Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο «άτακτος» εφοπλιστής Θέμης Πετράκης έγινε αρνάκι στην αγκαλιά Αμερικανορωσίδας καλλονής

❱❱ Πρόταση γάμου από τον εφοπλιστή σε Αμερικανορωσίδα καλλονή 
❱❱ Η καταδίκη του σε έξι μήνες φυλάκιση για το άγριο επεισόδιο στο Κολωνάκι με τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας ΕβερτΑν και από το πλευρό του πέρασαν εντυπωσιακές γυναίκες και δεκάδες άλλες τον πολιορκούσαν στενά, τελικά μια ξανθιά καλλονή, που σε κάθε της πέρασμα μαγνητίζει τα βλέμματα, κατάφερε να κατακτήσει και να κάνει «αρνάκι» τον «άτακτο» εφοπλιστή Θέμη Πετράκη.

Το όνομα του εφοπλιστή, εκτός της ναυτιλίας και των κοσμικών κύκλων, έγινε ευρέως γνωστό από τη δικαστική περιπέτειά του με την Αλεξία Εβερτ, την κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Εβερτ. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο ο γόνος της γνωστής οικογένειας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών από το Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τον ξυλοδαρμό της Αλεξίας Εβερτ πριν από τέσσερα χρόνια στο Κολωνάκι.

Αφορμή της επίθεσης του εφοπλιστή στην Αλεξία Εβερτ στάθηκε η ατυχία της να τρακάρει με το αυτοκίνητό της την κόκκινη Ferrari του, που ήταν σταθμευμένη στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου. Στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο σωματοφύλακας του επιχειρηματία, ο οποίος περίμενε τον Πετράκη και την τότε σύντροφό του για να τους μεταφέρει στο σπίτι τους. Οταν το αυτοκίνητο της Αλεξίας Εβερτ προσέκρουσε στο αριστερό φτερό της Ferrari του εφοπλιστή, ο σωματοφύλακάς του τον κάλεσε στο κινητό του για να τον ενημερώσει. Τότε ο εφοπλιστής έφτασε σε έξαλλη κατάσταση στο σημείο, απειλώντας θεούς και δαίμονες για το στραπατσαρισμένο φτερό της πανάκριβης Ferrari.

Την κλότσησε

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η Αλεξία Εβερτ, «ο Πετράκης την έσπρωξε και την πέταξε βίαια κάτω στην άσφαλτο, ενώ ταυτόχρονα την κλότσησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί». Η Αλεξία Εβερτ δικαιώθηκε και ο γόνος εξαφανίστηκε από τη νυχτερινή Αθήνα. Ωσπου επανεμφανίστηκε, έχοντας στο πλευρό του μια ξανθιά καλλονή αμερικανορωσικής καταγωγής, η οποία ήρθε τυχαία για διακοπές στην Ελλάδα, και οι δύο νέοι ερωτεύτηκαν. Μένουν μαζί εδώ και έναν χρόνο στο διαμέρισμα του Θέμη Πετράκη, απέναντι από το Nikkei στον Λυκαβηττό, και στις ήρεμες εξόδους τους συγκαταλέγονται δείπνα με φίλους στη Ράτκα, στο 21, στο Zonars και το Rock του καλού φίλου του Πέτρου Απαλάκη.

Αγαπούν τα σπορ, με προτίμηση στο σκι, και δεν είναι τυχαίο ότι στην Αράχοβα οι γονείς του διαθέτουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια της περιοχής. Η Νίνα, που για χάρη του αγαπημένου της κατέβασε τον λογαριασμό της με την ονομασία Nina Daisy στα social media, είναι, λοιπόν, το κορίτσι που άλλαξε τη ζωή του «άτακτου» γόνου σε τέτοιο σημείο, ώστε να της κάνει πρόταση γάμου, έχοντας τη συγκατάθεση των γονιών του που τη λατρεύουν.

goneis

Η πρόταση γάμου έγινε στις 7 Νοεμβρίου, ημέρα γενεθλίων του Θέμη Πετράκη, ο οποίος έγινε 40 ετών. Στο εστιατόριο Hama στη Γλυφάδα οι κολλητοί φίλοι του Ντένης Παπαγεωργίου, Σταύρος Μαντόπουλος, Αλέξης Αρκέντης τού ετοίμασαν surprise b-day dinner (από όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε) και εκείνος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Τις επόμενες ημέρες σε πολύ κλειστό κύκλο, στην έπαυλη της οικογένειας Πετράκη στην Εκάλη, γνώρισε επίσημα στους γονείς του Ανδρέα και Αννυ Πετράκη τη σύντροφό του Νίνα και η σχέση τους επισημοποιήθηκε με χολιγουντιανό δείπνο, που πήρε τη μορφή μυστικού αρραβώνα, ενώ αμέσως μετά οι γονείς του αναχώρησαν για το Λονδίνο.

Το ανέμελο party animal με τις αμέτρητες κατακτήσεις που έγινε στόχος απαγωγής

Παλαιότερα, ο εφοπλιστής-party animal, όταν δεν ασχολούνταν με καράβια και ναύλους, ανέβαινε στα ντεκ των αγαπημένων του clubs, παίζοντας house και r‘n’b μουσική. Εγκατέλειψε τη χολιγουντιανή έπαυλη της οικογένειάς του επί των οδών Ισμήνης και Ρόδων στην Εκάλη για να μείνει μόνος σε ένα ντιζαϊνάτο διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

0113 natalia georgala 15112018

Με έντονη κοινωνική ζωή και πολλές κατακτήσεις, από την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Παπαρρηγοπούλου και τη Βερόνικα Πάστρα, νυν σύζυγο του «Mr Nammos» Ζαννή Φραντζέσκου, ως τη μακροχρόνια σχέση του με τη fashion blogger Ναταλία Γεωργαλά, το σίγουρο είναι ότι δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητος, ειδικά στη Μύκονο, όταν την επισκεπτόταν με το σκάφος του «T-2».

mt kallisteia star hellas 21 090402

Ο μοναχογιός του εφοπλιστή Ανδρέα Πετράκη και της Αννυς Πετράκη, που συγκαταλέγεται στις καλύτερες οικοδέσποινες της Αθήνας, έχει αναλάβει πλέον με επιτυχία διευθυντικά καθήκοντα στην Iolcos Hellenic Maritime. Το πρωινό της 9ης Οκτωβρίου του 2009 ο νεαρός Θέμης βίωσε ακόμα ένα ατυχές περιστατικό, την παραλίγο απαγωγή του από τον πρώην εκδότη Γιώργο Τσούτσια, ο οποίος, έχοντας ένα πλαστικό πιστόλι και φορώντας χειρουργική μάσκα, του είχε στήσει ενέδρα για να τον απαγάγει, με σκοπό να ζητήσει λύτρα από τους γονείς του.

Ο καλογυμνασμένος νεαρός, όμως, άφησε στα κρύα του λουτρού τον απαγωγέα του, που, σύμφωνα με τον Θέμη Πετράκη, του είχε δανείσει ένα σεβαστό ποσό την περίοδο 2000-2002 λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν ο εκδότης και η οικογένειά του.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...