Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Φρίκη με διαμελισμένα κορμιά

Εικόνες φρίκης από Αλβανό πρωταγωνιστή σε φοβερό τροχαίο! Διαμελισμένα κορμιά στην άσφαλτο

Σε δρόμο-σφαγείο μετέτρεψε τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο με το αυτοκίνητό του θερίζοντας στο ανεξέλεγκτο πέρασμά του τρεις ανυποψίαστους πολίτες. Οι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια νεαρή γυναίκα χαροπάλευε με ακρωτηριασμένα άκρα (στο νοσοκομείο της Νίκαιας) έως αργά χθες το βράδυ.
324r32q4tt 2 0Νεκροί είναι ο 23χρονος αστυνομικός Αναστάσιος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αποκεφαλίστηκε και μέλη του εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων (!) και μία 31χρονη αλβανικής καταγωγής, η οποία διαμελίστηκε. Ελαφρύτερα τραυματίστηκε πάντως και ένας 61χρονος αιγυπτιακής καταγωγής.
324r32q4tt 8 0Ολα άρχισαν όταν ο 27χρονος οδηγός του ασημιού «φονικού» Smart συγκρούστηκε με διερχόμενο ταξί. Αντί να σταματήσει, ο νεαρός από την Αλβανία πάτησε το γκάζι και πέρασε με κόκκινο στην Πέτρου Ράλλη, με κατεύθυνση προς την Αθήνα, πιθανώς επειδή το όχημά του ήταν ανασφάλιστο. Το μικρό αυτοκίνητο πέρασε αρχικά με μεγάλη ταχύτητα ξυστά από το περίπτερο που βρίσκεται στο σημείο και έπειτα παρέσυρε την 31χρονη που μόλις έχει κατεβεί από το πεζοδρόμιο. Η άτυχη γυναίκα (σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μητέρα δύο παιδιών) διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ο οποίος υπέστη ισχυρό σοκ.

Πεζοδρόμιο
324r32q4tt 4 0Ούτε αυτή τη φορά σταμάτησε ο οδηγός του Smart! Αντίθετα,συνέχισε την πορεία θανάτου, πάνω στο πεζοδρόμιο πια, όπου έπεσε πάνω σε μια μικροκαμωμένη γυναίκα που περίμενε το λεωφορείο ακρωτηριάζοντας τα πόδια της. Στη συνέχεια προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία οχήματα τραυματίζοντας -ευτυχώς ελαφρά- τους οδηγούς και έφτασε έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, όπου παρέσυρε τον 23χρονο αστυφύλακα αποκεφαλίζοντάς τον! Ο άτυχος αστυνομικός βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει σεμινάριο για την αντιμετώπιση του Εμπολα.
324r32q4tt 3 1Η εικόνα της Πέτρου Ράλλη συγκλόνιζε και τον πιο ψύχραιμο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους… Κορμιά και λαμαρίνες είχαν γίνει ένα. Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν την ακρωτηριασμένη γυναίκα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου παρέμενε έως χθες το βράδυ διασωληνωμένη, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ελαφρύτερα τραυματισμένος ήταν ο 61χρονος Αιγύπτιος που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του Smart, που νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά τον απεγκλωβισμό του από το μικρό αυτοκίνητο που ανατράπηκε.
324r32q4tt 10 0Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας δήλωσε για τον θάνατο του αστυνομικού: «Τα λόγια περιττεύουν. Για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας η σημερινή ημέρα είναι ημέρα ανείπωτου πένθους. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για τον αστυφύλακα Αναστάσιο Χριστοδουλίδη, έναν νέο άνθρωπο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα».

Είμαι επιληπτικός υποστηρίζει ο 27χρονος με το Smart

ΚΑΤΑΘΕΣΗ στους αστυνομικούς έδωσε ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του Smart, υποστηρίζοντας ότι παίρνει χάπια για κρίσεις επιληψίας και για τον λόγο αυτό δεν ήξερε τι έκανε. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Μ.Ε., γεννημένο το 1987 στην Αλβανία, για τον οποίο θα εξεταστεί -μεταξύ άλλων- αν βρίσκεται νόμιμα στη χώρα και αν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές. Κατά πληροφορίες πάντως, εκτός απροόπτου, σήμερα οι γιατροί του Τζάνειου νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός (με εκδορές) μετά τον… πανικό που άφησε πίσω του, θα διαπιστώσουν αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του περί επιληψίας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής εφημερίας του νοσοκομείου Νίκο Φαρμάκη, χθες έγιναν γενικές εξετάσεις στον (ελαφρά) τραυματία και σήμερα ειδικοί νευρολόγοι αναμένεται να εξετάσουν τον 27χρονο για την επιληψία.

Ακρωτηριάστηκε γυναίκα που δίνει μάχη ζωής

ΜΑΧΗ προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, έδινε έως αργά χθες το βράδυ η νεαρή που ακρωτηριάστηκε (κάτω άκρο). Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κωνσταντίνο Πεταλά, η άτυχη γυναίκα είναι ηλικίας 20-30 ετών και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη. Χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του μεταφέρθηκε στο Τζάνειο ο 61χρονος αιγυπτιακής καταγωγής άνδρας που τραυματίστηκε στο πόδι (κάταγμα), ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του μοιραίου Smart. Ο νεαρός οδηγός είχε μόνο εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός του και η κατάστασή του δεν ενέπνεε καμία ανησυχία.

Σοκαρισμένος ο περιπτεράς που γλίτωσε από καθαρή τύχη
324r32q4tt 7 0ΜΑΡΤΥΡΕΣ στις σκηνές απόλυτης φρίκης έγιναν δεκάδες περαστικοί που παρακολούθησαν το πρωτοφανές τροχαίο στη λεωφόρο Π. Ράλλη.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου μπροστά στο οποίο σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα γλίτωσε από τύχη, καθώς το εκτός ελέγχου Smart πέρασε ξυστά δίπλα του και παρέσυρε την 60χρονη γυναίκα που περπατούσε ανυποψίαστη μαζί με τον σύζυγό της:

«Ερχόταν το ζευγάρι από εδώ με κατεύθυνση προς την Πειραιώς. Σε αυτό το σημείο περίπου περπατούσαν στον δρόμο, με τον άνδρα από τη μέσα πλευρά και τη γυναίκα από την έξω. Ηρθε ένα αυτοκίνητο πάρα πολύ γρήγορα, σύριζα με το πεζοδρόμιο, χτύπησε τη γυναίκα κι εν συνεχεία χτύπησε στα παρκαρισμένα μπροστά στην καντίνα…» περιγράφει ο περιπτερούχος, προσθέτοντας ότι πίστεψε πως το όχημα είχε χτυπήσει το περίπτερό του.

«Βγήκα έξω γιατί άκουσα τον θόρυβο και νόμισα ότι χτύπησε πάνω στο περίπτερο. Τότε είδα τη γυναίκα διαμελισμένη και τα αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα στην καντίνα μπροστά. Ηταν ο σύζυγός της εδώ πέρα… Ο άνθρωπος τρελάθηκε» λέει.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...