Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Καλλιστεία με φόντο την… άμμο

Τα top models που προσγειώθηκαν αυτό το καλοκαίρι στην… πασαρέλα του νησιού των ανέμων διεκδικώντας με όπλο τα μπικίνι τους τον άτυπο τίτλο της Miss Μύκονος

Μπορεί να έφυγαν από το νησί των ανέμων χωρίς στέμμα και κορδέλα, όμως τα top models που περπάτησαν με γοητεία στην… πασαρέλα των παραλιών κατάφεραν να κλέψουν και αυτό το καλοκαίρι την παράσταση. Από την Catarina Sikiniotis (που έχει δεσμούς αίματος με τη Μύκονο) έως την πρώην κυρία Φαν ντερ Φάαρτ, Σιλβί Μέις, τα… άτυπα καλλιστεία με φόντο τα νερά της Μυκόνου είχαν λάμψη και άρωμα από τα catwalks ολόκληρου του πλανήτη της showbiz.
r4432r234rΔίχως άλλο η Μις Πορτογαλία 2013 Catarina Sikiniotis, που εκπροσώπησε τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου στα καλλιστεία «Μις Κόσμος 2014», δεν μπορεί χωρίς τον ήλιο της Ελλάδας και τις ομορφιές της χώρας μας. Η καλλονή με το αγγελικό πρόσωπο κατάγεται από την Ελλάδα (ο μπαμπάς της Δαμιανός είναι βέρος Μυκονιάτης) και όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα. Ετσι και αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να απολαύσει τα μακροβούτια της στις παραλίες του νησιού, προκαλώντας κύματα θαυμασμού από τους λουόμενους γένους αρσενικού. Φορώντας γαλάζιο μπικίνι που έκοβε την ανάσα όλων, η μελαχρινή εστεμμένη με τις καμπύλες που ζαλίζουν τα φλας των φωτογράφων έκανε ανέμελη την ηλιοθεραπεία της, ενώ δοκίμασε τις ικανότητές της και στο τζετ σκι. Στα διαλείμματα ανάμεσα στα μακροβούτια και στην ηλιοθεραπεία άνοιγε και τα βιβλία της για να φρεσκάρει λίγο όσα έχει μάθει μέχρι στιγμής γύρω από τη δικηγορία, μια και είναι φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της Νομικής! Η Catarina δεν περιορίζεται όμως στις πασαρέλες και στο πανεπιστήμιο, αφού έχει αναπτύξει έντονη φιλοζωική δράση, καθώς στον ελεύθερο χρόνο της προσφέρει εθελοντική εργασία σε συλλόγους προστασίας αδέσποτων ζώων.

Η Catarina Sikiniotis όμως είχε έντονο συναγωνισμό, ο οποίος ακούει στο όνομα Σιλβί Μέις! Η Ολλανδέζα καλλονή, που έγινε γνωστή όχι μόνο από τις εμφανίσεις της σε επιδείξεις μόδας αλλά και από τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ (ο οποίος έληξε άδοξα και όχι τόσο ειρηνικά), προσγειώθηκε το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων και προκάλεσε πάταγο. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της (παρουσιάζει στη χώρα της τουλίπας εκπομπές και talent shows), εμφανίστηκε στις παραλίες του νησιού φορώντας πολύχρωμο μπικίνι και μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων.

Τη σκυτάλη μετά τη Μέις πήρε το top model Ana Beatriz Barros, η οποία επισκέφτηκε για δεύτερη φορά φέτος το νησί της Μυκόνου, με τον σύντροφό της Karim El Chiaty και την αδελφή της Patricia Barros. Η Βραζιλιάνα καλλονή προκάλεσε πανικό με την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της, όμως εκείνη είχε μάτια μόνο για τον αγαπημένο της.

Στη Μύκονο έκανε διακοπές για αρκετές ημέρες και το μοντέλο Hofit Golan, η οποία κάνει καριέρα και ως τηλεπαρουσιάστρια στο Fashion TV. Η Golan, που είναι από το Ισραήλ (κάθε φορά που πηγαίνει στο Φεστιβάλ των Καννών βάζει με τις σέξι στιλιστικές επιλογές της φωτιά στο κόκκινο χαλί), έκανε την εμφάνισή της στην παραλία του Nammos με γαλάζιο μπικίνι, ενώ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και στην πολιορκία των παπαράτσι ποζάροντας στον φακό τους!

Οι hot Ελληνίδες που προκάλεσαν τσουνάμι
fd4rf34r43rt
Οπως ήταν αναμενόμενο, και οι Ελληνίδες που έχουν αναστατώσει κατά καιρούς τις πασαρέλες ή έχουν προσγειωθεί στις ιλουστρασιόν σελίδες περιοδικών έδωσαν με τη σειρά τους τη μάχη τους στον άτυπο διαγωνισμό ομορφιάς που στήθηκε ανάμεσα στις… ξαπλώστρες. Η Σταρ Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου έκανε άνω κάτω το νησί με το μπραζίλιαν μαγιό (σε κόκκινες αποχρώσεις) που φορούσε. Οι καλοσχηματισμένοι γλουτοί της προκάλεσαν το ενδιαφέρον των λουόμενων και η ίδια φάνηκε να το απολαμβάνει βουτώντας στη θάλασσα, ενώ επιδόθηκε σε ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας. Από την άλλη, η Χριστίνα Στεφανίδη με το που τελείωσε το Μουντιάλ και ο σύντροφός της Παναγιώτης Κονέ γύρισε από τα γήπεδα της Βραζιλίας, δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε μαζί του στο κοσμοπολίτικο νησί. Ανάμεσα στα καλογυμνασμένα σώματα των ποδοσφαιριστών που ήταν στην παρέα του Κονέ, το εκρηκτικό μοντέλο κατάφερε να σκοράρει με τη σέξι παρουσία της και να φιγουράρει στις σελίδες εβδομαδιαίων περιοδικών. Οσο για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου; Η σταθερή αξία, όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν, έκανε το καλοκαίρι τη Μύκονο δεύτερο σπίτι της και τις παραλίες του νησιού ένα υπαίθριο φωτογραφικό στούντιο, μια και πόζαρε συχνά πυκνά με το μαγιό της μπροστά στον φακό!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...