Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Ποντικοί» άρπαξαν τα γαμήλια δώρα!

❱❱ Σοκ για νεονύμφους στην Κρήτη«Ποδαρικό» σε ένα νεόνυμφο ζευγάρι έκαναν οι… διαρρήκτες την πρώτη κιόλας μέρα του γάμου του, καθώς την ώρα που διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι τρύπωσαν στο σπίτι τους στα Χανιά και άρπαξαν τα «χαρίσματα» των καλεσμένων. Ομως, δεν πρόλαβαν να τα χαρούν.

Το μεσημέρι της Κυριακής μετά το μυστήριο ο γαμπρός πήρε τα χρήματα, τις λίρες και τα κοσμήματα που τους πρόσφεραν οι καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι και τα μετέφερε στο σπίτι, για να μην τα έχει μαζί του.

Επειτα πήγε να γλεντήσει με τη νύφη και τους καλεσμένους. Πού να φανταζόταν ότι οι δύο νεαροί, που συνελήφθησαν στη συνέχεια, καραδοκούσαν για να εισβάλουν στο σπίτι των νεονύμφων, που όλη μέρα ήταν γεμάτο κόσμο, και να τα βάλουν στο χέρι;

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι προφανώς κατάλαβαν ότι στο σπίτι βρίσκονταν αφύλακτα μετρητά και τιμαλφή αξίας άνω των 12.000 ευρώ και ότι κανείς δεν πρόκειται να τους ενοχλήσει, το διέρρηξαν, τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Μόλις επέστρεψαν οι νεόνυμφοι, τους κόπηκε το γέλιο βλέποντας ότι τα «χαρίσματα» είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς. Το ζευγάρι στάθηκε τυχερό, αφού οι έρευνες της Ασφαλείας Χανίων έφεραν αποτέλεσμα. Οι δύο νεαροί δράστες συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, που επιστράφηκε στο ζευγάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ίδιοι φέρεται ότι έχουν διαπράξει ακόμα δύο διαρρήξεις σε σπίτια αρπάζοντας επίσης χρήματα και κοσμήματα. Για το ζευγάρι, πάντως, η πρώτη μέρα του έγγαμου βίου θα μείνει αξέχαστη για έναν επιπλέον λόγο από τους συνηθισμένους.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα