Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Επίθεση με οξύ σε αστυνομικούς

❱❱ Μεσήλικας στον Αγιο Παντελεήμονα έπαθε αμόκ, γιατί ήθελαν να αδειάσουν το σπίτι του, που θύμιζε σκουπιδότοποΑπό τον
Θεοδόση Πάνου

Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν χθες το μεσημέρι δύο αστυνομικοί στον Αγιο Παντελεήμονα, όταν πήγαν να απομακρύνουν από ισόγειο διαμέρισμα έναν 52χρονο ρακοσυλλέκτη, ο οποίος το είχε μετατρέψει σε χωματερή, όμως εκείνος έγινε έξω φρενών και τους «απάντησε» εκτοξεύοντάς τους οξύ!

Ο 52χρονος μάζευε στο διαμέρισμα παλιά αντικείμενα, κι έτσι η βρόμα και η δυσοσμία προκάλεσαν την αντίδραση των υπόλοιπων ενοίκων, που μιλούσαν για υγειονομική βόμβα και κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Αγανακτισμένοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας της οδού Λεμεσού ζήτησαν από την Εισαγγελία Αθηνών να παρέμβει. Ο εισαγγελικός λειτουργός, που έκανε αυτοψία, διαπίστωσε ότι όντως το διαμέρισμα είχε γίνει σκουπιδότοπος και διέταξε την προσωρινή έξωση του 52χρονου, προκειμένου συνεργεία να απομακρύνουν τις ακαθαρσίες και να απολυμανθεί ο χώρος.

Χθες το μεσημέρι, δύο αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα αλλά και συνεργείου καθαρισμού, πήγαν στο διαμέρισμα για να εκτελέσουν την απόφαση απομάκρυνσης. Ο 52χρονος, ένας υπέρβαρος άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα, μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς και τον εισαγγελέα έπαθε αμόκ και όρμησε πάνω τους. Στον έναν αστυνομικό έριξε ακουαφόρτε, ευτυχώς πάνω στη στολή και όχι στο πρόσωπο, και ταυτόχρονα με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε στο χέρι τον συνάδελφό του. Οι αστυνομικοί, παρά την αναπάντεχη αντίδραση, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και κάλεσαν ενισχύσεις. Ετσι, εκτός από την έξωση, ο 52χρονος βρέθηκε και με χειροπέδες.

Πονεμένη ιστορία

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά, πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται μια πονεμένη ιστορία. Ο υπέρβαρος ζούσε στο διαμέρισμα με τους γονείς του, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή πριν από τρία χρόνια. Από τότε ζει μόνος, μαζεύοντας αντικείμενα από τα σκουπίδια, «θολωμένος» ίσως και από τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πάντως, όπως λένε γείτονες, ήταν ήσυχος και δεν προκαλούσε άλλα προβλήματα, και μάλιστα ήταν καθαρός και τακτοποιημένος. Ομως, ξαφνικά όλα άλλαξαν και το διαμέρισμα είχε «πνιγεί» το τελευταίο διάστημα από παλιατζούρες και σκουπίδια.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα