Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Στην αγκαλιά του Λορέντζο η hot Στέλλα

Ο γνωστός επιχειρηματίας μετά τον χωρισμό του από την Τοπούζογλου είναι ζευγάρι με το μοντέλο

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα διαχρονικό λαϊκό άσμα, το οποίο ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι και του Λορέντζο Φρέρη. Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος χώρισε οριστικά πριν από μερικούς μήνες από την Κατερίνα Τοπούζογλου, βρήκε τη γιατρειά της καρδιάς του στο πρόσωπο της Στέλλας Δημητρίου. Και το γνωστό μοντέλο όμως δεν πάει πολύς καιρός από τότε που βγήκε από πολύχρονη σχέση με τον επιχειρηματία Μαξ Τρίγκα. Οπως φαίνεται, λοιπόν, το συγκεκριμένο ειδύλλιο είχε αν μη τι άλλο σωστό… timing.

Ο Λορέντζο και η Στέλλα είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, αλλά το ρομαντικό μυστικό τους διέρρευσε το Πάσχα. Ως γνωστόν, εκείνος διατηρεί εστιατόρια κι άλλες επιχειρήσεις στη Μύκονο και η Στέλλα δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του γιορτινές μέρες. Μάλιστα, όσοι τους είδαν να κυκλοφορούν μαζί στα γραφικά σοκάκια του νησιού κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Εντονο φλερτ

Πάντως, ο επιχειρηματίας και το μοντέλο δεν γνωρίστηκαν τώρα. Στο παρελθόν είχε τύχει να συναντηθούν πολλές φορές και να μιλήσουν σε διάφορα κοσμικά καλέσματα. Μπορεί να συμπαθούσαν ο ένας τον άλλον, ωστόσο δεν είχε τύχει να έρθουν πιο κοντά. Τούτο έμελλε να συμβεί φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το… γλυκό έδεσε ένα βράδυ, οπότε συναντήθηκαν οι δυο τους σε κάποιο κλαμπ και φλέρταραν έντονα. Ως είθισται, σε αυτές τις περιπτώσεις εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα ήταν ο άντρας.

Ο Λορέντζο πολιόρκησε στενά τη Στέλλα και εκείνη δεν άργησε να ενδώσει. Μάλιστα, από τότε που έγιναν ζευγάρι πάνε παντού… πακέτο. Οχι όμως σε μέρη όπου συχνάζουν φωτογράφοι. Αυτό το αποφεύγουν μέχρι στιγμής, καθώς επιθυμούν να κρατήσουν -όσο γίνεται- την ιδιωτική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν να μείνουν οι δυο τους στο σπίτι αντί να βγουν βόλτα στην πόλη. Ομως στη Μύκονο αφέθηκαν ελεύθεροι. Ε, νησί βλέπετε…

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...