Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ολα τα φλας στο αμόρε του Χολίδη!

Το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» στην πρεμιέρα του τραγουδιστή

Ο έρωτας δεν κρύβεται για ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η Χριστίνα Μουστάκα, το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα», που πλέον δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον Χρήστο Χολίδη, συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φλας στην πρεμιέρα του αγαπημένου της την περασμένη Παρασκευή στο Frangelico. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη, ενώ το σχήμα συμπληρώνουν νέοι καλλιτέχνες.
43r234tw4trf 2Η μελαχρινή καλλονή, φορώντας κόκκινο δερμάτινο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο με sexy ανοίγματα στους ώμους, αντιμετώπισε με το πιο γλυκό χαμόγελό της τον φωτογραφικό φακό, που την απαθανάτιζε σε έναν από τους αναπαυτικούς καναπέδες του μαγαζιού, όπου καθόταν με φιλική παρέα.

Την ίδια ώρα, ο αγαπημένος της -που βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε παλιά και νέα τραγούδια από το δικό του ρεπερτόριο και όχι μόνο- δεχόταν με τη σεμνότητα που τον διακρίνει το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο Mr «Mega με μία» Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρεμιέρα του καλού του φίλου, αφού ήταν κι εκείνος που τον στήριξε στη δική του πρώτη εκπομπή την προηγούμενη Δευτέρα. «Καλώς το 60% της ελληνικής τηλεόρασης!» είπε ο Χολίδης από το μικρόφωνο απευθυνόμενος στον κολλητό του (πραγματικά στην πρεμιέρα του σάρωσε) και εκείνος του ανταπέδωσε τη χαρά του παίρνοντας το μικρόφωνο και τραγουδώντας ένα κομμάτι.
43r234tw4trf 3Ο παρουσιαστής του νέου πρωινού του Μegα, που από παλιά επιλέγει τις νυχτερινές πίστες για τη διασκέδασή του και διατηρεί φιλία με πολλούς καλλιτέχνες, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους ενός τραγουδιού, που ερμήνευσε με τον μοναδικό τρόπο του ο Σταμάτης Γονίδης. Περιττό να πούμε ότι οι φανατικοί θαμαστές του απολαυστικού κωμικού showman που κάθονταν στα πρώτα τραπέζια -και όχι μόνο- τον έραναν με λουλούδια, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα.

Σε κοντινό τραπέζι με αυτό που καθόταν ο Σεφερλής (δεν συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά, αλλά από φίλους του) είδαμε την επίσης «κολλητή» του Χολίδη, Μαρία Μπεκατώρου, η οποία τον επισκέφτηκε και στο καμαρίνι του.
43r234tw4trf 4Μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χρήστο Χολίδη εμφανίζονται επίσης η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η κόρη του πρώτου Στεφανία Γονίδη (στην πρεμιέρα είχε το ίδιο ενδυματολογικό look με τη Χριστίνα Μουστάκα), η Χριστίνα Μήλιου που τη γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Βέρος, καθώς και άλλοι νεαροί τραγουδιστές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο Σταμάτης Γονίδης παρέα με τον Χρήστο Χολίδη τραγούδησαν στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή που πρόσφατα έφυγε απο τη ζωή.
43r234tw4trf 1
λκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...