Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Η Αγγελοπούλου έγινε χθες γιαγιά

Η μοναχοκόρη της Καρολίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γεννητούρια στο Λονδίνο για τη μοναχοκόρη της «σιδηράς κυρίας» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004! Ενα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε χθες στον κόσμο η Καρολίνα, κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου (από τον πρώτο γάμο της με τον Γεώργιο Παρθένη) στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου διαμένει με τον σύζυγό της Βασίλη Αμβροσίου.
r234t4w5yrtg 1Το ευτυχές γεγονός γέμισε χαρά τους γονείς της χαριτωμένης μπέμπας. Η κυρία Αγγελοπούλου, συνοδευόμενη από τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, τον Παναγιώτη και τον Δημήτρη, βρίσκεται ήδη στο πλευρό της κόρης της για να μοιραστεί τη χαρά της μαζί της.

Ο γάμος στο Λονδίνο
r234t4w5yrtg 3Να θυμίσουμε ότι η Καρολίνα και ο Βασίλης, ύστερα από περίπου δέκα χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, όπου παντρεύονται οι βασιλείς, σε μια τελετή πριγκιπικού τύπου. Η ευτυχισμένη νύφη, η οποία έλαμπε από χαρά μέσα στο εντυπωσιακό μάξι, στράπλες νυφικό της και είχε τα μαλλιά της επιδέξια πιασμένα, έμοιαζε σαν αληθινή πριγκίπισσα. Την παράσταση όμως εκτός από τη νύφη, έκλεψε και η μητέρα της, η οποία φορούσε μοβ λιλά φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με ίδιου χρώματος τσάντα, καπέλο, παπούτσια και γάντια. Στη συνέχεια οι νεόνυμφοι είχαν παραθέσει γαμήλια δεξίωση στο περίφημο «One Mayfair» (πανέμορφο ιστορικό κτίριο, χτισμένο το 1825 και ανακαινισμένο σχετικά πρόσφατα, το οποίο βρίσκεται σε hype περιοχή της αγγλικής πρωτεύουσας). Εκεί μάλιστα γίνονται εκδηλώσεις της λεγόμενης «υψηλής κοινωνίας».

Oσο για το ποιες είναι οι ρίζες του γαμπρού της κυρίας Αγγελοπούλου; Ο Βασίλης Αμβροσίου ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις και είναι γόνος εύπορης οικογένειας, η οποία ξεκίνησε την επιχειρηματική δραστηριότητά της στη Νότια Αφρική, δημιουργώντας σταδιακά τη δική της αυτοκρατορία. Ο πατέρας του, Ηλίας Αμβροσίου («έφυγε» από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο), εκτός των άλλων επενδυτικών επιχειρήσεών του, είχε δημιουργήσει μεγάλη εκτυπωτική μονάδα στο Περιστέρι με την ονομασία Γραφικές Τέχνες Αμβροσίου.

Η Καρολίνα σπούδασε οικονομικά σε κορυφαίο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ένα αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. Σήμερα είναι στέλεχος στην ελβετική τράπεζα Credit Suisse, στην αγγλική πρωτεύουσα. Μάλιστα, αν και είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε μια από τις επιχειρήσεις του πατριού της, εκείνη προτίμησε να ακολουθήσει τη δική της επαγγελματική πορεία.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...