Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Η Vogue ντύνει την Περιστέρα

Αρθρο «Daily Mail»: H Περιστέρα ήταν αυτή που οδήγησε τον Τσίπρα στην ΚΝΕ

Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνώριζε πολλά πράγματα για την Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα. Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα φρόντιζε να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφήνοντας ελάχιστα πράγματα να γίνονται γνωστά για την ίδια. «Ο πραγματικός επαναστάτης της οικογένειας είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα» έγραφε χαρακτηριστικά χθες η βρετανική «Daily Mail» για την «κόκκινη Μπέτυ», την ώρα που άνθρωποι που τη γνωρίζουν, υποστηρίζουν πως αν δεν ήταν η ίδια να τραβήξει τον Τσίπρα στην πολιτική, ίσως εκείνος να μην είχε ασχοληθεί ποτέ τόσο ενεργά με τα κοινά.

Γενικά όμως το τελευταίο διάστημα τα ξένα δημοσιεύματα -ασχολούμενα και με την Μπέτυ Μπαζιάνα- σημειώνουν πως εκείνη του απέσπασε την προσοχή από τα σπορ (ο Τσίπρας έπαιζε βόλεϊ στον Α.Ο. Αμπελοκήπων) και τις μοτοσικλέτες και του την έστρεψε στα κοινά. Σήμερα οι δυο τους ζουν «μια ιστορία αγάπης» όπως σχολίαζε η «Daily Mail», που διαρκεί πάνω από είκοσι χρόνια. 3 21

Το 2009 υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, γεγονός που δημιούργησε πολλές συζητήσεις και λίγο αργότερα απέκτησαν δύο παιδιά, τον Παύλο που είναι σήμερα τεσσάρων ετών και τον Ορφέα Ερνέστο που είναι δύο. Τα διεθνή μέσα εστιάζουν στο ότι ο μικρός γιος του Αλέξη και της Μπέτυς έχει πάρει το δεύτερο όνομά του από τον Τσε Γκεβάρα, ενώ τονίζουν το γεγονός ότι και τα δύο αγόρια πήραν τα ονόματά τους με τη διαδικασία της ονοματοδοσίας.

Η καθηγήτρια Πληροφορικής Μπέτυ γεννήθηκε στην Καρδίτσα από βιοπαλαιστές γονείς κι έζησε αργότερα στην Αθήνα όπου γνώρισε τον Αλέξη στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, ενώ τονίζεται το γεγονός ότι οι δύο έφηβοι συμμετείχαν μαζί στις μεγάλες μαθητικές καταλήψεις του 1990-91.

Σπουδές

Λίγο μετά η Μπέτυ έφυγε από την Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο Πάτρας, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών. Την ίδια εποχή ο νεαρός Αλέξης σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η απόσταση δεν στέκεται εμπόδιο στη σχέση τους, αφού η Μπέτυ -σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Daily Mail»- τον έχει ήδη πείσει να την ακολουθήσει (και πολιτικά) και να γίνει μέλος της ΚΝΕ. Οπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η Μπέτυ είναι γυναίκα μαχητική, δυναμική, με ισχυρή θέληση, που δεν της αρέσει η δημοσιότητα, ούτε και τα ψώνια. Ισως γι’ αυτό τον λόγο οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού είναι σπάνιες.

4 15Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, η οικογένεια βρισκόταν σε παραλία της νότιας Κρήτης, όταν κάποια στιγμή η Μπέτυ παρατήρησε έναν φωτογράφο που τους έβγαζε φωτογραφίες στα κρυφά. «Αυτό που κάνεις είναι βρόμικο» του είπε, ενώ ο φωτογράφος τής απάντησε ότι βρόμικη δουλειά κάνει ο σκουπιδιάρης. Τότε η σύντροφος του σημερινού πρωθυπουργού απάντησε: «Ο σκουπιδιάρης κάνει έντιμη δουλειά».

Και κόντρες για τις εμφανίσεις της

Η «ΒΙΒΛΟΣ της μόδας» ντύνει την Περιστέρα! Η νέα πρώτη κυρία της χώρας, που τη βραδιά των εκλογών εμφανίστηκε στα Προπύλαια ντυμένη πολύ απλά και σχεδόν αμακιγιάριστη, τράβηξε το ενδιαφέρον του διασημότερου περιοδικού μόδας του πλανήτη, της αμερικανικής «Vogue». Ο συντάκτης Εdward Barsamian, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το στιλ της Μισέλ Ομπάμα και της Ανγκελα Μέρκελ, αφιέρωσε στη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα ένα ολόκληρο άρθρο με τίτλο «Τι πρέπει να φορά η Περιστέρα Μπαζιάνα, η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδας», μέσα από το οποίο της έκανε επισήμως προτάσεις για τα σύνολα που θα ήταν ιδανικό να μπουν στην γκαρνταρόμπα της!

Προτιμήσεις

Αντλώντας την έμπνευσή του από τα στιλιστικά στοιχεία που φαίνεται ότι της αρέσουν, όπως τα φλοράλ και καρό σχέδια, τα πλούσια χρώματα και τα έντονα prints, ο συντάκτης μόδας του περιοδικού που έχουν για… ευαγγέλιο οι απανταχού fashionistas και celebrities παρέθεσε δημοσίως στην Περιστέρα (ή Μπέτυ, όπως την αποκαλεί ο Ελληνας πρωθυπουργός) πέντε εντυπωσιακά σύνολα. Και είναι γεγονός ότι η ίδια θα μπορούσε να τα αναδείξει, αφού είναι γυμνασμένη, καθώς -όπως αποκάλυψε χθες η Χριστίνα Πολίτη στο «Mega με μία»- κάνει γυμναστική με έναν φίλο της και έχει καταπληκτικό σώμα. «Φανταζόμαστε την ιδανική γκαρνταρόμπα της γεμάτη επιλογές από μια ραφιναρισμένη παλέτα χρωμάτων και αυστηρά κοψίματα.

»Φαίνεται να της αρέσουν τα πλούσια χρώματα και τα έντονα prints» αναφέρει ο συντάκτης της «Vogue», συμπληρώνοντας ότι τα εν λόγω σύνολα θα μπορούσε να επιλέξει κάλλιστα και η Μισέλ Ομπάμα. Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του άρθρου στο διαδίκτυο η ηλεκτρονική εφημερίδα της Αριάννας Χάφινγκτον εξέφρασε τη διαφωνία της σχετικά με τον ενδυματολογικό κώδικα που… οραματίστηκε η «Vogue» για την Περιστέρα. «Βρήκαμε τις προτάσεις εξαιρετικά άστοχες και ασύνδετες με το στιλ της» σημείωσε η συντάκτρια της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post Βασιλική Ζιώγα, παρουσιάζοντας πέντε άλλα σύνολα, τα οποία χαρακτήρισε «περισσότερο ταιριαστά με το στιλ της νέας πρώτης κυρίας, αλλά και πιο οικονομικά από εκείνα της “Vogue”». Αλλωστε μιλάμε για τη σύζυγο ενός πολιτικού άνδρα που δεν φοράει ποτέ γραβάτα.

Ηλίας Μαραβέγιας

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...