Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Εργένης και πάλι ο Τζίμης

Σταθοκωστόπουλος και Καλλή χώρισαν έπειτα από ενάμιση χρόνο εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων

Τίτλοι τέλους στη σχέση ενός ζευγαριού της showbiz, που, αν μη τι άλλο, έδειχνε απόλυτα ταιριαστό. Ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους χώρισαν με το ίδιο διακριτικό τρόπο που ξεκίνησαν τον δεσμό τους πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Ο λόγος του χωρισμού τους δεν είναι άλλος από «την ολοκλήρωση του κύκλου της σχέσης», όπως δήλωσε στην «Espresso» πηγή από το στενό περιβάλλον τους.

Η πρώτη έξοδος

Τον περασμένο Ιανουάριο -αν και ήταν μαζί από τις αρχές του φθινοπώρου του 2013- το ζευγάρι έκανε το πρώτο του… outing στο Rex, όπου ο Μάρκος Σεφερλής ανέβαζε την παράσταση «One Mark Show».

Ηταν μια αποκάλυψη που ξάφνιασε ευχάριστα γνωστούς και φίλους τους, οι οποίοι πάντα διατηρούσαν και διατηρούν την καλύτερη γνώμη και για τους δύο. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή πολλά άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος υποστήριζαν πως ήταν απόλυτα ταιριαστοί και ότι αυτή η σχέση θα μπορούσε να καταλήξει ακόμη και στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Τζίμης και η Στέλλα δεν πήραν πάντως την απόφαση να συγκατοικήσουν, αλλά η απόσταση που χώριζε τα σπίτια τους στη Γλυφάδα ήταν μικρή και πολλές φορές έμενε ο ένας στο διαμέρισμα του άλλου.

Ωστόσο η τραγουδίστρια σε ερώτηση που της είχε γίνει λίγο καιρό προτού κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του επιχειρηματία είχε δηλώσει: «Πάνω απ’ όλα ανήκω σε εμένα. Πρώτα είμαστε εμείς και όλοι οι άλλοι είναι για να συμπορευθούμε και να περνάμε καλά».

Η είδηση του χωρισμού τους ασφαλώς έκανε αίσθηση. «Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν και οι δύο τους οδήγησαν σταδιακά σε μια απομάκρυνση, που τελικά έφερε και τον χωρισμό» μας εξηγεί η ίδια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Να θυμίσουμε ότι αυτή ήταν η μοναδική σχέση της που έχει δημοσιοποιήσει η όμορφη τραγουδίστρια, αφού είναι πολύ προσεκτική και διακριτική στην προσωπική της ζωή. Από την άλλη, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος ανήκει στους λεγόμενους «περιζήτητους εργένηδες» της Αθήνας και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που θα ήθελαν να τον έχουν στο πλευρό τους. Εκείνος πάντως προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τα ερωτικά του, ενώ θυμίζουμε ότι πριν από τη Στέλλα Καλλή διατηρούσε δεσμό με την επίσης τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...