Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

«Σασμός»: Η Μαρίνα νιώθει, ακόμη μία φορά, προδομένη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Γιώργος...

Οι Socrates έχασαν κι άλλο «παιδί» τους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους λάτρεις της ελληνικής...

Ευλογημένη ημέρα!

Ιστορικό γεγονός για την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την πρώτη...

Η Κατερίνα στο ναυτικό

❱❱ Στη ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου ξεναγήθηκε η υφυπουργός Μακεδονίας – ΘράκηςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η «ναυαρχίδα» του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τη ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου.
Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Νοτοπούλου, υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, η οποία πάτησε το πόδι της χθες στο πολεμικό πλοίο «USS Mount Whitney», που είναι αραγμένο στον Θερμαϊκό.
Η Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόταν από τον Αμερικανό πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Γκρέγκορι Φλέγκερ (μικρή φωτό). Ο πρόξενος, που μιλάει άπταιστα ελληνικά, ξενάγησε την υφυπουργό στο πλοίο και την έκανε τόσο να εντυπωσιαστεί, ώστε έγραψε ενθουσιασμένη στο twitter: «Μια ενδιαφέρουσα πρωινή ξενάγηση στο εντυπωσιακό “USS Mount Whitney”, τη ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, που βρίσκεται στον Θερμαϊκό στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ».

katerinakig800

Πάντως, αν και η Κατερίνα δεν ήταν ντυμένη στα κόκκινα (όπως έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ), εντυπωσίασε το πλήρωμα του «USS Mount Whitney», το οποίο, για την ιστορία, είναι πλοίο διοικήσεως, ελέγχου, επικοινωνιών, υπολογιστών και πληροφοριών, και συμμετέχει σε επιχειρήσεις στον Ατλαντικό, στη Μεσόγειο, στην Καραϊβική και στον Ινδικό.

«Φρεσκαδούρα» στο Ηρώδειο

img 6214

❱❱Θεοδώρα, κάτι έχεις κάνει… Τέτοια φρεσκάδα πώς προέκυψε; Με πολλή αγάπη, λοιπόν, παρατηρήσαμε την ωραία νιότη που φάνηκε στο πρόσωπο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου κατά την πρόσφατη έξοδό της στο Ηρώδειο. Η βουλευτής παρέα με την κόρη της θαύμασαν το θεατρικό δημιούργημα του συναδέλφου της βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, την «Ηλέκτρα»! Αφήνουμε την ίδια λοιπόν να μας αποκαλύψει πού οφείλεται η εντυπωσιακή αλλαγή της!

img 6211

❱❱Αρωμα γυναίκας στο Σώμα των κελευστών. Μεγάλη πρέπει να ήταν χαρά του Φώτη Κουβέλη, που ως αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας απένειμε προχθές τα πτυχία σε δώδεκα κελευστές του Λιμενικού Σώματος, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν γυναίκες… Οι «ωραίες Κελευστίνες» στάθηκαν με τη λευκή στολή τους σούζα μπροστά στον υπουργό θυμίζοντάς μας τη σκηνή από την «Αλίκη στο Ναυτικό», με τον υπουργό Φώτη Κουβέλη, ως άλλο Λάμπρο Κωνσταντάρα, να επιθεωρεί τις κελευστίνες.

«Παίζουν» με τον φακό και τρελαίνουν τις γυναίκες

img 6215

❱❱Να το παραδεχθούμε… Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα μοντέλα στη Βουλή. Οι περισσότεροι αριστεροί (τρόπος τού λέγειν), άντρες και γυναίκες, είναι πέρα από τα συνηθισμένα «κοινοβουλευτικά πρότυπα ομορφιάς» .
Κι επειδή με τα κορίτσια του (βλέπε Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου κ.λπ.) έχουμε ασχοληθεί κι ασχολούμαστε πολλάκις, καιρός να πούμε και για τα αγόρια του. Η φωτογραφία είναι πολύ εύγλωττη ως προς αυτό. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και οι νεαροί βουλευτές Μάριος Κάτσης και Πέτρος Κωνσταντινέας παίζουν με τις selfies, τρελαίνοντας το γυναικείο κοινό που τους έβλεπε στο περιθώριο της ΔΕΘ. Αυτό τελικά δεν είναι κόμμα – πρακτορείο μοντέλων είναι.

(!)

thavmastiko img 6210

Πέστροφες από τη λιμνοθάλασσα της πανέμορφης Βιστονίδας δοκίμασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η οποία «πετάχτηκε» μέχρι την Ξάνθη. Εκεί την υποδέχτηκε σύσσωμος ο αλιευτικός συνεταιρισμός, που της έκανε το τραπέζι. Η Χαρούλα, όπως τη φωνάζουν οι συνάδελφοί της, είναι μεταξύ άλλων και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος, οπότε μπόρεσε να ακούσει τα προβλήματα των αλιέων όπως αυτά ετέθησαν. Τσιπουράκι και πέστροφα στη Βιστονίδα πάντως είναι μαγικός συνδυασμός!

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...