Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Εγκυος (;) η Δούκισσα

Η «ύποπτη» φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο η παρουσιάστρια

Μανούλα οσονούπω η Δούκισσα Νομικού; Η πληροφορία που έχει διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα κάνει λόγο για επικείμενη άφιξη του πελαργού για την όμορφη παρουσιάστρια και τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η είδηση πως το ζευγάρι θα αποκτήσει απόγονο το φθινόπωρο θορύβησε χθες τα γραφεία του ΑΝΤ1, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί -όπως είναι φυσικό- ούτε από το ζευγάρι ούτε και από το περιβάλλον του. Οι στενοί συνεργάτες της Δούκισσας μάλιστα αρνούνται να επιβεβαιώσουν το γεγονός, αλλά δεν το διαψεύδουν κιόλας, πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο τη φημολογία.

«Είναι πολύ προσωπικό τους θέμα αυτό και στην περίπτωση που ισχύει θα πρέπει να το ανακοινώσουν οι ίδιοι. Αλλωστε δεν είναι και κάτι που κρύβεται!» δήλωσε στην «Espresso» πηγή από τον επαγγελματικό της χώρο της Δούκισσας.

Η Δούκισσα Νομικού πρώτη φορά επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον 35χρονο επιχειρηματία την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, με μια selfie στην οποία πόζαρε με τον σύντροφό της. Αν και το ζευγάρι είναι λίγους μήνες μαζί, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε το μεγάλο «βήμα» με τη συγκεκριμένη φωτογραφία. «Δεν το είχε κάνει ούτε με πολύχρονες σχέσεις της» δηλώνει συνεργάτης της.

Οσον αφορά το θέμα της εγκυμοσύνης, ακόμα κι αν τελικά δεν ισχύει, είναι κάτι που θέλει να ζήσει (έστω στο μέλλον), αφού, όπως έχει δηλώσει, λατρεύει τα παιδιά.

Η… λιγούρα

Οι πρώτες φήμες που ήθελαν την τηλεπαρουσιάστρια του «ΟΛΑ μπιπ» σε ενδιαφέρουσα ακούστηκαν την ημέρα που ανέβασε μια «ύποπτη» φωτογραφία: ένα τεράστιο, λαχταριστό γλυκό, που ερμηνεύτηκε από τα blog ως… λιγούρα. Κατόπιν, στο πάρτι που έγινε μετά τον τελικό του «DWTS5» η Δούκισσα φωτογραφήθηκε με τα χέρια να κρύβουν την κοιλίτσα της. Και όπως θα παρατηρήσει κάποιος στη σελίδα της στο Ιnstagram, πλέον φωτογραφίζεται μόνο με φόρμες ή φαρδιά T-shirts. Ακόμα και στην επιστροφή της από το Λος Αντζελες, όπου είχε πάει ταξίδι, φορούσε φόρμα. Κάποιοι επίσης έσπευσαν να παρατηρήσουν τη μαύρη ρίζα που έχει αρχίσει να ξεπροβάλλει από την ανοιχτόχρωμη κουπ της.

Αν και η σχέση της Δούκισσας με τον 35χρονο Δημήτρη Θεοδωρίδη -είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο γάμο της, με τον Σάββα Θεοδωρίδη- μετράει λίγους μήνες, το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ταιριαστό! Ο αγαπημένος της οικοδέσποινας του «ΟΛΑ μπιπ» είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, με σπουδές σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και σήμερα είναι β’ αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Ιntrakat του ομίλου Κόκκαλη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...