Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Ρε φίλε, πήγα με την… και ξεφτιλίστηκα»

❱❱ Οι σπαρταριστοί διάλογοι μελών του κυκλώματος διακίνησης ντόπας με πελάτες που διαμαρτύρονται για στυτική δυσλειτουργίαΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψε σπαρταριστούς διαλόγους μεταξύ των μελών του κυκλώματος διακίνησης παράνομων αναβολικών, στο οποίο συμμετείχαν και πρωταθλητές του bodybuilding.

Σε αυτούς, χρήστες των επικίνδυνων σκευασμάτων ακούγονται να διαμαρτύρονται γιατί μετά τη χρήση τους παρουσίασαν έντονη στυτική δυσλειτουργία!

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία ενός πελάτη του κυκλώματος με τον πρωταθλητή σωματικής διάπλασης από την Κρήτη που παρασκεύαζε τα αναβολικά, στον οποίο ακούγεται να λέει: «Ελα, ρε φίλε… Τις τελευταίες ήμερες νιώθω αδυναμία και τρέμουν τα πόδια μου. Δεν ξέρω τι γίνεται, ‘νταξ’, έχω πάρει όγκο, αλλά τις προάλλες πήγα με την… (αναφέρει γυναικείο όνομα) και έτρεμα ολόκληρος, τίποτα δεν έκανα. Και την επόμενη μέρα το ίδιο έγινε… Εχει αρχίσει και μου τη λέει πια, τι να κάνω;»!

Η απάντηση του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος Γ.M. είναι αφοπλιστική, καθώς υπεραμύνεται της ποιότητας των επικίνδυνων σκευασμάτων: «Μην ανησυχείς, ρε, αυτά τα συμπτώματα είναι παγκόσμια, όλοι το παθαίνουν! Οσον αφορά για το άλλο, πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε… (αναφέρει γνωστό φάρμακο για τη στυτική δυσλειτουργία) και όλα θα πάνε καλά… Κύριος θα είσαι»!

Μάλιστα, τον διαβεβαιώνει ότι θα του στείλει ένα καινούργιο φάρμακο, το οποίο θα εξαφανίσει ως διά μαγείας τις όποιες παρενέργειες από τα επικίνδυνα αναβολικά, πάντα βέβαια με το αζημίωτο!

Σε άλλον σπαρταριστό διάλογο, τα πράματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά, καθώς ο χρήστης έχει ανεβάσει πυρετό και πονάνε τα άκρα του: «Ελα, φίλε, χάλια… Πονάνε τα πόδια μου και τα χέρια μου, και έχω δύο μέρες πυρετό. Τι γίνεται;». Ομως, η απάντηση είναι ίδια: «Μην ανησυχείς, ρε φίλε, είναι παγκόσμιο λέμε, σε όλους τα ίδια είναι και περνάνε». Ωστόσο, ο χρήστης επιμένει με απορίες για τη στυτική δυσλειτουργία που έχει παρουσιάσει: «Εντάξει, ρε, αλλά προχθές πήγα με την… (αναφέρει γυναικείο όνομα) και ξεφτιλίστηκα! Γιατί, ρε φίλε;». Και αυτή τη φορά ο παρασκευαστής προσπαθεί να τον καθησυχάσει: «Ολα εντάξει είναι. Πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε… (γνωστό φάρμακο για τη στυτική δυσλειτουργία), και θα ρεφάρεις, φίλε. Μην ανησυχείς».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...