Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το Λούβρο της ΑΕΚ: Ανοιξε τις πύλες του ένα από τα...

Ανατριχίλα και δέος! Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί...

Ο μπασκετμπολίστας του Περιστερίου κατηγορείται ότι έδειρε τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε

Το άδοξο τέλος του ποδοσφαιριστή Σεμέδο του Ολυμπιακού φαίνεται...

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της...

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Θέλω το παιδί μου

Η πικρία του Στάθη Αγγελόπουλου για την κορούλα του και ο δικαστικός πόλεμος με την πρώην σύντροφό του

«Θέλω να δω το παιδί μου. Το κοριτσάκι μου. Τον άγγελό μου». Με σπασμένη φωνή ο Στάθης Αγγελόπουλος αποκαλύπτει πρώτη φορά το μεγάλο δράμα του. Η υπόθεση θυμίζει την κινηματογραφική ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ» έχοντας ήδη πάρει τον δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες, με τον τραγουδιστή να ζητάει από την πρώην σύντροφό του Παρασκευή Παπαδημητρίου να βλέπει το παιδί του.

Ο γιος του αείμνηστου Μανόλη Αγγελόπουλου ανοίγει την καρδιά του στην «Espresso» και περιγράφει λεπτομέρειες από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την πρώην σύντροφό του αλλά και την οικογένειά της, και «θύμα» τη δίχρονη κόρη του. Μάλιστα χθες Δευτέρα η δικηγόρος του Ελένη Τραβλού κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και, όπως όλα δείχνουν, την τελευταία λέξη στην υπόθεση θα την έχει η Δικαιοσύνη.
42342rf 5Πριν από τέσσερα χρόνια ο Στάθης Αγγελόπουλος γνώρισε και ερωτεύτηκε την Παρασκευή Παπαδημητρίου. Υστερα από δύο χρόνια σχέσης, όπως αναφέρει, απέκτησαν μια κόρη, η οποία όμως δεν κατάφερε να γεφυρώσει τα ήδη μεγάλα προβλήματα που οδήγησαν τελικά το ζευγάρι στον χωρισμό. Η επικοινωνία τους γίνεται πλέον μέσω δικηγόρων, αφού το μόνο που τους ενώνει είναι το δίχρονο κοριτσάκι τους, που όμως δεν τον αφήνουν να δει, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος. «Μου απαγορεύουν να βλέπω το παιδί μου χωρίς να έχουν δικαστική απόφαση. Προσπαθούν να με απομακρύνουν από κοντά της» λέει ο τραγουδιστής στην «Espresso» με σφιγμένα χείλη.
23453465363«Μέσα σε τέσσερις μήνες την έχω δει τρεις φορές. Δεν τους “βολεύουν” (σ.σ.: εννοεί την άλλη πλευρά) οι ημέρες που μπορώ να τη βλέπω. Μπορούν μόνο Σαββατοκύριακα, μέρες που εγώ τρέχω σε όλη την Ελλάδα για εμφανίσεις. Κι όταν επιτέλους μου τη δίνουν, μου επιβάλλουν μαζί με το παιδί να παίρνω και μια Φιλιππινέζα. Μα, για όνομα του Θεού! Πού ακούστηκε αυτό; Να θέλω να πάω το παιδάκι μου να το δει η γιαγιά του -η μητέρα μου, η Αννούλα Βασιλείου-, και να έχουμε και έναν ξένο άνθρωπο, έναν… πράκτορα στο σπίτι μας; Να μας κοιτάζει τι ακριβώς κάνουμε, τι τρώμε, τι πίνουμε, τι λέμε για να δίνει κατόπιν αναφορά στο σπίτι των εργοδοτών της;» εξομολογείται με εκνευρισμό ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Με την επιστροφή του από την Αυστραλία, πριν από λίγους μήνες, όπου συμμετείχε σε μια μεγάλη συναυλία για την ομογένεια, ο τραγουδιστής αντάλλαξε μηνύματα με την πρώην σύντροφό του και συμφώνησαν, όπως διηγείται, να περάσει από το σπίτι της στη Γλυφάδα και να πάρει τη μικρή. «Πήγα με την αδελφή μου και αντί να πάρω την μικρή, ήρθε η Αστυνομία. Εγινε μεγάλος καβγάς. Δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν αυτό. «Για να δεις το παιδί σου, ρε μάγκα, θα μας κάνεις ασφαλιστικά μέτρα» μου πέταξε εκείνη την ημέρα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο πατέρας της Παρασκευής» ισχυρίζεται ο τραγουδιστής.
42342rf 6«Ξεκινήσαμε συνομιλίες με τη δικηγόρο της άλλης πλευράς για να συμφωνήσουμε στα βασικά, κυρίως στην καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία, ώστε ο πελάτης μου να βλέπει το παιδί του, αλλά ακόμα περιμένουμε» τόνισε η δικηγόρος του τραγουδιστή Ελένη Τραβλού. «Κάναμε τις προσπάθειές μας για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Για το καλό του παιδιού πρωτίστως. Αυτός είναι ο γνώμονας στην περίπτωσή μας. Στείλαμε προσωπική επιστολή στη μητέρα ζητώντας της να βρούμε μια λύση εξωδικαστικά, μέχρι που την κάλεσα και προσωπικά στο τηλέφωνο. Καμία απάντηση, καμία επικοινωνία. Θέλουμε να βρούμε ημέρες και ώρες που να μπορεί ο Στάθης Αγγελόπουλος, λόγω επαγγέλματος και ιδιαίτερου ωραρίου, να βλέπει το παιδί του και κυρίως χωρίς επιτήρηση. Χωρίς την παρουσία τρίτου προσώπου, όποιος και να είναι. Αυτά ζητάμε στα ασφαλιστικά μέτρα» δήλωσε η κυρία Τραβλού, που ήταν παρούσα στην συνέντευξη μας με τον καλλιτέχνη.

«Μόλις το θέμα πάρει δημοσιότητα, είναι σίγουρο ότι θα φάω από τον πατέρα της τουλάχιστον τρεις μηνύσεις. Γι’ αυτό μη σας κάνει εντύπωση που είναι εδώ η δικηγόρος μου. Διασφαλίζει τη διαδικασία» υπογραμμίζει ο τραγουδιστής.

Το ζευγάρι συζούσε και η ζωή του ήταν πολύ όμορφη. Οι δυο τους έκαναν όνειρα, είχαν σχέδια για το μέλλον, ήρθε και η εγκυμοσύνη της Παρασκευής Παπαδημητρίου, που τους γέμισε χαρά. Ομως λίγο πριν γεννηθεί η μικρή άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ τους.
42342rf 1«Σε έναν χωρισμό πάντα φταίνε και οι δύο, ξεκινάω με αυτό. Ομως από ένα σημείο και μετά δεν υποφερόταν η ζήλια της. Δεν μπορούσε να συνηθίσει το ότι γνωρίζω πολύ κόσμο και έχω θαυμαστές άντρες, γυναίκες, μικρούς και μεγάλους. Κάπως έτσι ήρθε η αρχή του τέλους της σχέσης μας. Δικαίωμα όμως δεν είχα δώσει ποτέ. Παρακολουθούσε τα τηλεφωνά μου, με ποιον μιλάω και τι λέω.

»Κι επειδή διαβάζω διάφορα, πως χωρίσαμε επειδή δεν την παντρευόμουν, σας διαβεβαιώνω πως είχαμε και οι δύο συμφωνήσει πως δεν θέλαμε γάμο. Ακόμα κι όταν η Παρασκευή έμεινε έγκυος, δεν είχε αλλάξει γνώμη. Αν γινόταν αυτό όμως και μου ζητούσε να παντρευτούμε, δεν θα της χαλούσα το χατίρι. Αλίμονο, δεν θα της στερούσα τέτοια χαρά. Για επανασύνδεση πλέον ούτε λόγος. Δεν θέλω την οικογένειά της. Το προσπαθήσαμε, αλλά δεν γινόταν» τονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Της έδωσαν κρυφά όνομα, δεν είμαι ούτε πεθαμένος αλλά ούτε εξαφανισμένος»

«Είναι δυνατόν να συζητάω για τη βάφτιση του παιδιού μου και εκείνοι να βρίσκουν διάφορες προφάσεις για να προβούν τελικά σε ονοματοδοσία στο Ληξιαρχείο Αμαρουσίου κρυφά από εμένα; Την ονόμασαν Ευθυμία, το όνομα της γιαγιάς από την άλλη πλευρά. Κάναμε αίτηση ακύρωσης με τη δικηγόρο μου, αλλά ο ληξίαρχος απάντησε ότι εκ του νόμου υπάρχει αυτή η δυνατότητα, όταν υπάρχει αναγνώριση του τέκνου. Μπορούσαμε να πάμε και γι’ αυτό το θέμα δικαστικά, αλλά δεν έχει τόσο νόημα. Είναι ότι το έκαναν χωρίς να με ενημερώσουν. Ελπίζω να μην έχουν κάνει και τη βάφτιση» λέει με παράπονο και στον ίδιο τόνο προσθέτει:

«Ο πατέρας της πρώην μου δήλωσε ότι δεν είναι το μοναδικό παιδί που μεγαλώνει χωρίς πατέρα. Κι αυτό με πόνεσε. Δηλώνω λοιπόν πως ούτε πεθαμένος είμαι ούτε εξαφανισμένος. Με τη μικρή αυτό το λίγο που έχουμε βρεθεί, εκτός ότι μου μοιάζει και τη λατρεύω, γιατί είναι και φτυστή Αγγελοπουλίνα, είναι τόσο χαρούμενο και ζωηρό παιδί! Δεν σταματάω να την τραβάω φωτογραφίες, να κάνουμε κούνιες και να τη στριφογυρίζω στην αγκαλιά μου. Οταν μου φωνάζει “μπαμπάκα μου”, λιώνω».

Η υπόθεση έχει στενοχωρήσει αφάνταστα τον γιο του Μανόλη Αγγελόπουλου και θέλει να βρεθεί σύντομα λύση. «Εχω αποδείξει από τον προηγούμενο γάμο μου πως ήμουν ένας άριστος πατέρας στηρίζοντας τον Μανόλη μου και ηθικά και οικονομικά όλα τα χρόνια της ζωής του. Ημουν και είμαι δίπλα του. Η πρώην σύζυγός μου, η Μαρία Κουτσαντώνη, ποτέ δεν μου απαγόρευσε να βλέπω το παιδί μας, άσχετα με τα προβλήματα που μας χώριζαν. Αναγνώριζε ότι ένα παιδί έχει ανάγκη να βλέπει και να αγκαλιάζει και τους δύο γονείς. Σήμερα είναι σχεδόν 18. Βλεπόμαστε σχεδόν κάθε μέρα και με ρωτάει συνέχεια τι γίνεται με την υπόθεση. Μια μέρα μου λέει: “Πατέρα, σήκω. Θα πάμε να δούμε την αδελφή μου”. Ξέρεις πόσο με συγκίνησε;» λέει και είναι η μόνη στιγμή που χαμογελά.

Μπαίνει στο στούντιο για τα νέα τραγούδια

Επαγγελματικά ο τραγουδιστής ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Μετά τα Χριστούγεννα θα μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει δύο νέα τραγούδια. «Θα είναι δύο ντουέτο-έκπληξη. Το πρώτο είναι με την Ιωάννα Λεγάκη και θα μυρίζει Αιγαίο, αφού έχει νησιώτικο ρυθμό. Το δεύτερο θα είναι με τη μητέρα μου Αννούλα Βασιλείου. Είναι ένα τραγούδι ζωής, ένα τραγούδι γραμμένο για εμάς τους δύο». «Σ’ αγαπώ, μανούλα μου, σ’ αγαπώ Αννούλα μου» σιγοτραγουδάει στο ρεφρέν ο Στάθης και κλείνει τα μάτια. «Οταν θα κυκλοφορήσουν αυτά τα τραγούδια, νομίζω ότι θα γίνουν γρήγορα σουξέ» προσθέτει.

Δήμητρα Δάρδα
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...