Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η βίλα του Ντέμη Ρούσσου πωλείται αντί 2.000.000 ευρώ

400 τ.μ. στο Πανόραμα Βούλας, σε τέσσερα επίπεδα και με απίθανη θέα στον Σαρωνικό

Πωλητήριο στη βίλα του Ντέμη Ρούσσου! Η πολυτελής, πολυεπίπεδη κατοικία όπου ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης ζούσε από το 1990 φιγουράρει μεταξύ των αγγελιών μεγάλου μεσιτικού γραφείου. Ο σπουδαίος ερμηνευτής, που αποθεώθηκε και εκτός ελληνικών συνόρων, άφησε την τελευταία πνοή του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο.

Μερικά χρόνια νωρίτερα είχε διαθέσει προς πώληση το σπίτι που τον συνέδεε συναισθηματικά με την Ελλάδα, καθώς σε αυτό περνούσε πολλά ξέγνοιαστα καλοκαίρια με αγαπημένους φίλους, τις γυναίκες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή του αλλά και τα δύο λατρεμένα παιδιά του, Κύριλλο και Εμιλι.mg 3848 0

Στην εντυπωσιακή μεζονέτα των 400 τ.μ. (επί της οδού Ιωαννίνων 16, στην Ανω Βούλα) έχει μπει πωλητήριο από το 2012. Μάλιστα παραχωρείται στους ενδιαφερόμενους αγοραστές «επιπλωμένη, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη» στην τιμή των 2.000.000 ευρώ.

Χτίστηκε το 1990

Τα φινετσάτα δωμάτια είναι διακοσμημένα με το γούστο του κορυφαίου Ελληνα καλλιτέχνη και ο χώρος εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η μονοκατοικία που χτίστηκε το 1990 διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, 1 WC, τζάκι, playroom και εσωτερική σκάλα.
Εντυπωσιακά και πανάκριβα φωτιστικά και πίνακες, «βαριά» σαλόνια, αντίκες, ξύλινες τραπεζαρίες με ασημένια κηροπήγια, σκαλιστά τραπεζάκια και φωτογραφίες του σπουδαίου καλλιτέχνη δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες, όπως εκείνη του Σαλβαντόρ Νταλί, είναι μερικά από τα αντικείμενα του εσωτερικού της κατοικίας. Ολοι οι τοίχοι είναι ντυμένοι με πανάκριβες ταπετσαρίες. Ενα τεράστιο μπιλιάρδο βρίσκεται στον χώρο του playroom, ενώ στην κουζίνα κυριαρχεί το ξύλο και το λευκό χρώμα. Τα μπάνια είναι με μαρμάρινη επένδυση και επιχρυσωμένες βρύσες, προσφέροντας την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου.

Η αγαπημένη γωνιά του

f7 9Στον εξωτερικό χώρο, που είναι πνιγμένος στο πράσινο, με αναρριχητικά φυτά και χαμηλούς φοίνικες, υπάρχει μια γωνιά που λούζεται από τον ήλιο. Εκεί είναι τοποθετημένο ένα μπαμπού σαλόνι με λευκά μαξιλάρια, αγαπημένο σημείο του Ντέμη Ρούσσου, όπου συνήθιζε να απολαμβάνει τον απογευματινό καφέ του. Σιδερένιες τραπεζαρίες και λευκά σαλόνια υπάρχουν στις άνετες βεράντες, που έχουν θέα «πιάτο» τη Βούλα και τον Σαρωνικό, αφού η βίλα είναι χτισμένη σε ύψωμα. Η τεράστια πράσινη, σιδερένια εξώπορτα του σπιτιού ανοίγει πλέον μόνο σε πιθανούς αγοραστές.
Με τη διαφορά πως αυτές τις ημέρες, όπως αποκάλυψαν γείτονες στην «Espresso», στο σπίτι υπάρχει έντονη κινητικότητα. «Μένουν κάποιοι Γάλλοι, που φιλοξενούνται -υποθέτουμε- μέχρι την κηδεία του Ντέμη Ρούσσου» τόνισαν.

Η ανακοίνωση της οικογένειας1 9

Με μία ευχαριστήρια επιστολή προς όλους εκείνους που στήριξαν την οικογένεια του Ντέμη Ρούσσου οι δικοί του άνθρωποι έδωσαν λεπτομέρειες για την κηδεία του, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο. «Ο θρύλος της διεθνούς μουσικής δεν είναι πια μαζί μας.
Ο Ντέμης Ρούσσος πέθανε σε ηλικία 68 χρόνων. Με βαθιά λύπη σάς ενημερώνουμε ότι η τελετή για τον αποχαιρετισμό του αγαπημένου μας καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης αυτές τις δύσκολες ώρες» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της οικογένειας που εστάλη στα ΜΜΕ.


Η πικρία για την Ελλάδα και οι … υπερφυσικές ικανότητες

Είκοσι χρόνια πριν, στις 27 Ιουνίου του 1995, ο Ντέμης Ρούσσος είχε ανοίξει το σπίτι της Ανω Βούλας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω». «Τον περισσότερο καιρό ζω στη Γαλλία, αυτό εδώ το σπίτι το απασχολώ μόνο τρεις μήνες τον χρόνο, για τις διακοπές μου» είχε πει.
Οταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει νιώσει πικρία που δεν έχει αναγνωριστεί η δουλειά του εξίσου στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν καθόμουν εδώ, ίσως να έκανα επιτυχία ίσως και όχι. Ομως ουδείς προφήτης στον τόπο του! (…) Στην Ελλάδα ο κόσμος καμιά φορά συγχωρεί το ταλέντο. Δεν συγχωρεί την επιτυχία. Υπάρχει μια μικρή πίκρα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη ζωή ούτε την καριέρα μου».

Οι δίαιτες

f2 23Στη συνέχεια μίλησε για τα βιβλία με τις δίαιτες και τις συνταγές υγιεινής διατροφής που είχε εκδώσει σε συνεργασία με τη φίλη του Βαγγέλη Παπαθανασίου, Βερονίκ Σκαβίνσκα, καθώς και για την πολυσυζητημένη δίαιτα που ακολουθούσε. «Εγώ όταν είχα κάνει τη δίαιτα, την έκανα γιατί μου ήρθε.

Εχασα πολλά κιλά και κάποιοι φίλοι με παρότρυναν να βγάλω ένα βιβλίο, που πούλησε 2.000.000 αντίτυπα. Βέβαια, στη συνέχεια ξαναπήρα κάποια κιλά, γιατί εγώ δεν έχω γεννηθεί για να είμαι αδύνατος (…) Μου απέφερε ορισμένα χρήματα, που στη συνέχεια μου τα “έφαγαν” οι σύζυγοι! Εχω τρία διαζύγια! Ομως πέρασα καλά» είπε γελώντας με την καρδιά του. Και συνέχισε: «Ολοι οι άντρες είναι για να τους τα “τρώνε” οι γυναίκες. Η Ωραία Ελένη ήταν μεγάλο παράδειγμα»!

Υπήρξε παντρεμένος με την Ντομινίκ, με την οποία απέκτησε και τα δύο παιδιά του, την Εμιλι και τον Κύριλλο, με την Πάμελα Αμπινέ (από το 1983 έως το 1993) και με τη Μαρί.f5 7
Παραδέχτηκε ότι η προσωπική ζωή του ήταν πολυτάραχη και μιλώντας για τα διαζύγιά του, σχολίασε: «Από τη στιγμή που δύο άνθρωποι δεν συνεννοούνται 100%, είναι καλύτερα να χωρίζουν (…) Είμαι από τους σπάνιους πρώην συζύγους που έχω πολύ καλές σχέσεις με όλες τις προηγούμενες γυναίκες μου».
Επίσης, εξομολογήθηκε πως δεν ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου, γιατί η καριέρα του δεν τον άφησε να ασχοληθεί με τα παιδιά του. «Οι καλλιτέχνες κάνουμε μια ειδική ζωή και αν μπορούμε να βρίσκουμε χρόνο να ασχολούμαστε με τη οικογένειά μας, είναι πολύ σημαντικό».

Αρμαγεδδών

Μιλώντας για το κάρμα και τη μετεμψύχωση, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως «στην προηγούμενη ζωή μου είχα ζήσει στην αρχαία Αίγυπτο, γι’ αυτό η Αίγυπτος είναι τόσο σημαντική για μένα. Εχω ζήσει στον Μεσαίωνα και ξαναήρθα πολύ σύντομα στην αρχή του αιώνα. Είχα σχέση με την τέχνη, αλλά και με το εμπόριο και με σκλάβους. Δεν ήμουν πολύ καλός άνθρωπος σε μια περίοδο! Επειδή ζούμε σε μια εποχή αρκετά αμφιλεγόμενη και επικίνδυνη, γιατί όσο προχωράμε πάμε προς τον Αρμαγεδδών, που θα έρθει το 2025, οτιδήποτε αισθανόμαστε και κάνουμε πρέπει να γίνεται σε σχέση με το Θεό. Είμαι μέντιουμ και αυτό είναι ταλέντο. Δεν λέω τα χαρτιά, δεν είμαι τέτοιο μέντιουμ. Με τη βοήθεια του Θεού μπορώ να συναισθανθώ, να λαμβάνω σήματα και να επικοινωνώ μαζί του».

f8 4Αναφέρθηκε στους καλούς φίλους του Ζαν Πολ Μπελμοντό και Τζόνι Χαλιντέι, ενώ όσον αφορά τον αγαπημένο του Νταλί (φωτογραφία μαζί του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σαλόνι της κατοικίας της Βούλας) θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό: «Σε ένα πάρτι του συγκροτήματος Το Παιδί της Αφροδίτης ήρθε και έφερε μαζί ένα κάθισμα τουαλέτας. Είπε πως θα κάτσει εκεί. Μας φώναζε “οι ερμαφρόδιτοι” και γέλασε με την καρδιά του».

Δήμητρα Δάρδα

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...