Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, 2025

«Μπαμπά Σ ’Αγαπώ» : Το teaser για τη νέα σειρά του ALPHA

Νέα σειρά έρχεται στον ALPHA που θα συζητηθεί. Μία...

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Η Κατερίνα Καραβάτου στον ΑΝΤ1 σε ρόλο «μπαλαντέρ»

Μπαλαντέρ η Κατερίνα Καραβάτου για τον ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού  τη βλέπουν σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, από ριάλιτι μέχρι σόου, αλλά εκείνη θέλει μαγκαζίνο το 2026.

«Καταιγίδα» Κόνι Μεταξά

«Χείμαρρος» η Κόνι Μεταξά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο vidcast του Fipster, κατά κόσμον Φίλιππου Ιωάννου.

Μάθημα σεξολογίας με γέλια!

Η ταλαντούχα Κατερίνα Βρανά, που σαρώνει με τη νέα της stand up comedy, ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε φιλανθρωπικό event με άλλους κωμικούς

Πρώτα «μαράζωσε στην ξενιτιά», έπειτα δοκίμασε «φέτα με τη βασίλισσα» και τώρα μιλάει «about sex». Η Κατερίνα Βρανά είναι το number one «εξαγόμενο καλλιτεχνικό προϊόν» της χώρας μας σε ό,τι αφορά το stand up comedy. Οι παραστάσεις της έχουν κάνει θραύση στο κοινό της Βρετανίας και της Αμερικής, ενώ πρόσφατα κατέκτησε τα πλήθη και στην Αυστραλία, κάνοντας επίσημη πρεμιέρα με το «About Sex» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας στη Μελβούρνη. «Ηταν αστείο, διασκεδαστικό και πιθανότατα ένα πολύ καλό μάθημα σεξολογίας για τους νέους» έγραψε σχετικά η αυστραλιανή εφημερίδα «Herald Sun», βαθμολογώντας το σόου της ταλαντούχας Ελληνίδας με τέσσερα αστέρια.

«Στο φεστιβάλ της Μελβούρνης πήγα κυρίως για να “στρώσω” το “About Sex”. Υστερα από τέσσερις μήνες στην Ελλάδα, είχα μεγάλη ανάγκη να κάνω κωμωδία και να δοκιμάσω καινούργιο υλικό στ’ αγγλικά» λέει η Κατερίνα Βρανά στην «Espresso», συμπληρώνοντας ότι παράστασή της πήγε πολύ καλά. «Ενιωσα πολύ ευχάριστα με τις κριτικές που έλαβα και με την ανταπόκριση που είχα από τον κόσμο. Αυτά είναι που σου δείχνουν τελικά ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να ταυτιστεί το κοινό με αυτά που περιγράφω, γιατί το σεξ είναι πολύ προσωπική υπόθεση» λέει.

Sold out παραστάσεις

Οι δύο αγαπημένες on stage στιγμές της Κατερίνας κατά την παραμονή της στην Αυστραλία υπήρξαν εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους. «Η πρώτη ήταν σε μία από τις sold out παραστάσεις, όπου στο τέλος το κοινό άρχισε να με χειροκροτεί στην υπόκλιση κι ένας ένας σηκώθηκαν όλοι όρθιοι φωνάζοντας “μπράβο”. Ενιωσα έως και λίγο συγκινημένη τότε και αν μου είχαν πετάξει και τριαντάφυλλα, εντάξει, θα είχα κλάψει και θα είχε πάρει τόσο αέρα το κεφάλι μου, που μετά δεν θα με κατεβάζανε με τίποτα από το καλάμι. (γέλια) Το δεύτερο στιγμιότυπο ήταν το ίδιο βράδυ, σε μια παράσταση όπου εμφανιζόμουν μόνο για 10 λεπτά, στο καπάκι μετά το σόλο σόου μου στο οποίο με είχαν χειροκροτήσει όλοι όρθιοι. Επαιξα σε μια αίθουσα με οκτώ ανθρώπους στο κοινό και δεν γέλασε κανείς. Καθόλου. Για όλο το δεκάλεπτο. Τις αγαπώ αυτές τις δύο στιγμές όσο τίποτα άλλο, εμπεριέχουν όλη τη μαγεία του stand up comedy. Και να θες, δεν σ’ αφήνει να καβαλήσεις καλάμι» λέει.

Ομως, όπως σημειώνει, πρόκειται για έναν καθαρά «ανδροκρατούμενο» χώρο. «Ακόμη και σε χώρες που το stand up comedy είναι πιο ανεπτυγμένο, οι γυναίκες φτάνουν μέχρι το 20% του συνόλου των κωμικών» αναφέρει.

Η ίδια έχει τώρα στα σκαριά εμφανίσεις σε Κροατία, Αγγλία και Ελλάδα, όπου θα πάρει μέρος και στο δεύτερο Stand up for U, ένα φιλανθρωπικό πρότζεκτ για την ενίσχυση του προγράμματος «Νονός» της UNICEF με τη συμμετοχή πλειάδας κωμικών του stand up comedy. «Είναι μια ιδέα που είχε ο Γιώργος Χατζηπαύλου και είναι εκπληκτικό πώς την έχει φέρει εις πέρας. Φυσικά, συμμετέχουμε όλοι αφιλοκερδώς. Φέτος θα κάνουμε δύο βραδιές κωμωδίας στην Αθήνα, στις 7 και 8 Μαΐου, και άλλη μία στη Θεσσαλονίκη στις 11 Μαΐου. Το περιμένω πώς και πώς», λέει.

Η πετυχημένη καριέρα στην ξενιτιά

Γεννημένη στην Αθήνα, η Κατερίνα «ξενιτεύτηκε» πριν από χρόνια για να σπουδάσει υποκριτική στη Βρετανία. Συμμετείχε σε θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο και το 2009 έφτασε στον τελικό του διαγωνισμού stand up Funny Women Awards, που έγινε στο Comedy Store του Λονδίνου. Τον Νοέμβριο του 2011 βρέθηκε στο Λος Αντζελες για εμφανίσεις, ενώ αμέσως μετά παρουσίασε το πρώτο της ελληνικό σόλο σόου στην Αθήνα με τίτλο «Μαραζώνω στην ξενιτιά», το οποίο ανέβασε με επιτυχία και στη βρετανική πρωτεύουσα. Από τις αρχές του 2013 παρουσίασε το σόλο σόου της «Feta With The Queen» σε Λονδίνο, Αθήνα και φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Σε ερώτησή μας αν πιστεύει πως η οικονομική κρίση έχει επιδράσει αρνητικά στη διάθεση των Ελλήνων να κάνουν σεξ, η απάντησή της θα μπορούσε να έχει βγει από το σόου της. «Εεεε… δεν ξέρω. Α, όχι, κάτσε, ένας ταξιτζής μια φορά μού είπε πως “ναι, έτσι είναι”, και τους εμπιστεύομαι απόλυτα σε κάτι τέτοια οπότε… ναι. Ο,τι λέει το ταξί».

Ηλίας Μαραβέγιας 

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Οι σταρ του Χόλιγουντ και του πενταγράμμου που δοκίμασαν ό,τι ναρκωτικό υπάρχει

Την ώρα που οι συγγενείς της Πάρις Τζάκσον συνεχίζουν να έχουν βάσιμες ανησυχίες ότι θα κυλήσει ξανά στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;






Μποζουκια Αθηνα