Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Gay έρωτας για δύο ζεν πρεμιέ

Οι γνωστοί ηθοποιοί (πρωταγωνιστούν σε σίριαλ που σπάει τα ταμεία) ετοιμάζονται τώρα να συγκατοικήσουν εκτός Ελλάδας

Ενα φλογερό ειδύλλιο που οδεύει ολοταχώς προς συγκατοίκηση ζουν εδώ και έξι μήνες δύο ανερχόμενοι πρωταγωνιστές. Πριν από λίγες μέρες οι δύο εντυπωσιακοί ζεν πρεμιέ που αποτελούν το αντικείμενο του πόθου για πολλές γυναίκες, οι οποίες δεν γνωρίζουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, γιόρτασαν με ένα ρομαντικό δείπνο το πρώτο εξάμηνο της παθιασμένης σχέσης τους. Είχαν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς την περίοδο αυτή ετοιμάζουν με πυρετώδεις εργασίες την ερωτική φωλίτσα που θα στεγάσει το πάθος τους και μάλιστα εκτός Ελλάδας.

Το ζευγάρι, που έχει γίνει talk of the town, καθώς δεν κρύβει τον έρωτά του, απολαμβάνει τη νέα ευτυχισμένη ζωή ακόμη και μπροστά στα φλας των φωτογράφων. Αλλωστε είναι και οι δύο ηθοποιοί και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι, αφού πρωταγωνιστούν σε καθημερινή σειρά μεγάλου καναλιού, που συγκεντρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα το θορυβώδες ειδύλλιο έχει φτάσει έως τα αυτιά των υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού προκαλώντας τους αμηχανία.

Πολυτάλαντος, γυμνασμένος, με εμφάνιση που παραπέμπει σε χολιγουντιανό σταρ, ο μικρότερος σε ηλικία ζεν πρεμιέ κλέβει τις εντυπώσεις. Οι θαυμάστριές του τον λατρεύουν, οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του δεν περνούν απαρατήρητοι, ενώ στον χώρο εργασίας του είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Περιζήτητος

Ο 28χρονος αποφεύγει τις πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και κυρίως τις συνεντεύξεις σε πρωινές εκπομπές, γι’ αυτό είναι και θεωρείται περιζήτητος από τους υπευθύνους καλεσμένων. Πλασάρεται ως low profile τύπος, όχι λόγω χαρακτήρα ή σεμνότητας, αλλά από άποψη. Είχε άλλωστε συνεργάτη στα πρώτα βήματα της καριέρας του γνωστό image maker που του αποκάλυψε -αφιλοκερδώς- τα μυστικά της επιτυχίας. Τον σύστησε σε σημαντικά τηλεοπτικά πρόσωπα και του εξασφάλισε πολύ γρήγορα αναγνωρισιμότητα και θέσεις εργασίας στο θέατρο και στη μικρή οθόνη. Είναι έξυπνος, μορφωμένος και κάνει παρέα μόνο με την ελίτ του καλλιτεχνικού χώρου. Ωστόσο δεν σηκώνει και πολλά πολλά, αφού κατά καιρούς έχει διαπληκτιστεί ήπια με δημοσιογράφους, ενώ μια μερίδα συναδέλφων του τον αντιπαθεί, καθώς θεωρούν πως έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ, περιγράφοντάς τον ως καβαλημένο και ατάλαντο! Η συμπεριφορά του, όπως λένε, χειροτερεύει όσο ανεβαίνουν οι μετοχές του, αλλά κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να φρενάρει την επιτυχία του.

Ο έρωτάς του με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο συνάδελφό του, που είναι επίσης πολυτάλαντος, γεννήθηκε πριν από έναν χρόνο στα πλατό του σίριαλ όπου πρωταγωνιστούν. Από τότε έγιναν αχώριστοι. Ωστόσο το διάστημα αυτό ο νεαρότερος ηθοποιός αφήνει να εννοηθεί πως έχει κοπέλα. Φωτογραφίζεται μαζί της συνεχώς και ανεβάζει τις selfies τους στο διαδίκτυο.

Προηγούμενες σχέσεις

Ο μελαχρινός πρωταγωνιστής, από την άλλη, έχει δηλώσει ανοιχτά πως τον τελευταίο χρόνο είναι πολύ ερωτευμένος, χωρίς να αναφερθεί με περισσότερες λεπτομέρειες στα προσωπικά του. Αλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει ταλαιπωρηθεί από προηγούμενες σχέσεις του, μία εκ των οποίων ήταν γυναίκα συμπατριώτισσά του που ήρθε στην Αθήνα για να κάνει καριέρα στη showbiz. Εκείνη, όπως λένε άτομα από το περιβάλλον του ηθοποιού, δεν γνώριζε τη διπλή σεξουαλική ταυτότητά του, παρότι είχαν φτάσει πιπεράτες ιστορίες στα αυτιά της.

Το ζευγάρι ονειρεύεται ταξίδια, βόλτες, συνεργασίες, ενώ ήδη μαζί επιμελείται τη διακόσμηση του σπιτιού που θα στεγάσει τον έρωτά του. Το οίκημα υπάρχει και είναι ιδιοκτησίας του μεγαλύτερου σε ηλικία ηθοποιού. Το κληρονόμησε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, από συγγενικό πρόσωπο και βρίσκεται σε ευρωπαϊκή πόλη, σε μια υπέροχη παραλιακή τοποθεσία. Οταν καταφέρνει να ξεκλέψει λίγο χρόνο από το βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμά του (εκτός από την υποκριτική τον απασχολεί και άλλο καλλιτεχνικό πόστο), πηγαινοέρχεται προκειμένου να επιβλέπει τις «πράσινες» επισκευαστικές εργασίες της έπαυλης, αφού και οι δύο νοιάζονται για το περιβάλλον. Επιθυμία τους πάντως είναι στο άμεσο μέλλον να φύγουν εκτός Ελλάδος και να μετακομίσουν στην όμορφη ηλιόλουστη πόλη όπου ο 30χρονος έχει αρκετές γνωριμίες και επαγγελματικές άκρες, ώστε να ξεκινήσουν μεγάλη καριέρα. Αλλωστε ο ίδιος σπούδασε εκεί και κατόπιν εργάστηκε για λίγο ως σκηνοθέτης προτού περάσει στην υποκριτική. Κοινή τους αγάπη είναι το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και τα εξωτικά νησιά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...