Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ταχτσίδης έβαλε… γκολ στη hot Ζέτα!

Το πρόσφατο ταξίδι του μοντέλου στην Ιταλία που την έφερε πιο κοντά στον άσο της Βερόνα

Το επίθετο Θεοδωροπούλου είναι μάλλον… καρμικό για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Μετά τον χωρισμό του από την ασφαλιστική σύμβουλο Μαριλένα Θεοδωροπούλου, είδηση που αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του πριν από λίγους μήνες, μια άλλη εντυπωσιακή ξανθιά (με το ίδιο επώνυμο) μπήκε στη ζωή του για να τη γεμίσει… καρδούλες! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ωραίος ποδοσφαιριστής πολιόρκησε στενά το μοντέλο κι επιχειρηματία Ζέτα Θεοδωροπούλου και κατάφερε να την κερδίσει! Για την ώρα βέβαια κανείς από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιβεβαιώσει την πληροφορία του ειδυλλίου, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις αρκούν τα γεγονότα προκειμένου να αντιληφθεί κανείς την… άνοδο της θερμοκρασίας του έρωτα!

Ολα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι που έκανε η Ζέτα στην Ιταλία πριν από περίπου δέκα μέρες. Εκεί, όπως είναι ευρέως γνωστό, ζει μόνιμα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αφού αγωνίζεται στη Βερόνα. Βέβαια, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί τότε, ο λόγος της επίσκεψής της ήταν ένα επιχειρηματικό deal με ιταλικό e-shop, προκειμένου να διοχετεύσει σε αυτό τα προϊόντα της εταιρίας που διατηρεί η Ζέτα στον Πειραιά. Μήπως όμως αυτό το deal δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια δικαιολογία προκειμένου να… θολώσει τα νερά; Αλλωστε, με το που πάτησε το πόδι της σε ιταλικό έδαφος άρχισε να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες δεν ήταν μόνη της. Στη μία ένα αντρικό χέρι κρατούσε τρυφερά το δικό της και τη συνόδευε η λεζάντα «amore mio». Σε κάποια άλλη φωτογραφήθηκαν φορώντας αμφότεροι μπλουζάκια με θέμα τον Μίκυ Μάους, δίχως όμως να φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Ολα τα παραπάνω έκαναν τους διαδικτυακούς fans του μοντέλου να καίγονται να μάθουν περισσότερα και να της ζητούν με βροχή σχολίων στα social media να αποκαλύψει επιτέλους τον καλό της. Εκείνη όμως δεν υπέκυψε στις πιέσεις. Πάντως, την ημέρα που ο Παναγιώτης αγωνίστηκε με τη Βερόνα ενάντια στην Τζένοα και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα η Ζέτα βρισκόταν ακόμη στην Ιταλία. Δεν ξέρουμε αν η ίδια βρέθηκε στο γήπεδο. Εκείνο που είδαμε όμως στον λογαριασμό της στο facebook ήταν η φωτογραφία ενός λαγοπόδαρου και η ευχή «καλή επιτυχία, μωρό μου». Αν προοριζόταν για τον Ταχτσίδη, η ευχή της έπιασε, αφού με το γκολ που πέτυχε ο ποδοσφαιριστής έφερε την ισοπαλία στο ματς με την Τζένοα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο ποδοσφαιριστής έκανε ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα κι εθεάθη με τη Ζέτα και παρέα φίλων του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Ο ίδιος μάλιστα χόρεψε κι ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο. Οσο για την όμορφη ξανθιά; Δεν σηκώθηκε από το τραπέζι της να του χτυπήσει παλαμάκια, πιθανόν για να μη δώσει στόχο, αλλά προτίμησε να τον καμαρώσει από μακριά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...