Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Πατέρας και γιος πάλι μαζί!

Τα δάκρυα του N. Οικονομόπουλου κατά τη συνάντησή τους στη συναυλία και γιατί είπε «Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε»

Δάκρυα και συγκίνηση για τον πατέρα του. Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο πριν από λίγες μέρες στον Ιππικό Ομιλο Κουρούτας, όπου εμφανίστηκε με την Πέγκυ Ζήνα. Το πετυχημένο δίδυμο την παραμονή της Παναγίας βρέθηκε για μία συναυλία κοντά στη γενέτειρα του τραγουδιστή, την Πάτρα. Ετσι, όπως είναι φυσικό, οι φίλοι αλλά και οι δικοί του άνθρωποι έδωσαν το «παρών» για να τον θαυμάσουν από κοντά. Ανάμεσα στους θαμώνες σε ένα από τα τραπέζια καθόταν όμως κι ένα πρόσωπο που έμελλε να δώσει άλλη τροπή στη βραδιά: ο πατέρας του Αργύρης, με τον οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.

Διακοπή

Ο Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια του πρώτου προγράμματός του ήταν ευδιάθετος, κάτι που φαινόταν πάνω στην πίστα. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος της εμφάνισής του ο τραγουδιστής κατέβηκε στα τραπέζια και όταν έφτασε κοντά στον πατέρα του έπεσε στην αγκαλιά του. Οι δυο τους αντάλλαξαν φιλιά και έκλαιγαν με αναφιλητά. Η ορχήστρα εξακολουθούσε να παίζει «Το μερτικό», ο Οικονομόπουλος όμως αδυνατούσε να συνεχίσει το τραγούδι, γι’ αυτό το live διεκόπη για λίγα λεπτά. Αμέσως αρκετοί από τους θαμώνες συγκεντρώθηκαν γύρω τους και προσπαθούσαν να αποτυπώσουν την ιδιαίτερη αυτή οικογενειακή στιγμή, φωτογραφίζοντάς τους με τα κινητά τους. Στον χώρο υπήρχαν περίπου 3.000 άτομα και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ελάχιστοι ήταν εκείνοι που έμειναν ασυγκίνητοι από τη φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση πατέρα και γιου.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για τη διακοπή, ο νεαρός τραγουδιστής αφιέρωσε μερικά λεπτά στο να μιλήσει για τη σχέση που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του πατέρα του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, τους γονείς μας, και να είμαστε πάντα δίπλα τους. Εμένα μου πήρε χρόνια αυτό, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που συνάντησα ξανά τον πατέρα μου» είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος καλλιτέχνης. Κατόπιν άρχισε ξανά το τραγούδι, χαρίζοντας μια αξέχαστη βραδιά σε όσους βρέθηκαν στο live.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, μετά τη συγκινητική και συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση πατέρας και γιος βρέθηκαν και την επόμενη μέρα, αφού είχαν πολλά να πουν, προσπαθώντας να αναπληρώσουν λίγο από τον χρόνο που πέρασαν χώρια όλα αυτά τα χρόνια.
Σε αντίθεση με τον πατέρα του, η μητέρα του τον είχε επισκεφτεί τον χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν, και μάλιστα κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την αγαπημένη του Νίκου, τη Βίκυ Κάβουρα.

Το δύσκολο παρελθόν και ο χωρισμός των γονιών του

Δεν θέλει να αναφέρεται καθόλου στα παιδικά και τα εφηβικά του χρόνια. Ο Νίκος Οικονομόπουλος κρατάει καλά φυλαγμένες μέσα του αυτές τις αναμνήσεις. Ανάμεσα στα λίγα που έχει αποκαλύψει για εκείνη την περίοδο της ζωής του, έχει πει πως πέρασε δύσκολα, καθώς ο χωρισμός των γονιών του είχε αποτέλεσμα να μεγαλώσει με τους παππούδες του (από την πλευρά του πατέρα του). Μάλιστα όταν έχασε τον παππού του, έμεινε με τη γιαγιά του Μαριγώ, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Αναγκάστηκε να δουλέψει από πολύ νεαρή ηλικία στο ψαράδικο της οικογένειας, αλλά και ως delivery boy. «Συνέβησαν κάποια άσχημα γεγονότα και από τα 8 μέχρι τα 21 ούτε είχα δει τη μάνα μου ούτε την είχα ακούσει… Τέλος πάντων, στα 21 συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ!» είχε πει σε συνέντευξή του ο 30χρονος τραγουδιστής, ενώ για τον πατέρα του δεν είχε μιλήσει ποτέ.

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...