Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ελληνόπουλα απ’ όλον τον κόσμο στο φόρουμ «Hellenic Youth in Action»

❱❱ Οι εκδηλώσεις έγιναν με την υποστήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν ΣαββίδηΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φόρουμ των απανταχού νέων Ελλήνων «Hellenic Youth in Action», το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου, με τη δυναμική παρουσία 350 Ελλήνων νεολαίων από 20 διαφορικές χώρες και την ευγενική υποστήριξη του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη!

Την πρώτη μέρα των εργασιών του φόρουμ, που διεξήχθη παρουσία πλήθους εκπροσώπων της Πολιτείας, της Εκκλησίας της Ελλάδος, θεσμικών φορέων αλλά και μελών των εννέα παγκόσμιων ελληνικών οργανώσεων νεολαίας, αναδείχθηκαν οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων νεολαίων και του ομογενειακού Ελληνισμού με την ιστορική πατρίδα τους. Στο τέλος της μέρας 500 ομογενείς νέοι από όλες τις ηπείρους χόρεψαν τον «χορό της φιλίας» στο Σύνταγμα, σχηματίζοντας μία συμβολική σπείρα, που «αγκάλιασε» το σήμερα μαζί με το χθες και το αύριο.

Τη δεύτερη μέρα, στο πλαίσιο της εκστρατείας #bringthemarbleshome, όλοι οι συμμετέχοντες ένωσαν τις φωνές τους ζητώντας την επιστροφή στην Ελλάδα των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Ταυτόχρονα, έγινε ανάγνωση ενός ψηφίσματος με αποδέκτες το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου και το Βρετανικό Μουσείο. Το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα Ιβάν Σαββίδη συνεχάρη τις ελληνικές οργανώσεις νεολαίας για την επιτυχία του φόρουμ και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε δράσεις που έχουν στόχο τη διαφύλαξη και την ανάπτυξη των αξιών του Ελληνισμού.

Κοινωνική ευημερία

Από το 2000, έτος ίδρυσης του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη, έχει υλοποιηθεί πλήθος φιλανθρωπικών έργων και προγραμμάτων που έχουν συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη σε τομείς όπως η εκπαίδευση, οι επιστήμες, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η κοινωνική ευημερία των πολιτών. Το συνολικό ποσό των φιλανθρωπικών προσφορών του ιδρύματος ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ ετησίως.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα