Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Θρύψαλα ΚΙΝ.ΑΛ. και ΔΗΜ.ΑΡ. μετά τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου!

❱❱ Οδεύει και τυπικά στην «κανονικότητα» ενός πολύ μικρού κόμματος από τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ το ΚΙΝ.ΑΛ., μετά τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου (φωτό).

Σε φάση διάσπασης μπαίνει και το «απόκομμα» του κ. Θεοχαρόπουλου, η ΔΗΜ.ΑΡ., με τα ελάχιστα στελέχη της να διχάζονται ανάμεσα στην παραμονή και την έξοδο από τη Χ. Τρικούπη.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του

ΚΙΝ.ΑΛ. συνεδρίασε χθες, και έλαβε «ομόφωνη απόφαση» για την καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εν όψει του έκτακτου συνεδρίου (29-31 Μαρτίου), με τη Φώφη Γεννηματά να αποσκοπεί στη δημιουργία ενιαίου κομματικού φορέα και σε «λουκέτο» στη ΔΗΜ.ΑΡ. και στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

«Σχέδιο άλωσης»

Μετά τη συνεδρίαση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ανδρέας Λοβέρδος επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των διαλυτικών φαινομένων, υποστηρίζοντας ότι το «σχέδιο άλωσης» της Κεντροαριστεράς από τον Αλέξη Τσίπρα «σε εμάς βρήκε τοίχο, ενώ σε άλλους έπιασε τόπο».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι η Φώφη Γεννηματά διέγραψε τη ΔΗΜ.ΑΡ. και το επικείμενο συνέδριο θα είναι «συνέδριο ΠΑΣΟΚ», ενώ η Χ. Τρικούπη διέψευσε τον ισχυρισμό του ότι του προτάθηκε η πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ίδιος αρνείται να παραδώσει την έδρα του, υποστηρίζει ότι διεγράφη ολόκληρη η ΔΗΜ.ΑΡ. και διαπραγματεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Θόδωρος Μαργαρίτης και ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ. Γιώργος Μπουλμπασάκος τάχθηκαν υπέρ της παραμονής τους στο ΚΙΝ.ΑΛ.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα