Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Ξέρω τον εκτελεστή

Μάρτυρας-κλειδί είπε στην Αντιτρομοκρατική ότι είχε συνεργαστεί μαζί του στο χτύπημα του Α.Τ. Αγ. Παρασκευής.

Μαρτυρία-κλειδί σε άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από κρατούμενο για πολύ σοβαρή ποινική υπόθεση «φωτογραφίζει» τον εκτελεστή των δύο νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!


Το ίδιο άτομο φέρεται να συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής και του τηλεοπτικού σταθμού Alter, γεγονός που συνδέει τις οργανώσεις-φάντασμα ΟΠΛΑ και Σέχτα Επαναστατών!


Οσα κατέθεσε το «βαθύ λαρύγγι» επιβεβαιώνονται και από τα βίντεο των επιθέσεων, καθώς ο δράστης που φαίνεται να πυροβολεί τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κανάλι στο Μπουρνάζι περπατά με τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν και ο δολοφόνος των δύο νέων στο Νέο Ηράκλειο! Με οδηγό όσα τούς είπε ο μάρτυρας, οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων σε τρία συγκεκριμένα άτομα και πιστεύουν πως τελικά θα βρουν την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στη σύλληψη των δολοφόνων.


Αξιόπιστες πηγές της «Espresso» αναφέρουν πως ένας κρατούμενος για πολύ σοβαρό αδίκημα -συγκεκριμένα, για δολοφονίες που δεν έχουν σχέση με το λεγόμενο «ελληνικό αντάρτικο πόλης»- φέρεται να είχε «φιλική» κουβέντα με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας τους είπε ότι γνωρίζει ποιος ήταν ο εκτελεστής του Ν. Ηρακλείου.


Επίσης φέρεται να έδωσε στοιχεία τόσο για την επίθεση αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, στην οποία ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε και ο ίδιος, όσο και για την επίθεση που είχε προηγηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, τις οποίες συνδέει με τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα ο συγκεκριμένος κρατούμενος φέρεται να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις για την επίθεση που είχε πραγματοποιήσει ομάδα οπλοφόρων στο τμήμα της Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2009.


Επειτα από αυτή τη «φιλική» συζήτηση που είχαν οι αστυνομικοί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος όμως αρνείται επίμονα να καταθέσει επίσημα όσα γνωρίζει, έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ του Οκτωβρίου του 2009 έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου έπεσαν βαριά τραυματισμένοι στο πεζοδρόμιο έξι συνάδελφοί τους από τις ριπές των οπλοφόρων.


Συνδετικός κρίκος σε τρία χτυπήματα


Ο συνδετικός κρίκος που ενώνει την επίθεση στο Αlter τον Φεβρουάριο του 2009, την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και τη διπλή δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο τον Νοέμβριο του 2013 είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που φαίνεται πως έχει πάρει μέρος και στα τρία χτυπήματα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κρατουμένου, αλλά και τη σύγκριση των βίντεο των επιθέσεων σε Alter και Ν. Ηράκλειο, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής καταλήγουν στο συμπέρασμα πως και στις δύο περιπτώσεις συμμετείχε ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος φαίνεται να είναι παρών και στο μακελειό στο τμήμα της Αγίας Παρασκευής.


Οι αστυνομικοί είδαν καθαρά ότι η φιγούρα που διακρίνεται να γαζώνει τα αυτοκίνητα των δημοσιογράφων στο πάρκινγκ του τηλεοπτικού σταθμού έχει την ίδια σωματοδομή με τον άνθρωπο που απεικονίζεται στο βίντεο που τράβηξαν οι κάμερες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.


«Εχει ίδιο βάδισμα, ίδια σωματοδομή, ενώ κρατά με τον ίδιο τρόπο το όπλο και στις δύο επιθέσεις. Ενας τρόπος που δείχνει πως δεν έχει τη διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κρατάς ένα πιστόλι την ώρα που βάλλεις εναντίον του στόχου» λέει στην «Espresso» άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τα «σκοτεινά μονοπάτια» της τρομοκρατίας.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...