Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

«Άγιος Έρωτας spoiler»: Στην αντεπίθεση η Θάλεια

Μετά από όσα έχει περάσει στα χέρια του Παύλου,...

Το πολυβραβευμένο «Καπλάνι της βιτρίνας» επιστρέφει στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το θρυλικό «Καπλάνι της βιτρίνας» από τον Οκτώβριο ξανά στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Κατερίνα Στεφανίδη και Μίτσελ Κρίερ στην πρώτη βόλτα με τον μπέμπη τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η...

Συνέβη στην Πάφο

Στη Μεγαλόνησο οι VIP από όλο τον κόσμο επιλέγουν...

Σοκ με την κόρη του Μ. Καψή

Συνελήφθη για κατοχή και χρήση χασίς από λιμενικούς στη Μυτιλήνη, όταν τη μύρισε ο σκύλος ανιχνευτής

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης της κόρης του γνωστού δημοσιογράφου του Mega Μανώλη Καψή για κατοχή και χρήση ινδικής κάνναβης. Η 22χρονη Αλεξάνδρα Καψή συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από άνδρες του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές, η 22χρονη έφθασε στο νησί με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε, να επισκεφθεί το Art Beach Festival, επειδή σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Οταν όμως το πλοίο έδεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, κατά την αποβίβασή της ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής του Λιμενικού μύρισε την κάνναβη που είχε πάνω της.

Οι λιμενικοί τη σταμάτησαν και σε σωματικό έλεγχο που έγινε βρέθηκε να έχει κρυμμένη μέσα στα ρούχα της μια πλαστική συσκευασία, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε ινδική κάνναβη βάρους 21,75 γραμμαρίων. Αμέσως οι αξιωματικοί του Λιμενικού πέρασαν χειροπέδες στην Αλεξάνδρα Καψή και την οδήγησαν στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Λίγη ώρα αργότερα ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά προκειμένου να γίνει έρευνα και στο σπίτι όπου διαμένει η 22χρονη, στο κέντρο της Αθήνας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τον 21χρονο φίλο και συγκάτοικο της νεαρής κοπέλας και τον συνέλαβαν, καθώς κατά την έρευνα στο σπίτι διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι τα δύο νεαρά παιδιά το είχαν μετατρέψει σε εργαστήριο εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης!

Συγκεκριμένα, σε διάφορους χώρους του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους η μία 53,8 γραμμαρίων, η δεύτερη 9,9 γρ. και η τρίτη 3,3 γρ., ένας σπαστήρας-τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, μια γυάλινη και μια μεταλλική πίπα καπνίσματος κάνναβης, και μια ζυγαριά ακριβείας.

Το εργαστήριο στο οποίο το ζευγάρι καλλιεργούσε κάνναβη αποτελούνταν από τρεις λάμπες πρόωρης ωρίμανσης και τρεις μηχανισμούς εξαερισμού υδροπονικής καλλιέργειας. Βρέθηκαν ακόμη ένα ψηφιακό θερμόμετρο χώρου, ένα μπουκάλι υγρό λίπασμα πρόωρης ωρίμανσης και ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε έξι δεσμίδες από ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Ο 21χρονος συγκάτοικος της Αλεξάνδρας Καψή οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο Πειραιά και από εκεί μεταφέρθηκε με πλοίο στη Μυτιλήνη, όπου οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο του νησιού, το οποίο διενεργεί την προανάκριση. Εναντίον των δύο παιδιών σχηματίστηκε δικογραφία και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο.

Στο πλευρό της Αλεξάνδρας έσπευσε από την πρώτη στιγμή ο δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής ενημερώθηκε άμεσα από τις λιμενικές Αρχές για τη σύλληψη της κόρης του και αφού ειδοποίησε τον δικηγόρο του, έφυγε αμέσως μαζί με τη σύζυγό του για το νησί προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης επισκέφθηκε την 22χρονη Αλεξάνδρα στα κρατητήρια και συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Το μεσημέρι της Παρασκευής την περίμενε στα δικαστήρια, όπου η 22χρονη δήλωσε ότι είναι χρήστρια κάνναβης και ο εισαγγελέας, που άσκησε εναντίον της ποινική δίωξη για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, την άφησε ελεύθερη, αφού όρισε τακτική δικάσιμο.

Πατέρας και κόρη έφυγαν αγκαλιασμένοι από το δικαστικό μέγαρο και πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε και ο 21χρονος σύντροφος της Αλεξάνδρας Καψή, με την υποχρέωση να δίνει το «παρών» κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.
spot_img
spot_img