Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

5 μέρες στην κόλαση με τον έκφυλο μπαμπά

Ανατριχιαστικές περιγραφές από την επτάχρονη (!!!) κόρη του – Η κατάθεση-σοκ της πρώην συζύγου του – 22 χρόνια χωρίς (!) αναστολή στον φυγόπονο 35χρονο, η απόφαση του δικαστηρίου

Σε εφιάλτη μετέτρεψε την ανέμελη περίοδο των Χριστουγέννων για τη μόλις επτά ετών κόρη του ένας 35χρονος που ξέσπασε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμάκι του κοριτσιού, ασελγώντας άγρια σε βάρος του -τουλάχιστον πέντε φορές- στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους!

Η μικρή Αλεξάνδρα έχασε βίαια την παιδική αθωότητά της βιώνοντας πέντε μαρτυρικές ημέρες, όταν μαζί με τον πεντάχρονο αδελφό της Μιχάλη πήγε στο σπίτι του πατέρα τους (ήταν σε διάσταση με τη μητέρα τους) προκειμένου να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα του 2010. Το ανθρωπόμορφο τέρας καταδικάστηκε προ ημερών σε κάθειρξη 22 ετών χωρίς αναστολή από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιον του δικαστηρίου και εξακολουθεί να τριγυρνά ελεύθερος!

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που τον είχε παραπέμψει στο εδώλιο, «το χρονικό διάστημα από 8/12/2010 έως 18/1/2011 ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης και κάτω των δέκα ετών θυγατέρας του, τουλάχιστον τέσσερις πέντε φορές (…) Εγδυσε το κορίτσι, ακούμπησε το πέος του στο μάγουλό της, της ζήτησε πεοθηλασμό και ακούμπησε με τη γλώσσα και τα δάχτυλά του το αιδοίο της».

Ο φυγόποινος πλέον πατέρας καταδικάστηκε (ερήμην) για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών. Μάλιστα έστειλε τον… αδελφό του στο δικαστήριο για να ζητήσει αναβολή, λέγοντας ότι έχει πρόβλημα υγείας, χωρίς να προσκομίσει κανένα ιατρικό δικαιολογητικό.

Αν και ο ίδιος στις προανακριτικές καταθέσεις του είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως «όλα ήταν σχέδιο της μαμάς του κοριτσιού», το μαρτύριο που πέρασε το κοριτσάκι περικλείεται στη δική του περιγραφή-σοκ: «Περνάω χάλια στο σπίτι του μπαμπά, μου κάνει πράγματα που δεν θέλω. Μου ξεκούμπωσε την μπλούζα μου και μου έγλειψε το στήθος, έβαλε το γεννητικό του όργανο στο μάγουλό μου και το κουνούσε. Μου είπε ότι θέλει να του το φάω, αλλά εγώ του είπα ότι δεν θέλω. Με τη γλώσσα του μου έχει γλείψει το «πουλάκι» μου και μου έβαλε το δάχτυλό του χωρίς να με πονέσει». Μάλιστα κατέθεσε πως ο «μπαμπάς» τη διαβεβαίωνε ότι «δεν πειράζει» και ότι «δεν σου κάνω τίποτα κακό».

Βρήκε το θάρρος

Ο 35χρονος έβαζε τον πεντάχρονο Μιχάλη για ύπνο και έπειτα εκδήλωνε άγρια και αρρωστημένα ένστικτα στην ανήλικη κόρη του. Χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας μήνας ώσπου το τρομοκρατημένο παιδί να βρει το θάρρος να αποκαλύψει στη μητέρα του όσα συνέβαιναν στο σπίτι-κολαστήριο των Αμπελοκήπων.

Μόλις η μητέρα ενημερώθηκε, κατέφυγε στην Εισαγγελία Ανηλίκων και η αντίστροφη μέτρηση για τον πατέρα-κτήνος ξεκίνησε. Σύμφωνα με το κορίτσι, τα «χάδια» του πατέρα της εκδηλώνονταν όλες τις ημέρες της παραμονής των παιδιών στο σπίτι του. Το κοριτσάκι είχε αποκαλύψει πως η βία ήταν καθημερινότητα στη ζωή των γονιών του: «Στο σπίτι μου τώρα μένουμε με τον αδελφό μου, τη μαμά και τον φίλο της μαμάς. Παλιά, όταν οι γονείς μου ήταν παντρεμένοι, μέναμε όλοι μαζί. Μετά ο μπαμπάς πήγε να μαχαιρώσει τη μαμά κι έτσι φύγαμε από το σπίτι (…) Ο μπαμπάς θέλω να τιμωρηθεί. Τα είπα στη μαμά μου, γιατί δεν θέλω ο μπαμπάς να μου τα ξανακάνει. Στην αρχή ήταν καλός, αλλά μετά έγινε πολύ κακός. Δεν τον έχω ξαναδεί ούτε θέλω να τον ξαναδώ».

Στη Γερμανία

Το 12χρονο σήμερα κορίτσι ζει στη Γερμανία με τον 10χρονο αδελφό του, τη μητέρα του, τον νέο σύζυγό της και τα δύο αδελφάκια από τον δεύτερο γάμο της μαμάς του, προσπαθώντας να σβήσει τα φρικτά περιστατικά από τη μνήμη του. Σημειώνεται ότι στο δικαστήριο αναγνώστηκαν και οι καταθέσεις της ψυχολόγου που εξέτασε την επτάχρονη μετά τη συγκλονιστική καταγγελία: «Το παιδί είναι μελαγχολικό, νιώθει ανασφάλεια και έχει έντονο το άγχος του αποχωρισμού από τη μητέρα της. Δυσκολεύεται να μιλήσει για τα περιστατικά και εκφράζεται με έντονη δυσαρέσκεια για τον πατέρα της».

Μητέρα: Δεν ήθελα με τίποτα να το πιστέψω

«Ημασταν σε διάσταση με τον σύζυγό μου εκείνη την περίοδο. Πέντε έξι μήνες αφότου είχαμε χωρίσει, εγώ του έστελνα τα παιδιά να τα βλέπει, γιατί θεωρούσα ότι έπρεπε να έχουν επικοινωνία με τον πατέρα τους.

»Τα είχα στείλει και τα Χριστούγεννα του 2010 και μετά από λίγο εκείνος ξαναζήτησε να του πάω μόνο το κορίτσι, γιατί μου είπε ότι δυσκολευόταν και με τα δύο. Οταν το είπα στην κόρη μου μου είπε ότι δεν ήθελε να ξαναπάει και άρχισε να μου λέει τι είχε συμβεί» κατέθεσε στο δικαστήριο η μητέρα της μικρής Αλεξάνδρας και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου! Μου είπε πως την ξυπνούσε το βράδυ, την πήγαινε στο μπάνιο και έβγαζε έξω τα γεννητικά του όργανα και της έλεγε να τα γλείψει. Μετά της έβγαλε το κιλοτάκι της και την έγλειφε αυτός».

Οταν η ίδια ρώτησε το κορίτσι γιατί δεν της το είπε αμέσως μόλις γύρισε στο σπίτι τους, η επτάχρονη απάντησε πως φοβόταν γιατί ο πατέρας της την είχε απειλήσει πως «άμα πεις τίποτα στη μαμά σου θα γίνει χαμός»!

Ερωτηθείσα από την έδρα του δικαστηρίου για το αν είχε αμφιβολίες για όσα της είχε περιγράψει το παιδί, απάντησε: «Δεν ήθελα με τίποτα να το πιστέψω. Ομως όχι, δεν έχω καμία αμφιβολία. Ηταν αδύνατο το παιδί να βγάλει αυτά τα πράγματα από το μυαλό του». Περιγράφοντας τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της ανέφερε πως δεν ήταν καλές καθόλου καλές, καθώς «υπήρχε μεγάλη οικογενειακή βία».

Η εισαγγελέας της έδρας ανέφερε στην εισήγησή της ότι «το παιδί ήταν ιδιαίτερα μικρό για να τα βγάλει από το μυαλό του. Είχε γνώση των περιστατικών επειδή τα έζησε.

»Η πραγματογνώμονας – ψυχολόγος που εξέτασε την επτάχρονη δεν διατύπωσε καμία επιφύλαξη ή αμφιβολία για την ειλικρίνειά της.

»Ο κατηγορούμενος, αντιθέτως, ψεύδεται αρνούμενος τις κατηγορίες. Ο ισχυρισμός του περί δόλιας συμπεριφοράς της πρώην συζύγου του δεν αποδείχτηκε, αντιθέτως η μητέρα μέχρι να πληροφορηθεί το γεγονός ωθούσε τα παιδιά να βλέπουν τον πατέρα τους».

Ντέμη Ντάβαρη 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...