Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Πάνος Κιάμος: «Παράτα με»

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδά «Παράτα με» στο δεύτερο single...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαιρινό...

Ελενα Χαραλαμπούδη: Σκά(ε)ι γέλιο με τη viral «μαμά»

Η viral μαμά του YouTube και του TikTok με...

«My Style Rocks» χωρίς Στέλιο Κουδουνάρη

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Kουδουνάρης εκτός του...

Δεν βάζουν κ…ο κάτω!

❱❱ Η Καλογρίδη μετά τις βουτιές στις Μαλδίβες με τον Λυκουρέζο έφυγε για την Ιταλία περιμένοντας εκεί τον ποινικολόγοΤι έκανε το Πάσχα η Νατάσα Καλογρίδη στις Μαλδίβες; Θραύση! Η εκκεντρική ηθοποιός, λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ταξίδεψε μαζί του στον εξωτικό προορισμό, όπου πέρασαν τρεις μαγευτικές ημέρες μακριά από τους παπαράτσι. 

Το ζευγάρι επέλεξε για τη διαμονή του το «Four Seasons Resort Maldives», στο νησί Kuda Haraa. Στο ίδιο μέρος βρέθηκε την ίδια περίοδο με φιλική παρέα και ο Τρύφων Σαμαράς, με τον οποίο η Νατάσα κάνει στενή παρέα στην Αθήνα.

Ετσι, όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν την ηλιοθεραπεία τους αλλά και τις ανέσεις του πολυτελούς καταλύματος. Ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, ο κομμωτής των celebrities και η πρώην παίκτρια του reality «Nomads» ανέβασαν στο Instagram πολλές selfies με φόντο τα τιρκουάζ νερά του εξωτικού νησιού, αλλά και βίντεο, όπως, για παράδειγμα, από τη βραδιά που η Νατάσα γιόρτασε την ονομαστική εορτή της και ο Τρύφωνας τη χτένισε ειδικά για την περίσταση, βάζοντας ένα στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά της.

Οσο για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο; Η ηθοποιός έκανε το λάθος ν’ ανεβάσει μια φωτογραφία του ν’ απολαμβάνει ένα δροσερό κοκτέιλ στην πισίνα, αλλά το μετάνιωσε και την κατέβασε σε χρόνο ρεκόρ. Το ζευγάρι επέστρεψε προχθές το βράδυ στην Αθήνα και προσπάθησε ν’ αποφύγει τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο. Η Νατάσα, μάλιστα, αναχώρησε αμέσως για την Ιταλία, ενώ ο Αλέξανδρος θα την ακολουθήσει στη γειτονική χώρα κατά πάσα πιθανότητα μέσα στις επόμενες ημέρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μας «συστήνει» το γιο του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης τρισευτυχισμένος ανήμερα των 14ων γενεθλίων του γιου του πόζαρε μαζί του και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο instagram.

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...
spot_img
spot_img