Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Η καυτή εγγονή τού Σπέντζου (Φιλμ)!

Η εντυπωσιακή μηχανόβια εγγονή τού Χρήστου Σπέντζου έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση της ταινίας «Lurk»

34eq234r34qt 2Οσκαρική εμφάνιση για την εγγονή του ιδρυτή της Σπέντζος Φιλμ. H εντυπωσιακή Tess Spentzos βρέθηκε στην Αθήνα για την επίσημη παρουσίαση της ταινίας «Lurk» την οποία σκηνοθετεί ο Βασίλης Κατσίκης και έκλεψε τις εντυπώσεις με τη λαμπερή δημιουργία που επέλεξε να φορέσει. Στο πλευρό της είχε τον πατέρα της Αλέξανδρο -είναι γιος του θρυλικού Χρήστου Σπέντζου- και τον αδερφό της, Chase.

Παράδοση

Η νεαρή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να… παρεκκλίνει από την οικογενειακή παράδοση, γι’ αυτό και από πολύ μικρή έδειξε πως θα ακολουθήσει καλλιτεχνικά χνάρια. Τα βράδια που περίμενε τον πατέρα της να τελειώσει τη δουλειά του στο Ιντεάλ ήταν καταλυτικά, αφού βλέποντας τις πρωταγωνίστριες του σελιλόιντ θέλησε να γίνει και εκείνη μία από αυτές.

Γεννήθηκε στην Ελλάδα, ωστόσο έφυγε για τον Καναδά προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της. Συμμετείχε στην ταινία τρόμου «Saw IV», στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας φορούσε μια μάσκα γουρουνιού. Η επιλογή της έγινε… τυχαία, αφού τότε δούλευε στην παραγωγή του φιλμ, όταν μια από τις hairstylist την πήγε στο κάστινγκ για την αντικατάσταση της ηρωίδας με τη… γουρουνοκεφαλή. Ακολούθησε «Ο παράδεισος στη Δύση» του βραβευμένου με Οσκαρ Κώστα Γαβρά. Η Tess είχε επιλεγεί για έναν από τους κεντρικούς ρόλους, όμως τελικά έπαιξε έναν άλλον.

Είναι πολίτης του κόσμου, αφού ταξιδεύει συνεχώς για χάρη της δουλειάς της. Μάλιστα προτού έρθει στην Αθήνα για την παρουσίαση του «Lurk» βρέθηκε σε Βραζιλία και Καναδά για τις ανάγκες του «Πιλότου», μιας ταξιδιωτικής εκπομπής. Ακούραστη και ασταμάτητη, η Tess φροντίζει να ενημερώνει τους φίλους της μέσω Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα ταξίδια της.

Εχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της, τον Chase, γι’ αυτό και προχθές το βράδυ εκείνος έγινε ο… καβαλιέρος της.

Από μικρή πάντως είχε δείξει πως διέθετε επαναστατικό πνεύμα. Από τότε ήταν λάτρις των δίτροχων και το καλύτερο δώρο που πήρε ήταν η Honda CB50, με την οποία ο παππούς της, ο Χρήστος, μοίραζε από σινεμά σε σινεμά τις ταινίες της εταιρίας του. Ο μπαμπάς της ήταν εκείνος που της έμαθε σε ηλικία εννέα ετών να οδηγεί μοτοσικλέτες και ήταν αυτός που της δώρισε το μηχανάκι του πατέρα του.

Αγγλόφωνο ψυχολογικό θρίλερ με την υπογραφή του Β. Κατσίκη

Με στόχο να ταράξει τα ήρεμα κινηματογραφικά νερά, ο Βασίλης Κατσίκης επιστρέφει επτά χρόνια μετά την τελευταία ταινία του «Ι-4: Λούφα και απαλλαγή» με το «Lurk», ένα αγγλόφωνο ψυχολογικό θρίλερ, πιστό στα πρότυπα του home invasion είδους, αλλά ταυτόχρονα ανατριχιαστικά επίκαιρο με την επικρατούσα οικονομική και πολιτικοκοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Ενώ η καταιγίδα μαίνεται και η Αν βρίσκεται μόνη στο σπίτι της, ένας άγνωστος εισβάλλει σε αυτό.

Τότε η ηρωίδα θα βρεθεί αντιμέτωπη τόσο με τον εισβολέα όσο και με τον σύζυγό της αλλά και το ταραγμένο μυαλό της. Εκτός από την Ελληνοκαναδή Tess Spentzos, πρωταγωνιστούν ο Βρετανός Peter Gerald και ο Aris Athan. Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Κατσίκης υπογράφει το σενάριο και την παραγωγή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...