Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Κινδυνεύει με δίωξη για ψευδορκία ο Λεμπιδάκης

❱❱ Την ενοχή των 12 κατηγορουμένων για την πολύμηνη απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη πρότεινε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης……αφήνοντας ωστόσο αιχμές κατά του ίδιου του θύματος που δεν προέβη στην αναγνώρισή τους.

Στη μαραθώνια πρότασή της η εισαγγελική λειτουργός τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι «άπαντες οι κατηγορούμενοι υπήρξαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης άρτια δομημένης και καλά οργανωμένης» και πρόσθεσε: «Είχαν όλες τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις, εάν τα πράγματα εξελίσσονταν καλά σε αυτή την απαγωγή, να προχωρήσουν και σε άλλες τέτοιες πράξεις στο μέλλον».

Η εισαγγελέας απέδωσε ηγετικό ρόλο της εγκληματικής οργάνωσης σε τέσσερις μη προφυλακισμένους και σε έναν κρατούμενο που κατηγορούνται για την υπόθεση, και ζήτησε να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στην Εισαγγελία, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος και άλλων τεσσάρων προσώπων, τα οποία δεν βρίσκονται στο εδώλιο.

Την ίδια ώρα, στηλίτευσε τη στάση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος δεν προέβη στην αναγνώριση των κατηγορουμένων, σημειώνοντας πως, κατά την κρίση της, οι δράστες δεν φορούσαν κουκούλες. Μάλιστα, επιφυλάχθηκε όσον αφορά ενδεχόμενη δίωξη του επιχειρηματία για ψευδορκία, τονίζοντας πάντως ότι «αν γίνει αυτό, είναι πιο πιθανό να μπει η υπόθεση στο αρχείο λόγω άρσης καταλογισμού». Η δίκη θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα