Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Eβαψαν τα χέρια τους με αίμα για 800 ευρώ!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το χρονικό της άγριας δολοφονίας στη Μάνη. Δύο 18χρονοι φέρονται να εμπλέκονται στο φονικό των bodybuilders

Φρικιαριστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο «γαζώθηκαν» και ρίχτηκαν σε απόκρυμνη χαράδρα της δυτικής Μάνης έρχονται στο φως λίγα εικοσιτετράωρα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα με θύματα δύο bodybuilders. «Οι δράστες έριξαν τις σορούς στη χαράδρα στον Κάμπο Αβίας, επειδή είναι πέρασμα για τσακάλια και λύκους. Ετσι υπολόγιζαν πως θα εξαφανίσουν τα πτώματα τα αγρίμια!» λένε αστυνομικές πηγές για το διπλό φονικό στη Μεσσηνία, που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ο Παναγιώτης Μήτσος και ο Νικόλαος Μοσχανδρέου, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του στυγερού εγκλήματος, είναι 18 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο συλληφθέντες παραδέχτηκαν την παρουσία τους στον τόπο του εγκλήματος, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσουν τους ρόλους τους.Τα δύο αγόρια άρχισαν να «φουσκώνουν» στα γυμναστήρια εδώ και ενάμιση χρόνο. Μάλιστα εξαιτίας του πάθους τους για την υπερβολική… γράμμωση των κορμιών τους κατηγορούνται πως έφτασαν στο έγκλημα για αναβολικά αξίας μόλις 800 ευρώ!

Ανθρωποι που τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για δύο ντροπαλά παιδιά που εμφανίστηκαν στο γυμναστήριο όπου γυμναζόταν ο άτυχος 25χρονος Κώστας Σγούρος και άρχισαν να… χτίζουν μπράτσα. Ο ένας από τους «άγουρους» φερόμενους ως δολοφόνους περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς το σκηνικό αίματος που έστησαν σε ερημική τοποθεσία στον Κάμπο Αβίας, ρίχνοντας όμως την ευθύνη του φονικού στον συνομήλικο φίλο του, ο οποίος παραδόθηκε χθες τα ξημερώματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Ο Παναγιώτης Μήτσος είχε παραγγείλει ποσότητα αναβολικών και σκευασμάτων από τον Σγούρο προκειμένου να «φουσκώσει» πιο γρήγορα και χωρίς μεγάλο κόπο. Το 25χρονο θύμα είχε αρχίσει εδώ και μερικούς μήνες την προεργασία για να ανοίξει κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής στο κέντρο της Καλαμάτας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο κολλητός του Γιάννης Κομμάτης εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον Στρατό προκειμένου να συνεταιριστεί με τον φίλο του. Ομως τα αναβολικά δεν παραδόθηκαν, αν και πληρώθηκαν 800 ευρώ.

Το μοιραίο βράδυ οι δύο 18χρονοι, με το πρόσχημα πως είχαν βρει ένα αυτοκίνητο τούρμπο που πουλιόταν σε τιμή ευκαιρίας, φέρεται ότι έπεισαν τον 25χρονο να συναντηθούν για να του το δείξουν, καθώς γνώριζαν την αγάπη του για τα γρήγορα αμάξια. Δεν ήξεραν όμως ότι ο Σγούρος θα έφερνε μαζί του τον φίλο του προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση του αυτοκινήτου, αφού ήταν μηχανικός. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες μετέφεραν τους δυο φίλους τους με ένα αγροτικό στην ερημική τοποθεσία στον Κάμπο Αβίας, όπου σύμφωνα με την ομολογία του εβός εκ των συλληφθέντων, διαπληκτίστηκαν, ενώ ο Σγούρος φέρεται να χτύπησε τον έναν από αυτούς. Σε αυτό το σημείο ο ένας 18χρονος υποστηρίζει οτι ο φίλος του φοβήθηκε πως θα φάνε ξύλο και πήρε την καραμπίνα που είχε στο αγροτικόμ με αποτέλεσμα τα δύο θύματα να το βάλουν στα πόδια, φοβούμενα για τη ζωή τους.  Ομως τους πυροβόλησε πισώπλατα, δίνοντάς τους μάλιστα στη συνέχεια και τη χαριστική βολή.
  
Εδεσαν τα πτώματα

Οι φερόμενοι ως δράστες έσυραν τα πτώματα των θυμάτων μέχρι το αγροτικό και τα έβαλαν στην καρότσα, η οποία δεν είχε πόρτα. Για τον λόγο αυτό έδεσαν τα πτώματα, καθώς γλιστρούσαν από το αίμα! Οπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, το αγροτικό ανήκει στη μητέρα του ενός νεαρού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αγροτικό χάρη στη μαρτυρία κατοίκου της περιοχής  που το είχε δει να απομακρύνεται και τους το περιέγραψε. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του Σγούρου διαπιστώθηκε πως η τελευταία κλήση έγινε από κινητό τηλέφωνο που ήταν καταχωριμένο στο όνομα της γιαγιάς του ενός εκ των φερομένων ως δραστών. Σε συνδυασμό με μαρτυρίες που είχαν για συνεχείς διαπληκτισμούς του 18χρονου με τον 25χρονο, και μάλιστα μέσα στο γυμναστήριο όπου γυμνάζονταν, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και κατάφεραν να τον κάνουν να ομολογήσει την παρουσία του στον τόπο του εγκλήματος. Ο δεύτερος 18χρονος αρνήθηκε να πει οτιδήποτε λέγοντας πως θα τα πει όλα στον ανακριτή.

Οργή για όσα έγραψε ο Παπαδημούλης στο fb

ΤΗΝ άμεση αντίδραση του αδελφού του Κώστα Σγούρου προκάλεσε μια ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη στο facebook. «Η Αστυνομία οφείλει να εξιχνιάσει άμεσα τη δολοφονία των δύο ναζί στη Μάνη» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Σγούρος δήλωσε ότι προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προσβλητική, όπως υποστηρίζει, δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα με δηλώσεις του ο αδελφός του θύματος υποστηρίζει πως είναι ντροπή αυτό που έκανε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος θα έπρεπε πρώτα να μάθει την ιστορία της οικογένειας Σγούρου, που κρατά από τον Μεσαίωνα και έχει νεκρούς στην Εθνική Αντίσταση. Ο Γιάννης Σγούρος αναφέρει στις δηλώσεις του ότι η οικογένειά του έχει αριστερό προφίλ και ο αδελφός του, που χάθηκε τόσο ξαφνικά και άδικα, δεν ήταν ναζί, αλλά λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και ποτέ δεν είχε σχέση με ναζιστές. «Ο αδελφός μου δεν είχε πειράξει άνθρωπο και ήταν το καλύτερο παιδί της Καλαμάτας. Ηδη έχει ενημερωθεί ο δικηγόρος μας, ώστε να κινηθούμε νομικά εναντίον του κ. Παπαδημούλη» τονίζει.

Γόνοι πασίγνωστων οικογενειών της Μάνης, «έχτιζαν» κορμιά

Γόνοι δύο ευυπόληπτων οικογενειών της περιοχής είναι οι δύο 18χρονοι που φέρονται να εμπλέκονται στο διπλό στυγερό έγκλημα στη μεσσηνιακή Μάνη. Μάλιστα ο ένας -που έχει ύψος 2,12- ήταν άριστος μαθητής! Ενας εκ των δύο νεαρών είναι γιος πολύ γνωστού στην περιοχή πολιτικού μηχανικού, ο οποίος έχει κάνει πολλές δουλειές στη Μάνη. Η οικογένεια του δεύτερου είναι επίσης πασίγνωστη στη Μάνη, με πατέρα αγρότη και μητέρα εκπαιδευτικό. Οι δύο νεαροί φερόμενοι ως δολοφόνοι είχαν δείξει νωρίς την αγάπη τους για το «χτίσιμο σώματος» και για τα όπλα στο facebook, καθώς είχαν ανεβάσει στο προφίλ τους φωτογραφίες τους με κυνηγετικά όπλα. Και φυσικά τα προφίλ τους είναι γεμάτα με φωτογραφίες των κορμιών τους, που «έχτιζαν» στο γυμναστήριο.
Μάλιστα στον «τοίχο» του ο 18χρονος που είχε κάνει τη μοιραία παραγγελία των 800 ευρώ για αναβολικά και συμπληρώματα διατροφής είχε φωτογραφίσει ακόμη και τα χρήματα που θα έδινε γι’ αυτά!

Εκαψαν τα κινητά τους και έπεσαν για ύπνο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το πώς συμπεριφέρθηκαν οι φερόμενοι ως δολοφόνοι μετά το στυγερό έγκλημα. «Εκαψαν τα κινητά τους έπειτα από το διπλό φονικό και έπεσαν για ύπνο. Συνέχισαν την επόμενη ημέρα τη ζωή τους κανονικά, σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό!» υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές για τους δύο 18χρονους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος που είχε την οικονομική διαφορά με τον Σγούρο υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ο φίλος του είναι αυτός που πυροβόλησε τους δύο bodybuilders, φοβούμενος πως θα ξυλοκοπηθούν άγρια από τους δύο άνδρες. Την παρουσία του στο σκηνικό του φονικού φέρεται πως παραδέχτηκε και ο δεύτερος 18χρονος χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τον ακριβή ρόλο του. Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν ακόμα αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιο μεγαλύτερο άτομο να έδωσε κατευθύνσεις στους δύο 18χρονους όσον αφορά τη ρίψη των πτωμάτων σε σημείο που είναι πέρασμα για τσακάλια και λύκους, ενώ τους υπέδειξε να κάψουν τα κινητά τους, προκειμένου να μη βρεθούν πειστήρια για την επικοινωνία που είχαν δράστης και θύμα.

Οσον αφορά τα ευρήματα που «δένουν» το κατηγορητήριο σε βάρος των δύο συλληφθέντων, από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται επίσημα ότι: «Κατά τη διάρκεια των ερευνών σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 18χρονος ο οποίος είχε την οικονομική διαφορά με το θύμα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως προκύπτει είναι το όπλο του εγκλήματος. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του κατασχέθηκε ακόμα μία κυνηγετική καραμπίνα.» Από την αυτοψία στην περιοχή του εγκλήματος βρέθηκαν κηλίδες αίματος, ίχνη από σύρσιμο στο έδαφος, το ρολόι του 26χρονου θύματος και επτά κάλυκες φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου. Βρέθηκε ακόμα το αγροτικό με το οποίο οι δράστες είχαν μεταβεί στην περιοχή, με ίχνη αίματος. Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του δεύτερου 18χρονου κατασχέθηκαν ακόμα ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αναδιπλούμενο στιλέτο, δύο μαχαίρια, δύο καπνογόνα, ένα πτυσσόμενο κλομπ, ένα φυσίγγιο 45 mm και ένα αγνώστου διαμετρήματος και 6,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Τα δύο τσαντάκια μέσης των θυμάτων με τα προσωπικά τους αντικείμενα βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων κοντά στην οικία του ενός 18χρονου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...