Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Δεν τα… χάσαμε τα κορμιά, πατριώτες!

Τρεις τραγουδίστριες και ένα μοντέλο μαγνήτισαν τα βλέμματα με τα σέξι μαγιό τους

«Καυτά» κορίτσια στην… άμμο. Τρεις τραγουδίστριες κατεβαίνουν από την πίστα και αναστατώνουν τις παραλίες, ενώ ένα μοντέλο «συλλαμβάνεται» από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει τη θάλασσα της Αττικής.

Μπορεί η Σάσα Μπάστα να έχει πλέον μάτια μόνο για τον αγαπημένο της Βαλεντίνο Παπαδή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι sexy, ώστε να απολαμβάνουν τα κάλλη της και άλλα αρσενικά! Βέβαια στην περίπτωσή τους ισχύει το «φάτε, μάτια, ψάρια», αλλά κάτι είναι κι αυτό, να βλέπουν δηλαδή την εντυπωσιακή τραγουδίστρια να περνάει από μπροστά τους με το μαύρο μπραζίλιαν μπικίνι της.

Η Σάσα βρέθηκε στη Ρόδο και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το μπάνιο της στην παραλία Γαλάζιο, με άψογο beach look και μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Είναι ερωτευμένη κι αυτό φαίνεται, αφού η άλλοτε ατίθαση Σάσα έχει ρίξει τους τόνους και αποφεύγει να πολυφωτογραφίζεται.

Στην ίδια πλαζ εθεάθη και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Χριστίνα Μηλιού, η οποία εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο του νησιού, στο πλευρό του Βαλάντη. Η πρώην παίκτρια του «Voice», με τις αξιοζήλευτες καμπύλες, επέλεξε επίσης λευκό και πράσινο μπικίνι, ενώ αν κρίνουμε από το μαύρισμά της, μάλλον δεν έχει χάσει μπάνιο φέτος.

Αφήνουμε τα Δωδεκάνησα και επιστρέφουμε στην Αττική, όπου δύο αιθέριες υπάρξεις επέλεξαν την Ακτή Βουλιαγμένης για να δροσιστούν και να… τσουρουφλίσουν τους άντρες που έκαναν την ηλιοθεραπεία τους αμέριμνοι. Η Στέλλα Γιαμπουρά επισκέφτηκε την πλαζ το περασμένο Σάββατο και όσοι την είδαν να περπατάει στην ακροθαλασσιά δεν μπόρεσαν να μην προσέξουν το λεοπάρ και μαύρο μπικίνι με τις χρυσές λεπτομέρειες. Το μοντέλο και ηθοποιός ήταν μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε όμως αν υπήρξε κάποιος… τολμηρός που την πλησίασε, με σκοπό να της εκφράσει τον θαυμασμό του.

Στην ίδια πλαζ είδαμε και τη Βαλένθια Διγενή. Η sexy τραγουδίστρια, που πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο single με τίτλο «Εκρηξη», ενώ θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, δεν αρκέστηκε μόνο στη δροσιά της θάλασσας, αλλά βολεύτηκε στην ξαπλώστρα της και αφέθηκε στη γοητεία ενός βιβλίου. Μάλιστα προκειμένου να είναι πιο άνετη άλλαξε και μπικίνι. Μετά το γαλάζιο με τις λεοπάρ λεπτομέρειες για τη βουτιά εμπιστεύτηκε το… ροζ για την ηλιοθεραπεία της.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

4341234r23r 2 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....