Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 7 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσοι κάνετε μια νέα γνωριμία μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και μη δώσετε…

ΚΡΙΟΣ: Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Κάποιες φορές η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας βγάλει εκτός εαυτού. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε, το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε μια καινούργια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε ως τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, τα οικονομικά σας και την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζωογονηθείτε σε τέτοιο σημείο, που να νιώσετε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε επιθυμία σας. Κάντε πραγματικότητα ό,τι έως σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε σε νέες κινήσεις ύστερα από πολλή σκέψη, χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Φανερώστε τις δημιουργικές ικανότητές σας και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας διακρίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις παρ’ όλα αυτά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό σας χώρο θα παραμένει αρκετά τεταμένη. Κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή.

ΖΥΓΟΣ: Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο την παρουσία σας στη δική τους ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, καθώς μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής. Μια που η εξωτερική σας εμφάνιση είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστικότητά σας και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σας πιάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσοι κάνετε μια νέα γνωριμία μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και μη δώσετε υποσχέσεις. Αφήστε τον χρόνο να δοκιμάσει τη νέα σας ανακάλυψη, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο τις περιστασιακές εμπειρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθος στόχους. Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια, τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ό,τι εμπεριέχει ρίσκο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κίνδυνος δεν θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να προσέχετε. Το ένστικτό σας θα κάνει έντονη την παρουσία του και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα