μάθω και συνταγές, αλλά κυρίως να κάνω και πιο όμορφα τα πιάτα, γιατί αυτό δεν το ‘χω. Κλέψε κλέψε μπορεί να γίνω και μάγειρας». Οσο για το ποιοι θα ήθελε να είναι οι τρεις πρώτοι καλεσμένοι του; «Τσίπρας, Μενεγάκη και Ριάνα, γιατί έχω μάθει ότι έχει… ελληνικές ρίζες».

Τα όπλα, οι συνταγές και οι ματιές στα άστρα

Μια εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της έχει ως στήριγμα το καλύτερο δυνατό πάνελ. Ποια είναι τα «οπλοστάσια» των δύο αντίπαλων εκπομπών; Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει το κανάλι του Αμαρουσίου στη στήλη της μαγειρικής; Ακη Πετρετζίκη το Mega. Παραδοσιακές συνταγές η πρώτη; Νεανικό κοινό και πιο ανατρεπτικές ιδέες ο δεύτερος. Στη στήλη της αστρολογίας μόνιμες «αντίπαλοι» η Λίτσα Πατέρα, που δεν έχει φύγει ποτέ από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, και η Βίκυ Παγιατάκη είναι σήμα κατατεθέν του πρωινού του Μega. Αντίπαλο δέος του Γιώργου Λιανού (AΝΤ1) θα είναι ο Αρης Καβατζίκης (Mega), ενώ η Σάσα Σταμάτη (AΝΤ1) θα βρεθεί πλέον απέναντι από τον πρώην συνάδελφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο, που παρέμεινε στο Mega. Στη μάχη ρίχνονται και δύο σέξι καινούργιες παρουσίες Λάουρα Νάργες (AΝΤ1) και Ελισάβετ Σπανού (Mega).

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...